Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ

Ετοιμος και ο Θωμάς Ναζλίδης

* Αμφίβολος ο Ζίζιτς - Προπόνηση σήμερα στο AEL FC Arena * Προχωράει του Μενσά, κολλάει για Πάλτσιτς

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2018 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ευχάριστα ήταν τα νέα στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ όσον αφορά στον αρχηγό των «βυσσινί» Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Θα ηγηθεί λοιπόν της προσπάθειας στον μεθαυριανό αγώνα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA(19:30), όπου η λαρισινή ομάδα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να δώσει χαρά με την εμφάνισή της στους χιλιάδες φίλους της.


Ο Ζίζιτς όμως δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και γίνεται αγώνας δρόμου από το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου έστω και την τελευταία στιγμή να τεθεί στη διάθεση του προπονητή Ηλία Φυντάνη.
Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 15:00 στο AEL FC ARENA και ο τεχνικός της ομάδας μετά το πέρας αυτής θα αποφασίσει για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει κόντρα στην «Ένωση».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Εν τω μεταξύ, η μεταγραφή του Ντέρικ Μενσά προχωράει και χθεσινές πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τους «βυσσινί» και μετά τις εργομετρικές εξετάσεις αναχώρησε για τη Σλοβενία, χώρα από την οποία θα επιστρέψει το Σάββατο, με τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, να υπογράψει συμβόλαιο.
Αντίθετα με τον Μενσά, φαίνεται πως κολλάει η μεταγραφή του Ματέι Πάλτσιτς λόγω τραυματισμού που είχε στο παρελθόν και προβληματίζει αρκετά διοίκηση και τεχνικό τιμ, που περιμένουν πάντως τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, τα οποία θα είναι και ο καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη ή μη της συμφωνίας.
Ο ΣΚΟΥΛΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο ρέφερι, Μάνος Σκουλάς, από τον Σύνδεσμο Θεσσαλίας, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 19:30 στο AEL FC ARENA.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας στο AEL FC ARENA με την Παναχαϊκή (25/10/2017) που είχε βρει νικήτρια την ΑΕΛ με 3-0 και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (17/12/2017), που είχε κερδίσει η ΑΕΛ με σκορ 2-0. Βοηθοί του θα είναι ο Κώστας Ποντίκης από τον σύνδεσμο Πρέβεζας και ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από την Ένωση Θεσπρωτίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00 Πλατανιάς - Λεβαδειακός: Κουμπαράκης (Θράκης), Καμπούρης (Εύβοιας), Σαμοίλης (Αθηνών), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ. Γεώργιος Σταθόπουλος(Αχαΐας)
17:15 Παναθηναϊκός - Κέρκυρα: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Πήττας (Ηλείας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος Μανούχος (Αργολίδας), παρ. Γεώργιος Μπίκας(Χαλκιδικής)
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), Πασχάλης (Ηπείρου), 4ος Θάνος (Γρεβενών), παρ. Δημήτρης Μπερσής (Αρκαδίας)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος, Πετρόπουλος, Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος Αθ.Τζήλος (Λάρισας), παρ. Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
17:15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημητριάδης, Μερκενίδης (Μακεδονίας), 4ος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου)
17:15 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Κατσικογιάννης, Τάτσης (Ηπείρου), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), 4ος Σέζος (Κιλκίς), παρ.Νικόλαος Ιωσήφογλου(Αθηνών)
19:30 Ολυμπιακός – Ξάνθη : Καραντώνης (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Κουράκης (Ηρακλείου), 4ος Αντωνίου (Αθηνών), παρ.Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτ/νιας).
ΜΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η Κ-20
Μεθαύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 θα υποδεχθεί η ΑΕΛ Κ-20 την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Super League.
Οι παίκτες του Χαράλαμπου Παναγούλη, θέλουν να πανηγυρίσουν και μια νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι, για να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΛ Κ17 που θα αγωνιστεί την ίδια μέρα στο Αγρίνιο κόντρα στην ομάδα του Παναιτωλικού. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, Emileon, στις 14:00.
Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, που έχει απομακρυνθεί από τις δύο πρώτες θέσεις που θα οδηγήσουν στα play off, θέλει τη νίκη για να βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass