Επιστολή διαμαρτυρίας της Δόξας Ομορφοχωρίου

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2018 15:10

Η ομάδα της Δόξας Ομορφοχωρίου διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τους Βορειοηπειρώτες (1-1) με βασικότερη αιτία τον καταλογισμό εις βάρος της πέναλτι στις καθυστερήσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου:

«Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε παράπονα με κακές διαιτησίες που μας στερούν το δικαίωμα της χαράς του παιχνιδιού που λέγεται ποδόσφαιρο. Δεν θα αναφερθούμε στο πώς επιβιώνει ένα σωματείο σήμερα, αλλά θέλουμε κάποιοι όπως ο σημερινός (σ.σ. χθεσινός) διαιτητής κ. Κουκούλης να σέβεται τον κόπο μας κι όχι να απαξιώνει την προσπάθειά μας με την άδικη διαιτητική του συμπεριφορά. Και ερωτούμε τους υπεύθυνους: Γιατί τόσες κακές διαιτησίες με τόσα επεισόδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Τι φταίει κύριοι;

Αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) μας αναγκάζει να διαμαρτυρηθούμε γραπτώς για πρώτη φορά με επιστολή μας στα ΜΜΕ για τα ψευδή γεγονότα που αναφέρθηκαν στο Φύλλο Αγώνα και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Αρχικά να ευχαριστήσουμε την ομάδα ΑΟ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος για την άψογη φιλοξενία, για το ήθος και το αθλητικό επίπεδο που υπέδειξαν παίκτες, προπονητές και η διοίκηση κατά τη διάρκεια όλου του 90λεπτου αγώνα. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι οι ίδιοι οι γηπεδούχοι μας προστάτεψαν ακόμη και στις διαμαρτυρίες μας κατά του διαιτητή κ. Κουκούλη.

Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά και οι δύο ομάδες τον αγώνα τελικά αντί να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές εξελίχθηκε αρνητικός πρωταγωνιστής κ. Κουκούλης. Ειδικά στο β’ ημίχρονο φάνηκε με τις αποφάσεις του (πολύ εύκολα κίτρινες κάρτες και με το παραμικρό ανύπαρκτα φάουλ, περίπου στα 20 στο β’ ημίχρονο γύρω από τη μεγάλη μας περιοχή) ότι αδικούσε την ομάδα μας κατάφωρα.

Το αποκορύφωμα δε, ήταν να σφυρίξει στο 90+ ένα ανύπαρκτο πέναλτι και να οδηγήσει παίκτες, προπονητή και τον πρόεδρο κ. Μαξιμιάδη Γιώργο μέσα στον αγωνιστικό χώρο για έντονη διαμαρτυρία κατά της άδικης απόφασης. Όσον αφορά τα όσα ψευδώς έγραψε ο κ. Κουκούλης στο Φύλλο Αγώνα δηλώνουμε τα εξής:

1. Ποτέ δεν τον έβρισε και δεν τον απείλησε ο ποδοσφαιριστής μας Σφέτσος Αλέκος.

2. Ο προπονητής μας κ. Μανώλης Γαραζανάκης, ο οποίος δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι και τι έχει προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά παρόλα αυτά είναι και άνθρωπος, κι όταν αδικείται διαμαρτύρεται έντονα. Ποτέ όμως δεν αποκάλεσε τον διαιτητή όπως αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα και ούτε τον απώθησε με βίαιο τρόπο, αλλά αντιθέτως του είπε «ότι δε σέβεσαι τον κόπο μας, εγώ σε σεβόμουνα, αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη, παράτα τη διαιτησία, πρέπει να ντρέπεσαι» κι ότι όλη αυτή η συμπεριφορά αποτελεί «συμπεριφορά αλήτη». Διαμαρτυρόμενος λοιπόν από τον έντονο εκνευρισμό του για την κατάφωρη αδικία που υπέστη η ομάδα του, έριξε ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών. Ο προπονητής μας κ. Γαραζανάκης ζητάει δημόσια συγγνώμη για την όλη του προσβλητική συμπεριφορά.

3. Το μεγαλύτερο ψέμα όμως είναι ότι τον απώθησε βίαια ο πρόεδρός μας κ. Μαξιμιάδης και πραγματικά το μόνο που πρόλαβε να του πει είναι ότι αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα, διότι λόγω της υπέρμετρης ψυχολογικής του φόρτισης και προσπαθώντας να απομακρύνει τους διαμαρτυρόμενους παίχτες έπεσε, με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο ισχίο. Ήρθε το ασθενοφόρο και τον παρέλαβε και μετά από την ιατρική περίθαλψή του στο νοσοκομείο, πρέπει να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ευχόμαστε όλοι, το ΔΣ, ο προπονητής και οι παίκτες περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον πρόεδρό μας και δεν ξέρουμε μετά από αυτό το επαναλαμβανόμενο συμβάν (διαιτητικό), αλλά και το σοβαρό ατύχημα του κ. Μαξιμιάδη αν έχουμε άλλη υπομονή ή αν αξίζει να ασχολούμαστε ακόμη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass