ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Εντυπωσιάζει ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς

•Σήμερα δείπνο της ομάδας •Αύριο εκδικάζεται η έφεση για Φυντάνη

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2018 22:47

Οι τρεις μάγοι έφεραν τα δώρα των Χριστουγέννων και σε ανάλογα ποδοσφαιρικά δώρα προσδοκούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ από τους τρεις νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν και επίσημα χθες από τη Λαρισινή ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει για τα επόμενα 2,5 χρόνια την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:
1) Hristofor Hubchev, 22χρονος Βούλγαρος αριστερός μπακ,
2) Radomir Milosavljevic, 25χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός και
3) Nemanja Mladenovic, 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός».
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται σε αναμονή της μπλε κάρτας των παικτών ενώ ο ένας εξ αυτών ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς εντυπωσιάζει στις πρώτες προπονήσεις και δεν αποκλείεται εφόσον πείσει στο σημερινό δίτερμα τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να τον δούμε στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ael Fc Arena (19.30) στην αρχική ενδεκάδα.
Σήμερα θα είναι μια προπόνηση κριτήριο για την αρχική ενδεκάδα, ενώ πριν ξεκινήσει οι παίκτες θα δούνε σε βίντεο την αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΛ και της Ξάνθης(3-0).
Λογικά θα πάρει μέρος στην προπόνηση και ο Φατιόν που για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης λόγω καρτών είναι τιμωρημένος και δεν αγωνίζεται στο παιχνίδι της Κυριακής.
Μετά το τέλος της προπόνησης θα υπάρχει δείπνο της ομάδας σε ταβέρνα στην πλατεία Εβραίων όπου στόχος είναι η συσπείρωση και η διατήρηση του πολύ καλού κλίματος.
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ
Εκτός από τον αγωνία που υπάρχει για τις μπλε κάρτες, υπάρχει αύριο και η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης για την τιμωρία του δεύτερου με ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Ξάνθη για το πρωτάθλημα Ελλάδας.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
ΣΤΟ AEL FC ARENA
Αύριο και μεθαύριο η ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει προπονήσεις στο Ael Fc Arena σε μια προσπάθεια εγκλιματισμού στο γήπεδο μετά από αρκετές μέρες.
ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ
Αυστηρά μέτρα θα υπάρχουν για τον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ που απαγορεύει την είσοδο λογής διαφόρων αντικειμένων αλλά ακόμα και ομπρελών. Μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Στο παιχνίδι της Κυριακής 07/01 με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως και στα παιχνίδια με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Πανιώνιο και ΠΑΕ Παναθηναϊκό με απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ και προς αποφυγήν επιβολής προστίμων και προβοκάτσιας απαγορεύεται ρητώς η είσοδος στο AEL FC ARENA του οιουδήποτε μεγέθους και αναφοράς πανό, του οιουδήποτε αντικειμένου, ακόμη και της εισαγωγής πλαστικών ποτηριών καφέ, πλαστικών μπουκαλιών νερού ή οιουδήποτε άλλου ποτού και ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών, αφού το σύνολο των θέσεων στο γήπεδο καλύπτεται από στέγαστρο, η εισαγωγή ομπρέλας.
Αυτονόητο είναι ότι προς αποφυγή προβοκάτσιας λόγω του κινδύνου τιμωρίας της έδρας απαγορεύεται η εισαγωγή και το άναμμα πυρσών, η εισαγωγή και ενεργοποίηση καπνογόνου, ακόμα και των φωτιστικών φωτοβολίδων».
Και καταλήγει με το σύστημα παρακολούθησης αναφέροντας: «θα ενεργοποιηθεί πλήρως το σύστημα των καμερών κλειστού κυκλώματος και οποιοσδήποτε παραβάτης θα οδηγείται αμέσως στο αστυνομικό τμήμα».
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ για τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ. Οι «βυσσινί» εξέφρασαν την οδύνη τους και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολλανδού προπονητή, καθώς και στην «οικογένεια» του ΟΦΗ ενώ γίνεται εκτενής αναφορά και στη συνεργασία που είχε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με τον εκλιπόντα όταν ο κ. Κούγιας ήταν ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ένα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Οτζίτζα Οφόε παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Στις δύο προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, θα ξεκαθαρίσει αν θα καταφέρει να μπει στο πούλμαν για τη Λάρισα.
Από εκεί και πέρα, ο Παπέ Σισέ που κουβαλάει ένα πρόβλημα από χτύπημα που είχε δεχτεί στα πλευρά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και επικρατεί αισιοδοξία στην πειραϊκή ΠΑΕ ότι εκτός απροόπτου ο τεχνικός Τάκης Λεμονής μπορεί να ποντάρει πάνω του για τον αγώνα με την ΑΕΛ.
Συντηρητικά πηγαίνει ο Σεμπά που είχε νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στην Κρήτη και ακόμα προπονείται προληπτικά.
Κάποιες μικροενοχλήσεις αισθάνεται και ο Μποτία, ο οποίος σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass