«Χώρισαν» Πλατανιάς και Ρόκα

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 21:37

Η ήττα από την Κέρκυρα που φέρνει τον Πλατανιά ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό, αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» για τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Ο Ρόκα είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των Κρητικών κι αποφασίστηκε να χωρίσουν τους δρόμους τους, τη στιγμή που ακολουθεί και ο «τελικός» με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκείνο που μένει να φανεί είναι το ποιος θα είναι ο τρίτος προπονητής που θα βρεθεί φέτος στο τιμόνι της ομάδας.
Το «διαζύγιο» με τον Πλατανιά επιβεβαίωσε με μήνυμά του στο facebook και ο νεαρός προπονητής, γράφοντας: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους στην Κρήτη, ειδικά τον τεχνικό διευθυντή του Πλατανιά που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Θεωρώ πως ήταν «δώρο» από τον Θεό η διαμονή μου στα Χανιά, για τους φοβερούς ανθρώπους που γνώρισα εδώ. Και για τη στήριξη που είχα από όλους (παίκτες, οπαδούς, πρόεδρο), μέχρι τις χειρότερες στιγμές. Τα αποτελέσματα μετράνε πάνω από όλα και δυστυχώς δεν μπορούσα να προσφέρω ό,τι ήθελε η ομάδα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ΠΑΕ Πλατανιάς. Η καρδιά μου θα είναι στο γήπεδο τη Δευτέρα. Και όλοι μαζί θα πετύχουμε τη νίκη. Ευχαριστώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass