ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Απονομές μαύρων ζωνών του Α.Σ. Δίας Λάρισας

• Παράλληλα έγινε ομιλία για τις εξελίξεις στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2018 18:56

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Α.Σ. Δίας Λάρισας, οι απονομές μαύρων ζωνών και η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας για τα μέλη του συλλόγου, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Μια εκδήλωση που γίνεται θεσμός, κερδίζοντας περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι ενημερώνονται πάνω στις εξελίξεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό Άθλημα). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσία όλων των επιστημονικών συνεργατών του συλλόγου, οι οποίοι είναι, η κ. Τζατζάκη Δώρα αθλητική ψυχολόγος, Αντωνίου Μαρία διατροφολός-διαιτολόγος, Οικονόμου Τριαντάφυλλος εργοφυσιολόγος-εργομετρικά τεστ, Μυλωνάς Σπύρος εργοφυσιολόγος-εργομετρικά τεστ και Κρετσάβος Δημήτρης φυσικοθεραπευτής. Δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις υψηλές παροχές που προσφέρει ο σύλλογος στα μέλη του, αλλά και το μοναδικό τρόπο προσέγγισης των αθλητών που έχει καθιερώσει ο σύλλογος εδώ και πολλά χρόνια, διατηρώντας τον, στην πρώτη γραμμή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Παιδής Αθανάσιος, Τζατζάκης Φώτιος, Κακαδιάρης Αστέριος, Μάνδαλος Γεώργιος και ο Κυριζόπουλος Νικόλαος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass