ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Επετειακό το 2018

* Τριάντα χρόνια από την κατάκτηση του τίτλου

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 16:08

Τριάντα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΑΕΛ ετοιμάζει μια σειρά εκδηλώσεων και ο χρόνος αυτός θα είναι αφιερωμένος στον μεγαλύτερο τίτλο που έχει κατακτήσει ελληνική περιφερειακή ομάδα και προκάλεσε αίσθηση σε διεθνές επίπεδο(δεν ήταν λίγα τα ξένα ΜΜΕ που συνέκριναν το επίτευγμα της Λέστερ πρόπερσι στο αγγλικό πρωτάθλημα με αυτό της ΑΕΛ την αγωνιστική περίοδο 1987-88).


Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μιλώντας για το 2018 στην «Ε» είπε: «Το 2018 είναι ένα επετειακό έτος όπου θα γιορτάσουμε και θα θυμηθούμε ξανά τη μεγαλύτερη επιτυχία της ΑΕΛ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Για τον λόγο αυτό όλη τη χρονιά θα γίνουν εκδηλώσεις αφιερωμένες σ’ αυτή τη μοναδική και ανεπανάληπτη επιτυχία. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σύντομα γιατί αυτές θα εμπνεύσουν τη νέα γενιά και θα κάνουμε όλους τους παλιούς να θυμηθούν αυτό το μοναδικό λαρισινό αθλητικό επίτευγμα που έζησαν.
Σχετικά με τους στόχους της ομάδας φέτος είναι τρεις, να διατηρηθεί το αήττητο στο γήπεδό μας, δεύτερο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και να έχουμε διάκριση στο κύπελλο, ενώ το τρίτο είναι να έχουμε μόνιμο προπονητή τον Ηλία Φυντάνη και σταθερό «κορμό» ποδοσφαιριστών που θα αποτελεί εγγύηση ότι κάθε χρονιά μπορεί η ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass