«Βασίλεψε» ο Λέων Αγίου Αθανασίου

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 18:04

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο γνωστό ραντεβού με την πρωτοχρονιάτικη πίτα, οι παίκτες του Λέοντα Αγίου Αθανασίου αποδείχθηκαν συνεπέστατοι, δίνοντας το «παρών» στη λιτή αλλά τόσο ευχάριστη αυτή εκδήλωση.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε κρίθηκε και πάλι με επιτυχία μιας και ο Λέων κατέκτησε την κούπα του πρωταθλητή στο τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 στο «Camp New» και πρόσθεσε ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του.
Και για την ιστορία να αναφέρουμε πως σε σύνολο επτά τελικών τα τελευταία χρόνια, τα «λιοντάρια» μετράνε πέντε κούπες. Εμφανώς ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου Αθ. Γκουρνέλης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα σε εσάς και στις οικογένειές σας. Αποχαιρετήσαμε και το 2017 με τις καλύτερες αναμνήσεις και ευελπιστούμε το 2018 να μας φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Και μπορεί κάθε χρόνο να προστίθενται νέα πρόσωπα στην ομάδα, όμως η επιτυχημένη αυτή συνταγή δεν αλλάζει αφού το μεγάλο μας «όπλο» εξακολουθεί να είναι το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, η αγάπη για τη στρογγυλή θεά και έτσι θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά».
*Για μια ακόμη χρονιά Λέων πρωτοτύπησε και πάλι μιας η πίτα που πρόσφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Κοτάκος περιελάμβανε όχι ένα, όχι δύο αλλά ένδεκα φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε συμβολικά δώρα, που πρόσφεραν χορηγοί-φίλοι της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass