Eκοψε πίτα και βράβευσε ο Σ.Ε.Π.Ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2018 15:59

Με απόλυτη επιτυχία και πολλή συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η όμορφη εκδήλωση κοπής πίτας του Σ.Ε.Π.Ν. Λάρισας στο «Λιμανάκι» στη Λάρισα. Μία εκδήλωση στην οποία οι άνθρωποι του ΣΕΠΛ βράβευσαν πρόσωπα και εθελοντικές οργανώσεις για την προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.


Συγκεκριμένα στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης τις πλακέτες έδωσαν: στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη, Θανάσης Παιδής, στον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρη Βούλγαρη, ο εκπρόσωπος τού Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, στον καρδιοχειρουργό Νίκο Τσιλιμίγκα, ο κ. Σωτήρης Βούλγαρης, στον Λαρισαίο διεθνή ποδοσφαιριστή που πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ, Βαγγέλη Μόρα, ο παλαίμαχος της ΑΕΛ, Γιάννης Αλεξούλης, στον πρώην διοικητικό της ΕΠΣΛ, Βασίλη Μητροδήμο, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, κ. Ρένος Καριώτης, ενώ για λογαριασμό του αθλητικού ραδιοφωνικού παραγωγού, Ντίνου Εξαρχάκη η παρουσία του οποίου δεν κατέστη δυνατή (λόγω ασθένειας) την πλακέτα παρέλαβε ο ποδοσφαιριστής Πασχάλης Μπακαρτζής από το μέλος του ΣΕΠΛ, Αχιλλέα Γκούλιο. Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Σοφία Χρόνη (σύζυγος του Γιάννη Δραγατσίκη) που βρήκε το φλουρί της πίτας.
Ακολούθησε η λαχειοφόρος που πρόσφερε πλούσια δώρα στους παρευρισκομένους και η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι και χορό με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πατέρας Θεόφιλος από την ενορία του Αγ. Αθανασίου, η εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Αθανασία Τσακνάκη, η πρόεδρος των «Βυσσινί Αμαζόνων», Μαρία Τσακνάκη, από τον Σύλλογο Σαμαρειτών ο Νικόλαος Βόσσος, ο πρόεδρος αρτοποιών Λάρισας, Αλέξης Γκούλιος, ο πρόεδρος της κοινότητας Δένδρων, Χρήστος Τασούλας, ο ενωσιακός προπονητής, Κυριάκος Κιζιρίδης, ο πολιτευτής και πρώην αντινομάρχης, Θανάσης Αγγέλης, ο φυσιοθεραπευτής και φίλος του ΣΕΠΛ, Νίκος Ζαντές, πολλοί εκπρόσωποι σωματείων της ΕΠΣΛ, προπονητές ποδοσφαιριστές κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass