ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Eνα παιχνίδι σαν όλα τ’ άλλα

* Κριτήριο η αυριανή προπόνηση για τους νεοαποκτηθέντες

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2018 22:07

Του Σωτ. Κέλλα
Αρχιχρονιά για την ΑΕΛ ήταν η χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας για το 2018 και η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση είναι η πιο δυνατή της αγωνιστικής περιόδου καθώς η λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 7 Ιανουαρίου τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Ael Fc Arena στις 19.30.
Στον ρυθμό αυτού του αγώνα άρχισαν να κινούνται όλοι στην ΑΕΛ με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να λέει χθες στους παίκτες ότι είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τ’ άλλα που η ΑΕΛ δεν έχει να χάσει τίποτα ενώ ο αντίπαλός της είναι αυτός που διακινδυνεύει περισσότερα. Τόνισε μάλιστα ότι το άγχος θα το έχουν οι αντίπαλοι και όχι η ΑΕΛ που θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αν μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα θα είναι σημαντική επιτυχία.


Στο μεταξύ ο προπονητής μετράει αύξηση του έμψυχου δυναμικού καθώς στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος οι τρεις νεοαποκτηθέντες (Μιλοσάβλεβιτς, Χούμπτσεφ, Μλαντένοβιτς) και αύριο θα φανεί αν κάποιος απ’ αυτούς ίσως και περισσότεροι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι.
Ο Μιλοσάβλεβιτς παρότι ήρθε στη Λάρισα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έδειξε χθες πολύ καλά στοιχεία.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ
Για να γίνει πιο γρήγορα η προσαρμογή των νεοαποκτηθέντων στην ομάδα ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης αύριο θα δείξει σε βίντεο την αναμέτρηση του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΛ και της Ξάνθης ώστε να δείξει τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και την τακτική που ακολουθεί.
Μετά την προβολή του βίντεο θα ακολουθήσει τακτική όπου Μιλοσάβλεβιτς, Χούμπτσεφ, Μλαντένοβιτς θα χρησιμοποιηθούν στις θέσεις που αγωνίζονται για να αρχίσει η αγωνιστική προσαρμογή τους.
Το ευχάριστο είναι ότι ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Φυντάνη ενώ μοναδικός που κάνει ατομικό πρόγραμμα είναι ο Φατιόν που λόγω τιμωρίας(συμπλήρωσε κάρτες) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass