ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκες... τετράδας

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2018 19:04

Ελληνοϊσπανικές «μάχες» περιλαμβάνει η 22η αγωνιστική της Euroleague. Αγώνες που μπορεί να κρίνουν κατά πολύ το τελικό πλασάρισμα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στον πίνακα της βαθμολογίας, με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (21:15, Novasports 1HD) την Μπασκόνια και θέλει να πάρει «εκδίκηση» για την ήττα στον πρώτο γύρο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται αύριο Παρασκευή (21:45, Novasports 2HD) σε μία αφιλόξενη παραδοσιακά γι’ αυτούς έδρα, τη Μαδρίτη, με αντίπαλο τη Ρεάλ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στη Euroleague και η βαθμολογία: ΣΗΜΕΡΑ Παναθηναϊκός (Ελλάδα)-Μπασκόνια (Ισπανία) Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) Βαλένθια (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) Μάλαγα (Ισπανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) ΑΥΡΙΟ Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Ολυμπιακός (Ελλάδα) Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Κίμκι (Ρωσία)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass