ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΡΑΪΛΗΣ:

Κοιτάμε να ενισχυθούμε

• «Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα το παλέψουμε» • Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Καμάκας

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2018 22:05

Τρεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τον Αχιλλέα Φαρσάλων και ο λόγος γίνεται για τους Βασίλη Λόλα, Αναστάση Μανιώτη και Κλεβί Κόλα οι οποίοι και έλυσαν τη συνεργασία τους με τους «κιτρινόμαυρους».


Μάλιστα ο Βασίλης Λόλας και ο Κλέβι Κόλα με προσωπική τους δήλωση ευχαρίστησαν την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων για τη συνεργασία τους και ευχήθηκαν καλή πορεία δείχνοντας ότι αποχωρούν ως φίλοι από τον ιστορικό σύλλογο.
Εκτός όμως από τους τρεις αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και ο Γιώργος Καμάκας, συνεργάτης του Τάκη Παραφέστα.
«Η διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την αποχώρηση του κ. Γιώργου Καμάκα από το τεχνικό επιτελείο για προσωπικούς λόγους. Σύσσωμη η ομάδα ευχαριστεί θερμά τον κ. Καμάκα για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια με υγεία στην καριέρα του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Έτσι, ο Φαλανιώτης τεχνικός, θα έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που είναι γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του και πιστός στρατιώτης της ομάδας, τον Γιάννη Βασιλείου.
Για το αν θα γίνουν μεταγραφές, ο πρόεδρος του Αχιλλέα Χρήστος Τσαπραΐλης ήταν ξεκάθαρος: «Καταρχάς εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, σε όλο τον κόσμο. Εμείς κοιτάμε να ενισχυθούμε, μίλησα με τον προπονητή μας τον Τάκη Παραφέστα και θέλουμε να αποκτήσουμε παιδιά από τη Λάρισα, που θέλουν να έρθουν στον Αχιλλέα, για να δώσουμε όλοι μαζί μια σκληρή μάχη.
Γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, έχουμε ακόμη έναν γύρο μπροστά μας και θα το παλέψουμε, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, που θα είναι δίπλα μας».

 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΡΑ
Με οικονομική βοήθεια ύψους 2.000 ευρώ αποφάσισε ο Δήμος Φαρσάλων να ενισχύσει τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα Νίκο Κουτσουκέρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ζυγωματικό στην αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων και χρειάστηκε πολυδάπανη επέμβαση για την αποκατάστασή του.
Το θέμα εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Πουλαράκης και το σώμα του δημοτικού συμβουλίου ψήφισε ομόφωνα τη στήριξη προς τον ποδοσφαιριστή και τη χορήγηση οικονομικού βοηθήματος, από τον Δήμο Φαρσάλων.
Για την έμπρακτη αυτή στήριξη από τον αντιδήμαρχο όσο και από τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Αριστομένη Καραχάλιο, αναφέρθηκε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αχιλλέα.

 

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ
Πρωτοχρονιά με το μυαλό στον Οπούντιο Μαρτίνου έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα, οι οποίοι την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 θα αντιμετωπίσουν στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων την ομάδα της Βοιωτίας.
Στον πρώτο γύρο ο Αχιλλέας είχε ηττηθεί με 1-0 και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ώστε να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
Πάντως θα είναι δύσκολο το έργο τους, καθώς οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν με έξι ποδοσφαιριστές και θα έρθουν με αξιώσεις να αγωνισθούν στα Φάρσαλα.
Οι παίκτες μετά τη σημερινή άδεια που τους δόθηκε από τον προπονητή τους Τάκη Παραφέστα, επιστρέφουν αύριο το απόγευμα στις προπονήσεις.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass