ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Νέα πρόταση Ολυμπιακού για Καρατάσιο

• Πουτιντσανίν και Βόσνιος δεξί μπακ στο στόχαστρο της ΑΕΛ • Απαγόρευση δηλώσεων από σήμερα σε όλους μέχρι τον αγώνα με τον ΠΑΟ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2017 22:21

Η ΑΕΛ ενισχύεται με ποδοσφαιριστές τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (αποκτήθηκαν ήδη Χούμπτσεφ, Μλαντένοβιτς, Μιλοσάβλεβιτς) αλλά παράλληλα δέχθηκε και πρόταση για παραχώρηση παίκτη της.

Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ ο Ολυμπιακός για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες έκανε κρούση για την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου σέντερ μπακ Άγγελου Καρατάσιου για να προχωρήσει στη μεταγραφή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας πάλι απάντησε όχι θεωρώντας ότι είναι μικρή η προσφορά των Πειραιωτών ενώ στο φιλικό του περιβάλλον διέψευσε πρόταση ομάδας για τον Κριζμάν.
Ο Καρατάσιος από την ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρείται από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες και πιστεύουν ότι μέχρι το καλοκαίρι θα αποκτήσει σημαντική υπεραξία αφού δεν αποκλείεται το τέλος της αγωνιστικής περιόδου να παίζει και βασικός στη λαρισινή ομάδα.

 

ΤΟ «ΜΕΤΩΠΟ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Στο «μέτωπο» των μεταγραφών η ΑΕΛ κινείται για απόκτηση δυο ακόμα παικτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας είναι ο Σέρβος Μάρκο Πουτιντσανίν που παίζει με την ίδια άνεση δεξί μπακ, στόπερ, αλλά και αμυντικό χαφ.
Ο παίκτης που ανήκει στην Βόζντοβατς δεν είναι ελεύθερος και η ΑΕΛ διαπραγματεύεται την αγορά του αλλά χωρίς μέχρι τώρα να έχει βρεθεί η «χρυσή τομή».
Αντίθετα η λαρισινή ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Βόσνιου δεξιού μπακ που το όνομά του θα κάνει αίσθηση αφού θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα στη θέση αυτή έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστήσει και σε κατακτήσεις τίτλων.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ διαπραγματεύονται με πολλή προσοχή την περίπτωσή του ώστε να έχει αίσιο τέλος και αν είναι δυνατόν ο ποδοσφαιριστής να κλείσει σύντομα.

 

«ΚΛΕΙΣΤΑ» ΣΤΟΜΑΤΑ
Η λαρισινή ΠΑΕ από σήμερα αποφάσισε να δώσει απαγορευτικό δηλώσεων σε τεχνική ηγεσία και παίκτες μέχρι τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό(19 Φεβρουαρίου) λόγω της κρισιμότητας των αγώνων και θέλοντας να υπάρχει πλήρη ηρεμία.
Θεωρεί το διάστημα αυτό πολύ κρίσιμο για να γίνει βαθμολογική υπέρβαση. Για τον λόγο αυτό θέλει να διαφυλάξει την ηρεμία σε όλους και παρότι μέχρι τώρα τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν υπάρχει παρερμηνεία δηλώσεων ή κάποιος με τα λεγόμενά του να έχει θίξει την ομάδα προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να αποφευχθεί κάποιο τυχαίο περιστατικό σε αποστροφή του λόγου κάποιου μέλους της τεχνικής ηγεσίας ή ποδοσφαιριστή.

 

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟΥ ΝΑΒΑΡΟ
Λύθηκε το συμβόλαιο του Ναβάρο που θα επιστρέψει από την Ισπανία στις 2 Ιανουαρίου και ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα ενώ τις επόμενες μέρες το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μπάμπιτς. Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει προπόνηση το πρωί ενώ αύριο η ομάδα έχει ρεπό για να απολαύσουν οι παίκτες αλλά και όλα τα στελέχη της λαρισινής ΠΑΕ τη μέρα της Πρωτοχρονιάς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass