ΜΕ ΣΤΟΧΟ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟ 2018

«Περεστρόικα» στον Απόλλωνα

• Τι τονίσθηκε στη σύσκεψη μεταξύ Μαντζανά, Θεοδοσιάδη και Πασπαλιάρη • Έξι μεταγραφές και ρόστερ 24-25 ποδοσφαιριστών

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2018 22:14

Αλλάζουν...όλα στον Απόλλωνα Λάρισας και αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, με τον Κατερινιώτη τεχνικό της ομάδας Νίκο Θεοδοσιάδη και τον τεχνικό διευθυντή Ανδρέα Πασπαλιάρη.


Μπορούμε να κάνουμε λόγο για «Περεστρόικα», αν αναλογισθούμε πως ο κ. Μαντζανάς στη δίωρη αυτή σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε πως πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται, ώστε η ομάδα να έχει δυναμική παρουσία το 2018 και να λειτουργεί ως οικογένεια.
Η ΠΑΕ θέλει αρωγούς τους Λαρισαίους φιλάθλους και θα προσπαθήσει να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο Αλκαζάρ, δείχνοντας ένα ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια της Football League.
Στη σύσκεψη οι τρεις συζήτησαν για το ποιοι παίκτες οριστικά θα αποχωρήσουν που ήδη είναι γνωστό, για τον αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν και πόσοι ποδοσφαιριστές συνολικά θα είναι στο ρόστερ(υπολογίζεται 24 ή 25 το ανώτερο).
Αποφασίσθηκε να αποκτηθούν 3-4 έμπειροι παίκτες «πρώτης γραμμής» γνώστες της κατηγορίας και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, 2-3 αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από ομάδες της Γ’ Εθνικής, που παρακολουθούνται και είναι από τον όμιλο της Θεσσαλίας (4ος) και της Βορείου Ελλάδος (2ος), ενώ θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα και 2-3 παίκτες από την Κ-20 που ενδεδειγμένα αξίζουν από ό,τι έδειξαν μέχρι τώρα.
Θα αποκτηθούν λοιπόν σέντερ φορ, δεξί μπακ, δεξί χαφ, τρίτος τερματοφύλακας και ένας παίκτης που θα αγωνίζεται στις θέσεις 8 και 10.
Από την ομάδα Νέων δυο παίκτες που ξεχωρίζουν, θα τους παρακολουθεί συνεχώς ο Νίκος Θεοδοσιάδης ο οποίος θα έχει επικοινωνία με τον Κώστα Κολομητρούση, τεχνικό της Νέων και όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass