ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην κορυφή η ΑΕΚ

• Νέα απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 18:35

Η ΑΕΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση της Super League, με παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε δύσκολα 1-0 του Αστέρα Τρίπολης με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου (61’), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Η Ένωση είχε πάντως ευκαιρίες για να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη, αλλά ο Αραούχο βρέθηκε σε κακή ημέρα, καθώς σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι των Αρκάδων.
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Κίτρινες: Αραούχο, Μοράν - Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώντας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (46’ Κονέ, 57’λ.τρ. Χριστοδουλόπουλος), Μοράν, Γκάλο, Μασούντ, Μπακασέτας (46’ Λιβάγια), Αραούχο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης (87’ Μαντίντα), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (77’ Δουβίκας), Τόνσο, Καλτσάς (55’ Σελίν), Μανιάς

 

Ο ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ ΕΔΩΣΕ ΒΑΘΜΟ
Ο Εσάν Χατζισαφί, στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Super League, διέσωσε ένα βαθμό στο Περιστέρι για τους Πειραιώτες ισοφαρίζοντας στο 90’ σε 2-2 τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (Βασιλακάκης στο 19’, Ντιγκινί στο 66’), ισοφάρισαν ενδιάμεσα με τον Μάριν (28’) και χρειάστηκαν το γκολ του Ιρανού στο 90’, μετά από απόκρουση του Γιαννιώτη σε πέναλτι του Τζούρτζεβιτς, για να αποφύγουν την πέμπτη φετινή ήττα τους. Παραταύτα, οι Πειραιώτες έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και στο -3 από τον ΠΑΟΚ (που έχει αγώνα λιγότερο) και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να διεκδικήσουν ως το τέλος τον 8ο διαδοχικό τίτλο τους.
Ο Ατρόμητος, είχε δοκάρι στο 7’ σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη ενώ ο Χρήστος Κόντης (που έκατσε και χθες στον πάγκο του Ολυμπιακού, λόγω του προβλήματος υγείας του Οσκαρ Γκαρθία) έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, με τους Φορτούνη και Μιραλάς να αποχωρούν με πρόβλημα σε γόνατο και ώμο αντίστοιχα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε υποχρεωτικά και ο Ταχτσίδης, ο οποίος είχε μία σφοδρή σύγκρουση στον αέρα με τον Μάντσον, χτύπησε στα πλευρά και προσωρινά έχασε τις αισθήσεις του.
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Μάντσον, Καρασαλίδης, Ντάουντα, Σάκιτς, Ντιγκινί, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος - Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Πάρντο, Μάριν
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Ουάρντα (90+4’ Στρούγγης), Καρασαλίδης, Ντάουντα (86’ Κωτσόπουλος), Ντιγκινί, Μάντσον, Βασιλακάκης (88’ Ούμπιντες), Γιαννούλης, Κυριακίδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Προτό, Μποτία, Ταχτσίδης (62’ Τζούρτζεβιτς), Φορτούνης (24’ Πάρντο), Μάριν, Μιραλάς (39’ Οτζίτζα), Ζιλέ, Ελαμπντελαουί, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Νικολάου

 

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ο Παναιτωλικός σημείωσε από ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου (7’ Ρόσα, 57’ Τσοκάνης), πέτυχε κι ένα τρίτο (87’ Ρόσα) στο λυκόφως του αγώνα κι επικράτησε στο Αγρίνιο του ουραγού Πλατανιά με 3-0 βελτιώνοντας την παρουσία του στην κατάταξη, καθώς ανέβηκε στην 11η θέση.
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
Κίτρινες: Μπεχαράνο - Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ντικαμονά
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70’ Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58’ Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (82’ Βασιλούδης)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας (46’ Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88’ Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (67’ Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Ουντότζι

 

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Απόλλωνας Σμύρνης και ο Λεβαδειακός στη Ριζούπολη. Οι γηπεδούχοι, για τους οποίους ήταν η τρίτη συνεχής ισοπαλία και δεύτερη σερί που δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το 1-0 (είχε προηγηθεί το ματς με τον Πλατανιά), προηγήθηκαν με τον Μπαρτολίνι στο 54’ και οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τον Γιακουμάκη στο 67’.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή του Λεονάρντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία ανακλήθηκε στη συνέχεια από τον διαιτητή Θάνο ύστερα από διαβούλευση με τον βοηθό του, καθώς διαπιστώθηκε ότι στην παράβαση (φάουλ) είχε υποπέσει ο Αντιλέχου!
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος
Κίτρινες: Κοντοές - Λεονάρντο, Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί, Αντιλέχου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Ναδάλες (71’ Αλίβοντιτς), Κονέ (87’ Τσουκαλάς), Ζησόπουλος, Αλμπάνης, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Στάθης, Μπαρτολίνι, Ντεβέσα (46’ Ανιέτε)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Ντιόγκο (27’ Ζαραδούκας), Μαρκόβσκι, Νιασέ (59’ Μπελγκαζουανί), Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Καθάριος (72’ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης, Λεονάρντο

 

Ο ΚΟΝΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ (30, 45’+) τον Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στους «Ζωσιμάδες» μετά τις 28 Οκτωβρίου και το ματς της 9ης ημέρας με την Κέρκυρα. Οι «πράσινοι», παρότι μείωσαν με αυτογκόλ του Γαρουφαλιά στο 69’, δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Μπουκουβάλας, Κόντε, Μπέριος - Γιόχανσον, Κάτσε, Κουλιμπαλί
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (83’ Αποστολόπουλος), Γιάκος (73’ Βιντάλ), Καρανίκας, Μπετρά (80’ Μπέριος), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Κόντε
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Μυστακίδης (64’ Χατζηγιοβάννης), Λουντ (80’ Πίσπας), Οικονόμου, Τζανδάρης (55’ Αλτμαν), Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass