Η Κ-17 ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-0

ΑΕΛ τεσσάρων… αστέρων

• Αύριο αγωνίζεται στο Αλκαζάρ με την Κέρκυρα (11:00) • Καλή παρουσία της Κ-20 στο Καλοχώρι με τον Πανιώνιο (0-0)

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2018 22:04

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ στη Λαμία και κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Φθιώτιδας, με σκορ 4-0.


Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της SuperLeague και οι «βυσσινί» έδειξαν πως έχουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, καλά δουλεμένο από τον τεχνικό Ζήση Ζιάγκα και υπάρχει ομοιογένεια.
Οι Μάριος Φουρκιώτης, Κόφφας και Δημόπουλος (2) σημείωσαν τα τέρματα για τη λαρισινή ομάδα, η οποία αύριο αντιμετωπίζει στο Αλκαζάρ σε εξ αναβολής την Κέρκυρα στις 11 το πρωί, θέλοντας να διευρύνει το σερί της(σ.σ. διαιτητές θα είναι οι Βάιος Τσιτσανούδης, Γρηγόρης Δεδικούσης, Χρήστος Νάκας από την ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής διαιτησίας ο Στέφανος Καλυβιώτης από την ΕΠΣ Καρδίτσας).
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Αποστόλης Καραπλής): Τσίτζηρας, Ψωρογιάννης (84’ Κουδουνάς), Καρακώστας Κ., Ντίτσας, Πάντος (85’ Πουρνάρας), Μητσόπουλος, Γιαννακάκος, Ζαγγογιάννης, Καρβέλης, Πλιάτσικας (35’ Ντζιός), Ματθαίου (88’ Καραμπότσης).
ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Τέλιος, Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ. Παπακωνσταντίνου, Πετάνι, Μιλτιάδης (57’ Κόφφας), Καμπέρης, (83’Σταύρος) Φουρκιώτης Μ. (70’ Τσουμάνης), Πινακάς, Μαλάκος (57’ Δημόπουλος).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Ο.Κ.-Α.Ο. Ξάνθη     0–2
Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ.     1–0
Λαμία-Α.Ε.Λ.     0–4
*Ρεπό είχε ο ΠΑΣ Γιάννενα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Α.Ο. Ξάνθη     41-11     37
2.ΠΑΟΚ     35-10     34
3.ΑΕΛ     25-19     25
4.Παναιτωλικός     20-22     25
5.ΠΑΣ Γιάννινα     13-19     16
6. Α.Ο.Κ.     14- 38     9
7. ΠΑΣ Λαμία     10-39     9

 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Κ-20
Σαφώς βελτιωμένη εικόνα έδειξε η Κ-20 της ΑΕΛ η οποία αναδείχθηκε με τον Πανιώνιο ισόπαλη 0-0.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Καλοχωρίου για την 20ή αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της Super League.
Η ΑΕΛ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι όταν στο 10’ μετά από κόρνερ του Νούσιου από τα δεξιά, ο Καλούσης που είχε προωθηθεί από την άμυνα βγήκε νικητής στον αέρα, με τον Αστρά όμως να μπλοκάρει εύκολα τη κεφαλιά του.
Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους «βυσσινί» στο 16’ όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Μακρής στην προσπάθειά του να βγει γρήγορα στην κόντρα ανέτρεψε με επιθετικό φάουλ τον Τριάντη, με τον Καλαντζή να τον τιμωρεί με κίτρινη. Ο παίκτης της ΑΕΛ έδειξε να διαφωνεί έντονα… απαντώντας στον διαιτητή, που τον απέβαλε δείχνοντάς του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δεύτερη κάρτα.
Με τους γηπεδούχους να έχουν αριθμητικό μειονέκτημα, ο Πανιώνιος ανέλαβε τα ηνία του αγώνα κλείνοντας την ΑΕΛ στο δικό της μισό που προσπαθούσε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.
Μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ στο 25’ όταν ο Νούσιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον άξονα είδε την μπάλα να σκάει μπροστά από τον Αστρά, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα.
Στο 33’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σάλταρη, αλλά το σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή και δεξιά, κόντραρε πάνω στον Αγγελή με την μπάλα να περνά σε κόρνερ.
Στο 39’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Σαφαρίκα που έλεγχε την πορεία της.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’ οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά στο 0-1, όταν από εκτέλεση κόρνερ με πάσα έξω από την περιοχή, ο Ζώτος την άφησε να περάσει με τον Αρσενίδη να ακολουθεί και να σουτάρει με δύναμη, αλλά την μπάλα μετά από αρκετές καραμπόλες να περνάει άουτ.
Και στο 57’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν περισσότερο αυτή τη φορά το γκολ όταν ο Νούσιος ανέτρεψε τον Σουσώνη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαχαίρας, με τον εκπληκτικό όμως πορτιέρο Σαφαρίκα να πέφτει σωστά στην αριστερή γωνιά του,να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα και να δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.
Παρότι με δέκα παίκτες οι «βυσσινί» που αγωνίζονταν ψυχωμένα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, στο 72’.
Ο Μουξιός έκανε την παράλληλη σέντρα μέσα από την περιοχή, όμως στο δεύτερο δοκάρι και με εξουδετερωμένο τον Αστρά ο Πλατάνας από τα δύο μέτρα αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Δέκα λεπτά μετά στο 82’ η ΑΕΛ βγήκε στην αντεπίθεση ξανά. Ο Μουξιός γύρισε αριστερά την μπάλα στον Χατζή, με τον τελευταίο να συγκλίνει, αλλά το σουτ έξω από την περιοχή να περνά αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Πανιωνίου.
Στο 87’ ο Σαφαρίκας…απογειώθηκε και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του από εκτέλεση φάουλ του Τσακύργιαννη, έδιωξε με τρομερή προσπάθεια την μπάλα σε κόρνερ.
Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σουσώνης, με τον Μαχαίρα να εκμεταλλεύεται την έξοδο του τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του να περνάει άουτ.
Στο υπόλοιπο διάστημα δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, χωρίς τέρματα.
Η ΑΕΛ ήταν βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, είχε μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα, όμως χρειάζεται τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα να δουλέψουν ακόμη περισσότερο και το κυριότερο να πιστέψουν στους εαυτούς τους.
Με τα λόγια δεν γίνεται το βήμα παραπάνω, χρειάζεται τεράστια υπομονή, να σκύψουν το κεφάλι, να κάνουν προσωπικές θυσίες και να συνειδητοποιήσουν πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε.
Το θετικό είναι πως ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης ενδιαφέρεται για την εξελιξή τους και αναμένεται πως θα δώσει ευκαιρίες εν ευθέτω χρόνο για να δει κατά πόσο έχουν τις δυνατότητες, να κάνουν σταδιακά το βήμα παραπάνω.
Δεν απέφυγαν τα λάθη τόσο ο διαιτητής κ.Καλαντζής όσο και οι συνεργάτες του κ. Σακκάς, Σφυρής (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
ΑΕΛ (Χαράλαμπος Παναγούλης): Σαφαρίκας, Λυκούργος, Καρατάσιος, Καλούσης, Μακρής, Νούσιος, Καραμπίνας, Σάλταρης (69’ Μουξιός), Βαφειάδης (71’ Πλατάνας), Χατζής (90+2’ Μασούρας), Τάρτας.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Μπέτσας, Τριάντης, Αγγελής, Κουτσοποδιώτης (68’ Μιντζάλι), Αρσενίδης (81’ Δαυίδης), Γρηγορόπουλος (59’ Τσακύργιαννης), Ζώτος, Μαχαίρας, Σουσώνης, Αποστόλου.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(20ή αγωνιστική)
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη     4-1
ΑΕΛ-Πανιώνιος     0-0
Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός    1-0
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ     0-5
Λαμία-Ατρόμητος     1-0
Ολυμπιακός-ΑΕΚ     4-1
Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης     3-1
27/02 Λεβαδειακός-Κέρκυρα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός     49
2. ΠΑΟΚ     45
3. Ολυμπιακός     44
4. Πανιώνιος     36
5. Αστέρας Τρίπολης     35
6. Ατρόμητος     34
7. Ξάνθη     29
8. ΑΕΚ     26
9. Παναιτωλικός     23
10. Λεβαδειακός     19
11. ΠΑΣ Γιάννινα     17
12. Απόλλων Σμύρνης     13
13. Λαμία     13
14. Πλατανιάς     13
15. ΑΕΛ     9
 16.Κέρκυρα     9

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ
*Παρέα παρακολούθησαν τον αγώνα ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καλοχωρίου Γιάννης Σαμπάνης, με τον Λαρισαίο τεχνικό της Α.Ε.Καρύτσης Μιχάλη Ζιώγα και τον υπεύθυνο της Κ-20 Οδυσσέα Κλάρα, που εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη φιλοξενία.
*Για μια ακόμη φορά πήρε…άριστα δέκα ο επίτιμος πρόεδρος της Αναγέννησης Αποστόλης Έξαρχος, που παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών, Γιώργο Μανόλη.
*Παρόντες στο γήπεδο ο πρώην αντιδήμαρχος-νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τεμπών Γιώργος Έξαρχος, σύσσωμο το δ.σ. της Αναγέννησης Καλοχωρίου με τον προπονητή Αποστόλη Έξαρχο και ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, Γιώργος Παπαντωνίου.
*Γιατρός αγώνα ήταν ο Γιώργος Λυσόβας, ενώ στο Καλοχώρι βρέθηκε και ο παλαίμαχος παίκτης του Πηνειού Θανάσης Μαχούχας.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass