ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Ανεβαίνει το ενδιαφέρον και στα πλέι άουτ

• Μόνος στην κορυφή εκ νέου ο Ηρακλής που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στη «λίμνη» της Αμυγδαλέας με τον τοπικό Αετό •Αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου το Αστραπή Ν.Π.-Οικονόμος •Στη ζώνη των πλέι οφ ξανά η Δόξα Αργυροπουλίου

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 22:12
Σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες διεξήχθησαν τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Τα στιγμιότυπο είναι από την Ελασσόνα Σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες διεξήχθησαν τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Τα στιγμιότυπο είναι από την Ελασσόνα

Οι κακοί έως ακατάλληλοι αγωνιστικοί χώροι, λόγω της άσχημων καιρικών συνθηκών, που δεν επέτρεψαν να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της 20ής αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ο Ηρακλής Λάρισας αναδείχθηκε

ισόπαλος 1-1 μέσα στην Αμυγδαλέα με τον τοπικό Αετό και πέρασε εκ νέου μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε συνάρτηση με το ότι ο αγώνας στη Ν. Πολιτεία ανάμεσα στην Αστραπή και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Στη Φαλάνη, Σμόλικας και Κίσσαβος Συκουρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 (η ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα που κυριάρχησε στις αναμετρήσεις της αγωνιστικής), ενώ η Δόξα Αργυροπουλίου πέρασε νικηφόρα με 2-1 από τη Γιάννουλη και επέστρεψε στη ζώνη των πλέι οφ.
Ο ΠΟΕ έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Βλαχογιαννίου με 1-0 και παραμένει μέσα στον στόχο του που είναι η προνομιούχος τετράδα, στον Τύρναβο η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάρισα 2012 σ’ ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία (ζήτησαν πέναλτι σε τρεις περιπτώσεις), ενώ στην Αγιά ο Δωτιέας αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Φαλανιακό καθώς οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην επανάληψη και ισοφάρισαν σε 2-2.
Τέλος πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ πέτυχαν τα Βούναινα με 1-0 επί του Δαμασιακού και απειλούν πλέον τη Δήμητρα Γιάννουλης.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 20ής αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής:
Δωτιέας Αγιάς – Φαλανιακός    2-2
Τύρναβος 2005 - Λάρισα 2012    1-1
Π.Ο. Ελασσόνας – Βλαχογιάννι    1-0
Αμυγδαλέα - Ηρακλής Λάρ.    1-1
Βούναινα – Δαμασιακός    1-0
Αστραπή Ν. Π. – Οικονόμος    (αναβλ.)
Δήμητρα Γιάνν. – Αργυροπούλι    1-2
Σμόλικας – Συκούριο    1-1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/2, 15:15)
Συκούριο-Αργυροπούλι
Οικονόμος-Σμόλικας
Δαμασιακός-Δήμητρα Γιάνν.
Ηρακλής Λάρ.-Αστραπή Ν.Π.
Βλαχογιάννι-Βούναινα
Λάρισα 2012-Αμυγδαλέα
Δωτιέας Αγιάς-Π.Ο. Ελασσόνας
Φαλανιακός-Τύρναβος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    36-16    44 (5)
Οικονόμος    42-14    43 (3)
Σμόλικας    27-11    38 (1)
Αργυροπούλι    23-20    34 (0)
----------------------------------------------------------------------
Συκούριο    26-22    33
Π.Ο. Ελασσόνας    28-16    33
Αμυγδαλέα    28-22    31
Λάρισα 2012    21-15    28
Δωτιέας Αγιάς    22-23    27
Δαμασιακός    22-23    25
Δήμητρα Γιάνν.    18-23    23
----------------------------------------------------------------------
Βούναινα    24-38    22 (3)
Τύρναβος 2005    23-29    20 (2)
Φαλανιακός    20-27    20 (2)
Βλαχογιάννι    12-37    15 (0)
----------------------------------------------------------------------
Αστραπή Ν.Π.    15-51    5
*Αστραπή Ν. Π. και Οικονόμος έχουν έναν αγώνα λιγότερο.ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ
Με μονομαχία σε λίμνη έμοιαζε περισσότερο το παιχνίδι στην Αμυγδαλέα ανάμεσα στον γηπεδούχο Αετό και τον Ηρακλή Λάρισας που έληξε ισόπαλο 1-1. Αν και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, λόγω της βροχής, δημιουργούσε ερωτηματικά για το αν έπρεπε ή όχι να διεξαχθεί ο αγώνας, τελικά με τη γνώμη της κ. Τσιοφλίκη το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά, ωστόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 27’ με τον Παραφέστα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου.
Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 38' όταν ο Πατσής ανετράπη μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ζαφειρίου, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Περδίκης, Ντιντής, Κορλός, Ευαγγελούλης (18’ λ.τ. Τσακίρης), Κλούρας, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Παραφέστας, Αμπατζίδης, Ανδριανόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης (85’ Γκιουρσάνης), Νάστας (60’ Πίρε), Κοντοθανάσης, Φώτος, Ζαφειριου, Αποστόλου.ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Χωρίς νικητή έληξε και το ντέρμπι στη Φαλάνη ανάμεσα στον Σμόλικα και τον Κίσσαβο Συκουρίου οι οποίοι μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις (1-1). Ένα αποτέλεσμα που σε συνάρτηση με τη νίκη της Δόξας Αργυροπουλίου ανάγκασε τον Κίσσαβο να βγει από τη ζώνη των πλέι οφ.
Σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 25’ όταν ο Γκαμπέτας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πλιάγκας.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Γκαμπέτα, Πλιάγκα, Πετράκη για να σιγουρέψουν το αποτέλεσμα, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων οι Κακαβίτσης, Σκούπρας και Λιούσκας είχαν πολύ καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, κάτι που τελικά έγινε στο 85’, όταν ο 16χρονος Ζιώγας («χρυσή» αλλαγή για τον Χρ. Χατζηλιάδη) μετά από ωραία ενέργεια μέσα στη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Μετά το τέλος του αγώνα σύσσωμη η ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου εξέφρασε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο του συλλόγου Άγγελο Κακαγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (60’ Ταστεμερίδης), Σκούπρας, Δολιάνης, Κολοβός, Τανάγιας (65’ Ζιώγας), Λιούσκας, Μπαλαμώτης, Βενέτης, Τάχας, Κακαβίτσης.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Αγγέλης, Γκανάτσιος, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας (88’ Τζαβάρας), Καρβούνης (70’ Αργύρης), Πλιάγκας (85’ Τζιούρας), Πετράκης, Μάντζαρης (75’ Κορδέλας).ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Γιάννουλη πέτυχε η Δόξα Αργυροπουλίου με 2-1 επί της τοπικής Δήμητρας και αναρριχήθηκε στην προνομιούχο τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Για τους γηπεδούχους ήταν ένα αποτέλεσμα με παρενέργειες καθώς είδαν την απόστασή τους από τη ζώνη των πλέι άουτ να μικραίνει επικίνδυνα.
Στο 19’ ο Γκαραγκούνης με πλασέ, μετά από ενέργεια του Κόκκορα άνοιξε το σκορ για τη Δόξα, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 38’ όταν μετά από σουτ του Θώμου, ο Μάτος πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 42’ ο Κακαζούκης με φάουλ διαμόρφωσε το 1-2 το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστορδήμος, Ραπτόπουλος, Εμμανουήλ, Πετράκης, Σέντζας (85’ Λέτσιος), Παπαγιαννούλης (70’ Τσουμάνης), Θώμος, Γκαλγκανόπουλος, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (65’ Κακαράντζας).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Τσένος, Κακαζούκης, Περήφανος, Μπαχτσιβάνος, Καφές, Τσιάγκος (68’ Ζάχος), Μίζα (60’ Σαΐτης), Γκαραγκούνης, Κόκκορας, Ραμάι (86’ Ματθαίου).ΝΙΚΗΤΗΣ Ο Π.Ο.Ε. ΣΤΗ
«ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ» ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Νικητής στη... «λασπομαχία» της Ελασσόνας αναδείχθηκε ο Π.Ο.Ε., αφού επικράτησε στο «τοπικό ντέρμπι» της Δόξας Βλαχογιαννίου με το φτωχό 1-0, βάζοντας ακόμη ένα «τρίποντο» στο βαθμολογικό «σακούλι» του, ιδιαίτερα χρήσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μια νίκη που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από την «τετράδα» των μπαράζ.
Μεγάλος αντίπαλος όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος, εξαιτίας της παρατεταμένης βροχόπτωσης, κάτι που δεν άφηνε περιθώρια για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.
Οι Ελασσονίτες του Γ. Καμάκα διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με το «καλημέρα», μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ έχασαν και ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι του Ν. Φακίτσα αγωνίστηκαν φιλότιμα και προσπάθησαν για κάτι θετικό έως και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.
Φάσεις – γκολ
3': Με το «καλημέρα» η μπάλα στα πόδια των παικτών του ΠΟΕ, ο Ματούλας δίνει την μπάλα στον Παπαχρήστο, που προχωράει από δεξιά, και αφού ξέφυγε από την έξοδο του Βλιώρα, με όμορφο πλασέ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
6': Η μπάλα στα πόδια του Παναγιώτου, που σουτάρει δυνατά, υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να μπλοκάρει σωτήρια, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.
7': Επικίνδυνο σουτ του Μπούσια, αλλά ο Βλιώρας έτοιμος μπλοκάρει την μπάλα.
17': Νέα επίθεση του ΠΟΕ, ο Ματούλας δίνει την μπάλα στον Γελαλή, που σουτάρει, αλλά ο Βλιώρας αποκρούει σωτήρια.
24': Φάουλ για την ομάδα του Βλαχογιαννίου, σε επικίνδυνη θέση. Ο Μπαντής το εκτελεί και ο Ελασσονίτης τερματοφύλακας Γούπος διώχνει την μπάλα.
44': Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν το κοντινό σουτ του Ματούλα φεύγει μόλις άουτ από τα δοκάρια του Βλιώρα.
75': Οι γηπεδούχοι εκδηλώνουν αντεπίθεση με τον Παπαχρήστο, που προχωράει και μέσα στην περιοχή σουτάρει, αλλά έτοιμος ο Βλιώρας αποκρούει σωτήρια.
86': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο δαιμόνιος Ματούλας «κλέβει» την μπάλα, προχωρά και σουτάρει από ιδανική θέση... αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
88': Οι φιλοξενούμενοι πιέζουν για την ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ(σέντρα) από τα δεξιά, η κεφαλιά του Πάσου φεύγει άουτ από την εστία του Γούπου.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.κ. Αντωνίου, Δεληγιάννη, Ακρίβος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Σιαφαρίκας(73' Ποτούσογλου), Περτζιόνι, Λαγός, Συνάπαλος, Γελαλής(87' Κωνσταντινίδης), Παναγιώτου, Παπαχρήστος(89' Μπαρλαγιάννης Ι.), Ματούλας, Μπούνα.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Οικονόμου(73' Φακίτσας Σ.), Μάρκου, Μητούλας, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος, Μωυσίδης(37' Πάσος), Πάτσης, Μπαντής(56' Ιγγλέζος), Γεωργούλης(65' Αλεξίου).
*Στην κλήρωση της λαχειοφόρου του ΠΟΕ (στο ημίχρονο του αγώνα), αναδείχθηκαν οι αριθμοί 1682 και 1359, με δώρα αντίστοιχα 500 λίτρα πετρέλαιο και 4 τόνους ξύλα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΔΥΟ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι στον Τύρναβο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Λάρισα 2012, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και τρεις περιπτώσεις πέναλτι.
Η πρώτη περίπτωση αφορά στη φάση του 15ου λεπτού με πρωταγωνιστή τον Τσιάκο.
Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μετά το αυτογκόλ του Λιάκου. Είχε προηγηθεί το σουτ του Δ. Κίτσιου στο δοκάρι.
Στο 30’ σημειώθηκαν νέες διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά σε φάση με πρωταγωνιστή τον Μπόντε, αλλά και πάλι ο διαιτητής κ. Καραγιάννης είχε αντίθετη άποψη.
Η ισοφάριση έγινε στο 53’ και πάλι με αυτογκόλ, αυτή τη φορά του Π. Κίτσιου σε προσπάθεια του Τσούτσα.
Το τρίτο πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στον Τσιάκο.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς στο 80’ αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Μολάς και Πατσιωτός. Σημειώθηκε προσωρινή διακοπή και μια κάποια ένταση στον αγωνιστικό χώρο, για να συνεχιστεί μετά από λίγο το παιχνίδι και να παραμείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Παναγιωτόπουλος, Λιάκος (74’ Καραλής), Γαλάνης, Αυλογιάρης, Καλέσης, Ντουνούδης (46’ Γανός), Μαυροδήμος, Μπάκος (81’ Λ. Τσατσελάρι), Τζιόλας, Γκαντρής (46’ Τσούτσας), Πατσιωτός.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Μανακούσιος, Κίτσιος Π. (65’ Σελήνης), Μολάς, Φλώρος Παντ., Πρίφτης, Φλώρος Βασ., Κίτσιος Δ. (73’ Φλώρος Αντ.), Τσιάκος, Μπόντε, Ξέρας (60’ λ.τ. Μπέης).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του κ. Καραγιάννη εξέδωσε η διοίκηση της Λάρισας 2012, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
 «Μετά από 20 αγωνιστικές ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τη διοργανώτρια αρχή για το καταπληκτικό πρωτάθλημα που διεξάγεται με τους Καραγιάννηδες και την παρέα τους.
Σήμερα στον αγώνα Τύρναβος-Λάρισα 2012 ο κ. Καραγιάννης μετά και τους καινούριους κανονισμούς, έδωσε στα τρία πέναλτι… ένα κόρνερ. Μετά τα σημερινά γεγονότα το Δ.Σ. της ομάδας όρισε Γ.Σ. στις 14/02/2018 για να αποφασίσει την πιθανή αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα δεν χρωστάει τίποτα σε καμία διοργανώτρια αρχή και σε κανέναν Καραγιάννη. Δεν μπορεί ο κ. Καραγιάννης να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας και τα χρήματα της διοίκησής μας. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της εταιρίας «Αφοί Φλώρου ΑΕ», αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή και στα μελλοντικά της σχέδια που είναι το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο 20 στρεμμάτων στην περιοχή «Αγία Μαρίνα» Λάρισας, εκεί όπου η ομάδα θα αποκτήσει το δικό της σπίτι, κι εκεί όπου και θα δημιουργηθούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Γιατί είναι γνωστό πως οι Αφοί Φλώρου δεν εκπροσωπούν μόνον μία ομάδα, αλλά μια ολόκληρη συνοικία με μεγάλη προσφορά κατά το παρελθόν, με χορηγίες σε ομάδες βόλεϊ, μπάσκετ καθώς και στην αγαπημένη όλων μας, ΑΕΛ. Και έρχεται σήμερα ο κ. Καραγιάννης και η παρέα του να μας κόψει τα όνειρά μας. Μάλλον τα κατάφερε. Αρκετά».ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΒΡΗΚΕ
ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Συναρπαστικό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι στην Αγιά όπου ο Δωτιέας προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 ωστόσο ο Φαλανιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στην επανάληψη.
Η βροχή και ο δυνατός αέρας δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τις λύσεις στο πρώτο μέρος.
Πριν ωστόσο ανοίξει το σκορ οι δύο αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν στο 24’ αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Ντακούλας και με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπλέντι. Στο σημείο αυτό δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση και το παιχνίδι συνεχίστηκε με του γηπεδούχους να σκοράρουν στο 35’ με τον Μαλάκο.
Στο 40’ ο Ριζούλης με εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-0 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην επανάληψη και στο 69’ ο Δημητρέλης με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1, βάζοντας εκ νέου τον Φαλανιακό στο παιχνίδι.
Ο δυνατός αέρας σε συνάρτηση με τη βροχή ανάγκασαν τον διαιτητή κ. Νίτσα να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι και να φωνάξει τους βοηθούς τους καθώς και τους αρχηγούς των δύο ομάδων. Τελικά αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 80’ όταν μετά από κόρνερ του Δημητρέλη, ο Θ. Πανταζής με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος, Τσακάλι, Ριζούλης (75’ Τσιρογιάννης), Ντελής, Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Βούζας, Μαλάκος (65’ λ.τ. Υφαντής), Χαλάτσης (60’ Σούλι).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας, Βαρσάμης (82’ Πάνου), Μπλέντι, Πανταζής Γ., Λυγούρας Β. (46’ Πανταζής Θ.), Κολοβός, Δημητρέλης (89’ Βουγιατζής), Ιωαννίδης, Παπαγεωργίου, Λεσάι (55’ Λυγούρας Χρ.).ΤΡΙΠΟΝΤΟ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ
Νίκη που τη φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ, πέτυχε η ομάδα των Βουναίνων με 1-0 επί του Δαμασιακού.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι πολύ κοντά στο γκολ, όταν στο 20’ το πλασέ του Τσάλτα κόλλησε στα νερά προ της γραμμής του τέρματος.
Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Στ. Σουγλή, όμως ο διαιτητής κ. Κουκούλης είχε αντίθετη άποψη.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 57’ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Τσανάς βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε αλλά η μπάλα κόλλησε στα νερά.
Τελικά στο 75’ τα Βούναινα βγήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν μετά από σέντρα του Ραπτόπουλου, ο Κατσιώτης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Χατζηλιάδης Γ., Γιουρούκης (68’ Φαρμάκας), Καρέτζιος, Ξαφάρας, Κατσιώτης, Νταναβάρας, Μερτζανίδης Ηλ., Τσανάς, Ραπτόπουλος (76’ Κ. Καζάνι), Μερτζανίδης Φ. (80’ Ψαρής)
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς, Μούτσιος, Ιωαννίδης, Ντόκος, Μόκκας, Δούκας, Τσιάλτας (70’ Μπακαΐμης), Σκουγλής Κ., Λούτσος, Σουγλής Στ. (60’ Τσεκούρας).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass