ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Βραβεύτηκαν Σκουρτόπουλος-Παπαμακάριος

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2018 15:38

Μέσα σε αθλητικό και άκρως εορταστικό κλίμα, ο Αστέρας Λάρισας τέλεσε τον καθιερωμένο του αγιασμό και έκοψε την πίτα για όλα τα τμήματα υποδομής του.

Αυτή τη φορά όμως ο σύλλογος είχε την τιμή και τη χαρά να βραβεύσει τον coach της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ και του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, Θανάση Σκουρτόπουλο και τον Έλληνα διεθνή παίκτη των «πρασίνων» Μανώλη Παπαμακάριο.

Την πλούσια δράση τους καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό του καθενός ανέγνωσε ο υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών κ. Μίζιος Αθανάσιος, υπό το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν στον μεν Θανάση Σκουρτόπουλο, ο πρόεδρος του Αστέρα Λάρισας κ. Μπαζάκης Κων/νος, στον δε Μανώλη Παπαμακάριο, ο έφορος της ανδρικής ομάδας κ. Καλογερόπουλος Θεόδωρος, ενώ την εκδήλωση τίμησε και ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος.

Κατόπιν τον λόγο πήραν τα δύο τιμώμενα πρόσωπα και αφού ευχαρίστησαν όλους όσους βρέθηκαν κοντά τους, προέτρεψαν τους μικρούς αθλητές να συνεχίζουν να αγωνίζονται με διάθεση και προσήλωση στους στόχους που θέτουν κάθε φορά αυτοί και οι προπονητές τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass