ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΚΩΣΤΑΣ:

«Ψεύδη και ανυπόστατα γεγονότα»

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2018 15:28

Απάντηση στα όσα υποστήριξε η διοίκηση του ΑΣ Βορειοηπειρωτών για το πρόσωπό του έδωσε ο προπονητής της Ανάβρας κ. Γιώργος Λυκοκώστας. Στη δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Κύριοι του Πύρρου μετά λύπης διαπιστώνω ότι με μεγάλη ευκολία και χάρη ενός μεμονωμένου γεγονότος δεν διστάζετε να σπιλώσετε την τιμή και την υπόληψη ενός ολόκληρου χωριού, ενός συλλόγου με ιστορία 53 ετών, καθώς και των ανθρώπων που τον υπηρετούν, προσδοκώντας σε εξωαγωνιστικά οφέλη, διασπείροντας ψεύδη και ανυπόστατα γεγονότα.

Επειδή η ιστορία σας στο χώρο του ποδοσφαίρου της Λάρισας δεν φτάνει ούτε τα δύο χρόνια, καλά είναι να ρωτάτε πριν πιάσετε στο στόμα σας κάποιους ανθρώπους. Υπηρετώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 30 χρόνια και μέσα από αυτό έχω κάνει μόνο φίλους διαφόρων εθνικοτήτων, ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές της ομάδας σας, τους οποίους μπορείτε να συμβουλευτείτε για το ποιόν του χαρακτήρα μου. Είμαι πτυχιούχος προπονητής, κάτοχος διπλώματος UEFA B και ταμίας του ΣΠΠ Λάρισας. Στο μεταξύ μας παιχνίδι, στις 28/1, μερίδα των «φιλάθλων» της ομάδας σας, που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας, από την ανάπαυλα του ημιχρόνου και ύστερα με έβριζαν χυδαία, με έφτυναν και μου πετούσαν διάφορα αντικείμενα. Στο 75' και ενώ παρακολουθούσα την εξέλιξη του αγώνα και οι «φίλαθλοί σας» συνέχιζαν να με βρίζουν, έκανα το «λάθος» να βάλω τα χέρια μου στις τσέπες του παντελονιού, πράξη που θεωρήθηκε σαν επίδειξη των γεννητικών μου οργάνων. Η μόνη μου αντίδραση στα όσα ακολούθησαν ήταν απλά να γυρίσω προς το μέρος τους και να γελάσω επιδεικνύοντας τεράστια ψυχραιμία. Μάλιστα 2-3 εξ αυτών κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου, προσπαθώντας να εισέλθουν εντός του αγωνιστικού χώρου, απειλώντας με ότι θα με βρουν έξω. Όλα αυτά συνέβησαν παρουσία του κ. Μπουχλαριώτη, ο οποίος βρισκόταν πίσω από τον πάγκο μας. «Κύριοι» του Πύρρου, εάν δεν ανακαλέσετε αμέσως τα όσα ψευδή και ανυπόστατα μου καταλογίζετε περί ρατσισμού και ανάρμοστης συμπεριφοράς, συκοφαντώντας και δυσφημίζοντάς με, θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass