ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Διαμαντόπουλος

*Ο Τζήλος στον αγώνα Ατρομήτου-Ολυμπιακού

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 15:58

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2017-2018.

Ο 35χρονος Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (φωτ.), από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, που θα γίνει τη Δευτέρα (12/02, 19:30). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA με τον Ολυμπιακό που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Πειραιά με σκορ 3-0. Βοηθοί του ο Τρύφων Πετρόπουλος επίσης από την Αρκαδία και ο Χρήστος Μπαλτάς από τον σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο Μάνος Σκουλάς, από την Ένωση Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θανάσης Νικολακόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών. Ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος ορίσθηκε για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής στη Super League:
ΣΑΒΒΑΤΟ
15:00 Ξάνθη-Κέρκυρα: Τζοβάρας(Φθιώτιδας), Κελάζογλου(Χαλκιδικής), Κουντουρέλης(Αθηνών), 4ος: Κουμπαράκης(Θράκης), παρ.: Μπέρσης(Αρκαδίας)
17:15 Πανιώνιος-Λαμία: Τσαμούρης (Πειραιά), Δημητριάδης(Καστοριάς), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος: Βάτσιος(Δυτ. Ατττικής), παρ.: Κουρκούνας(Χανίων)
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημητριάδης(Μακεδονίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), 4ος: Σέζος(Κιλκίς), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός: Θάνος(Γρεβενών), Σίπκας(Πέλλας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Ζαραβινός(Αθηνών), παρ.: Τεροβίτσας(Αιτωλοακαρνανίας)
17:15 Παναιτωλικός-Πλατανιάς: Κατσικογιάννης(Ηπείρου), Τάτσης(Ηπείρου), Πυλαρινός(Ζακύνθου), 4ος: Κουτσιαύτης(Άρτας), παρ.: Κάκος(Κέρκυρας)
17:15 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Ευαγγέλου(Αθηνών), Βλάσσης(Λασιθίου), Μεϊντάνας(Αχαίας), 4ος: Αντωνίου(Αθηνών), παρ.: Καλαθενός(Δωδεκανήσου)
19:30 Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Τζήλος(Λάρισας), Μερκενίδης(Μακεδονίας), Ποντίκης(Πρέβεζας), 4ος: Νεοφυτιάδης(Κορινθίας), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)
 ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Διαμαντόπουλος(Αρκαδίας), Πετρόπουλος(Αρκαδίας), Μπαλτάς(Αχαΐας), 4ος: Σκουλάς(Θεσσαλίας), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass