Ο ΕΣΑΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ

Το Basket Αγάπης ταξιδεύει στη Λάρισα

*Στον αυριανό αγώνα Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-ΠΑΟΚ (16:30, κλ. Νεάπολης)

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2018 15:51

Η Λάρισα αγκαλιάζει μία ακόμα αθλητική, κοινωνικού περιεχομένου, εκδήλωση, όπως έγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ η «Ε», το «Basket Αγάπης», στον αυριανό αγώνα του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 16:30 στο κλειστό της Νεάπολης.

Χθες ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε επίσημα τη διεξαγωγή της εκδήλωσης με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το επαγγελματικό μπάσκετ προσφέρει έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο, με την αμέριστη συμπαραστάση του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος STOIXIMAN, συνεχίζοντας το «ταξίδι» του Basket Αγάπης.
Επόμενος σταθμός της εκστρατείας αλληλεγγύης της Stoiximan.gr Basket League είναι η Λάρισα και ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας Φάρος με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στις 16:30.
Σας περιμένουμε όλους με την προσφορά σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια απόρων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.
Στο ημίχρονο του αγώνα, ένας αθλητής της εφηβικής ομάδας του Γυμναστικού Λάρισας Φάρος και δύο αθλητές της Stoiximan.gr Basket League θα πάρουν σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων! Για κάθε εύστοχο σουτ, ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan θα προσφέρει χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο «ΚΡΙΚΚΕΙΟ» Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας και πρόσφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας! Σε περιμένουμε το Σάββατο 20/01 στο ΕΑΚ Νεάπολης από τις 15:30 στην κεντρική θύρα των φιλάθλων!» καταλήγει η ανακοίνωση.
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Από την ΚΑΕ ανακοινώθηκε ότι η προπώληση των εισιτηρίων τα οποία κοστίζουν για όλες τις θέσεις 10 ευρώ συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία της ΚΑΕ, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ.: 2410 256030) ως εξής:
Σήμερα Παρασκευή 10 π.μ.-2μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ.
Αύριο Σάββατο 10 μ.μ.-2 μ.μ.
Επίσης τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την ημέρα του αγώνα από τις 3.00 μ.μ. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού) είναι δωρεάν, με την υποχρέωση να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass