ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Καθοριστικά παιχνίδια για Ερμή, ΑΕΛ

• Η ομάδα της Αγιάς υποδέχεται τον Χολαργό (17:00) και η ΑΕΛ το Μαρούσι (16:00, κλ. Νεάπολης)

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2018 22:04

Πέφτει σήμερα, με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής, η αυλαία του α’ γύρου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει εντός έδρας παιχνίδια με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους εκπροσώπους του νομού. Συγκεκριμένα ο Ερμής Αγιάς υποδέχεται στις 17:00 τον Χολαργό, ενώ η ΑΕΛ φιλοξενεί στο κλειστό της Νεάπολης μία ώρα νωρίτερα, στις 16:00 το Μαρούσι. Αναλυτικά:
Με στόχο αφενός να διατηρήσει το αήττητο της έδρας και αφετέρου να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο του πρωταθλήματος με ιδανικό τρόπο, ο Ερμής Αγιάς θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν ακόμα εκ των ισχυρών της κατηγορίας, όπως ο Χολαργός, ο οποίος διεκδικεί την άνοδο στην Α1 Εθνική. Το παιχνίδι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν για τους δικούς τους λόγους τη νίκη. Παράλληλα επιβεβαιώνεται η άποψη ότι η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη θα παίξει ρόλο ρυθμιστή στη μάχη της ανόδου.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, με γεμάτο ρόστερ, έμπειρους παίκτες και προπονητή. Εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να διαφυλάξουμε το αήττητο της έδρας. Θέλουμε τον κόσμο όπως κάθε Σάββατο να είναι κοντά μας, αλλά αυτή τη φορά για έναν ακόμα λόγο γιατί είναι ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι στην έδρα μας» δήλωσε ο γεν. αρχηγός του Ερμή, Άρης Αργυρούλης, σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση.
Αγωνιστικά ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Νταλός, Τριανταφύλλου, Λόλας, Στιβαχτής, Τσούμας, Σταυροθόδωρος και Παπαδόπουλος.

 

ΜΕ ΝΑΟΥΜΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το σημερινό ματς κόντρα στο Μαρούσι, που θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 16:00.
Η αναμέτρηση κρίνεται ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ να επιστρέψει στις επιτυχίες, να πάρει βαθμολογική ανάσα και δει με καλύτερες προοπτικές τη διεκδίκηση της παραμονής.
Ο τεχνικός των «βυσσινί», Χρήστος Χασανίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ο Σωκράτης Ναούμης ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Ο νεαρός γκαρντ θα πάρει χρόνο συμμετοχής από το τεχνικό επιτελείο στην προσπάθεια της ομάδας να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική.
«Παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θα πρέπει να βρούμε την ψυχική μας ηρεμία, τη δύναμη, τον αθλητικό εγωισμό και τσαμπουκά. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό ως τελικό, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και πως η βαθμολογική μας θέση μάς αδικεί.
Το Μαρούσι είναι μια σκληρή ομάδα με ιδιαίτερη αφοσίωση στην άμυνα και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να παίξουμε ως ομάδα. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά μας» σχολίασε ο Χρήστος Χασανίδης.
Στην αποστολή της ΑΕΛ συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχούλης, Γκογκίδης, Καμάρας, Κατσαρές, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Γκιουλέκας, Ναούμης, Σαριμπαλίδης, Χανέλι και Φιλιππόπουλος.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Περιστέρι-Αμύντας
Αρκαδικός-Ηρακλής
Ερμής Αγιάς-Χολαργός
Καρδίτσα-Δούκας
Παπάγου-Δόξα Λευκάδας
Απόλλων Π.-Εθνικός
Καστοριά-Ψυχικό
ΑΕΛ-Μαρούσι (16:00)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    28
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ηρακλής    25
Χολαργός    25
Δόξα Λευκάδας    23
Αμύντας    23
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Απόλλων Πάτρας    23
Ερμής Αγιάς    22
Καστοριά    22
Ψυχικό    22
Μαρούσι    19
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Εθνικός    19
Παπάγου    18
Αρκαδικός    17
ΑΣ Καρδίτσας    17
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δούκας    17
ΑΕΛ    16

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass