ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Γιάννινα-ΑΕΛ: Κομίνης

• Ποιο το ερωτηματικό της λαρισινής ομάδας

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2018 20:08

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 4ης φάσης των πρώτων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει το διήμερο 24-25 Ιανουαρίου 2018.


Ο 38χρονος, (γεννημένος στις 7/4/1980) διεθνής διαιτητής, Γιώργιος Κομίνης, ιδιοκτήτης καφετέριας στην Ηγουμενίτσα, από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας, θα διαιτητεύσει τη μεθαυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας της ΑΕΛ με τον ΠΑΕ Γιάννινα. Είναι η έβδομη του χρονιά στον πίνακα της Super League. Γεννημένος στα Γιάννενα αλλά μεγαλωμένος στην Ηγουμενίτσα, ο Γιώργος Κομίνης ξεκίνησε να παίζει σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Λαδοχωρίου, ομάδα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Διαιτητής έγινε σε ηλικία 19 χρονών και το 2004 προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, το 2007 στη Β’ Εθνική, το 2011 βρέθηκε στη Super League και έγινε διεθνής διαιτητής από 1 Ιανουαρίου 2016.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ δύο φορές τη σεζόν 2016-2017 στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (17/10/2016) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της AEK με σκορ 2-1 και τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (04/12/2016), που είχε επικρατήσει η ομάδα του Περιστερίου με 2-1. Βοηθοί του ο Γιάννης Σίπκας από την Πέλλα και ο Βασίλης Καμπούρης από τον σύνδεσμο Εύβοιας. Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ
Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εκφράζει την απορία της για τον ορισμό διαιτητών από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Στο τέλος της σχετικής ανακοίνωσης, ωστόσο, διευκρινίζει ότι θα δώσει συγχαρητήρια!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά τις διαιτητικές ικανότητες τόσο του κ. Κομίνη από την Ηγουμενίτσα, των βοηθών του, αλλά και του 4ου διαιτητού από την Άρτα κ. Κουτσιαύτη.
Αλλά από τόσους διαιτητές που υπάρχουν στον πίνακα διαιτητών της Super League, ήταν τόσο δύσκολο να βρεθούν πρώτος και τέταρτος διαιτητής, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς και για τις δύο ομάδες, αλλά και για τον θεσμό του Κυπέλλου, που να προέρχονται από ενώσεις εκτός Ηπείρου;
Παρόλα ταύτα είμαστε βέβαιοι ότι την Πέμπτη το βράδυ μετά το τέλος της συναντήσεως θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές».
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει αύριο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Διαιτητής στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα θα είναι ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος.
Οι διαιτητές και οι βοηθοί των πρώτων προημιτελικών του κυπέλλου:
• ΑΥΡΙΟ
17:15 Πανιώνιος-Λαμία: Θάνος (Γρεβενών), Καρσιώτης (Κορινθίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Δαγκλής (Μακεδονίας)
19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)
21:45 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Τζήλος (Λάρισας), Κούλα (Ξάνθης), Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος : Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.: Κουρκούνας (Χανίων)

• ΠΕΜΠΤΗ
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Σίπκας (Πέλλας), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass