ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εισιτήρια από το… παρελθόν

• Πού θα εκτίσουν τις ποινές τους Γκόλιας και Ζίζιτς • Ηλ. Φυντάνης: «Πλασματικό το 0-3, κάναμε αρκετά λάθη»

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2018 22:17

Προσέλευση κόσμου και εισιτήρια μιας άλλης εποχής προχθές στο Ael Fc Arena αφού τον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού 0-3 είδαν περίπου 10.000 φίλαθλοι και κόπηκαν 7.499 εισιτήρια που αποτελούν ρεκόρ για τη φετινή χρονιά ενώ ήταν ο δεύτερος πιο εμπορικός αγώνας της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έφθασε τα 32.000 εισιτήρια (4003 μέσο όρο ανά παιχνίδι) δείχνοντας ότι είναι μια πολύ καλή εμπορικά χρονιά καθώς την περσινή περίοδο είχε κόψει συνολικά 37.345 εισιτήρια.
Το νούμερο αυτό είναι δεδομένο ότι θα ξεπερασθεί αφού υπάρχουν δύο εμπορικά παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενώ και οι υπόλοιποι αγώνες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Μοναδικό θεωρητικά μη εμπορικό παιχνίδι είναι αυτό που θα δώσει η ΑΕΛ κόντρα στον Πλατανιά Χανίων.
Ο μέσος όρο των εισιτηρίων παρουσιάζεται αυξημένος αυτή τη στιγμή κατά 60%, νούμερο που δεν περίμενε κανένας. Βέβαια θα πέσει στα επόμενα παιχνίδια αλλά θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 16ης αγωνιστικής:
Πανιώνιος-Κέρκυρα    1.457 εισιτήρια
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός    12.012 εισιτήρια
Παναιτωλικός-ΑΕΚ    3.744 εισιτήρια
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς    6.479 εισιτήρια
Λαμία-Ξάνθη    1.144 εισιτήρια
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρ.    1.997 εισιτήρια
ΑΕΛ-Ολυμπιακός    7.499 εισιτήρια
*Δεν υπολογίζεται ο χθεσινός αγώνας Απόλλωνα Σμύρνης-Ατρόμητου.

 

ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην προχθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ήταν ο Νίκος Γκόλιας με Νίκολα Ζίζιτς που έφτασαν τις τέσσερις και θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.
Ο Γκόλιας θα εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο ενώ ο Ζίζιτς στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ τη σεζόν 2017-2018:
Φατιόν 8 (θα εκτίσει με Αστέρα Τρίπολης), Περόνε, Λαγός, Αγκάνοβιτς, (θα εκτίσει με ΑΕΚ), Γουάλας (θα εκτίσει με Ατρόμητο), Γκόλιας(θα εκτισει με Ατρομητο), Ζίζιτς(θα εκτίσει με Πανιώνιο) 4, Ρέντζας, Φάρκας, Κρίζμαν, Ντέλετιτς 3, Ναζλίδης 2, Ναβάρο, Λεοζίνιο, Κούσας, Μασούρας, Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Αναστασόπουλος, Ανδρεόπουλος 1

 

ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΟΡ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ επανήλθαν σε προπονητικούς ρυθμούς ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη στο πλαίσιο των 16» του θεσμού. Η λαρισινή ομάδα στον πρώτο αγώνα κέρδισε με 3-0 αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα για τη ρεβάνς.
Στις προθέσεις του τεχνικού Ηλίας Φυντάνη είναι να μην κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού η πρόκριση με δεδομένο τον πρώτο αγώνα δεν πρέπει να χαθεί ενώ μακροπρόθεσμος στόχος είναι η ομάδα να προχωρήσει στον θεσμό.
Χθες όσοι παίκτες αγωνίσθηκαν με τον Ολυμπιακό έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης σήμερα έχει προγραμματίσει προπόνηση στις 2 μ.μ. και στις 3 μ.μ. η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ξάνθη.
Σε δηλώσεις του στην «Ε» τόνισε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πλασματικό ενώ ακόμα δεν μπορεί να «χωνέψει» τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα αφού σε σχετικά βίντεο αγώνων του Ολυμπιακού είχε μιλήσει στους παίκτες του για την αντιμετώπιση των επιθετικών του Ολυμπιακού.
Πάντως τόνισε ότι η ομάδα πέτυχε μέχρι τώρα τον στόχο της και θα προσπαθήσει να ανέβει πιο ψηλά με καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα επόμενα παιχνίδια.

 

Μιντιούρης: Χαρίστηκαν κάρτες στο Ρομαό

Ο καθηγητής διαιτησίας, Ναούμ Μιντιούρης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η διαιτησία του Διαμαντόπουλου ήταν πολύ καλή ενώ επισήμανε ότι στο 15’, 19, 26’ σε τρεις δηλαδή περιπτώσεις χαρίστηκε κίτρινη κάρτα στον Ρομαό. Στην πρώτη, μετά το σφύριγμα του διαιτητή απομάκρυνε την μπάλα, στη δεύτερη έπαιξε επικίνδυνα στον αντίπαλο και στην τρίτη διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Διαμαντόπουλο.

 

 

Δανεικοί Γιαννιτσάνης και Κρητικός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πήρε απόφαση να παραχωρήσει δανεικό τον Νίκο Γιαννιτσάνη(γίνονται συζητήσεις με τα Τρίκαλα) ενώ δανεικός δόθηκε ο Τάσος Κρητικός στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass