ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ Δ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Ο Γ. Καμάκας στον ΠΟΕ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2018 16:29

Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε ο ΠΟ Ελασσόνας. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε χθες επίσημα τη συνεργασία με τον τεχνικό Γιώργο Καμάκα, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Μπουκουβάλα.


Ο έμπειρος προπονητής, κατάγεται από τα Καλύβια Ελασσόνας, είναι αδερφικός φίλος και συμπαίκτης του προέδρου Άλκη Παλάγκα. Μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Αχιλλέα Φαρσάλων ως άμεσος συνεργάτης του Τάκη Παραφέστα, νωρίτερα ήταν στις Μικτές της ΕΠΣΛ, ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε αρκετές ομάδες του νομού.
Η διοίκηση παρουσίασε τον νέο τεχνικό στους παίκτες και αμέσως μετά ο Γιώργος Καμάκας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Το ερχόμενο Σάββατο θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι κόντρα στα Βούναινα.
Από την πλευρά του ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΠΟΕ, Δημήτρης Μπουκουβάλας, με δήλωσή του τόνισε τα εξής:
«Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΠΟΕ και ιδιαίτερα τον κ. Σαμαρά. «Χτίσαμε» μία ομάδα νεανική με παίκτες από 17 έως 23 ετών. Από την ομάδα έφυγαν 15 παίκτες και ήρθαν άλλοι τόσοι καινούριοι. Αυτό που κρατάω είναι το όμορφο ποδόσφαιρο που παίξαμε κατά γενική ομολογία των αντιπάλων. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες γιατί δουλέψαμε σκληρά. Η ομάδα έχει νέα παιδιά και πολύ μέλλον. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΟΕ στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass