ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ

Μοίρασε χαρά και δώρα στα παιδιά

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2017 20:47

Τραγούδι και δώρα για όλα τα παιδιά περιλάμβανε η πρωτοχρονιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, χθες το μεσημέρι, όπου αντιπροσωπεία παικτών και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκαν κοντά στα νοσηλευόμενα παιδάκια.


Θωμάς Ναζλίδης, Αντνάν Αγκάνοβιτς, Βασίλης Ρέντζας, Φατιόν Άντονι και Μίλος Ντέλετιτς μοίρασαν ευχές και δώρα ενώ συνοδεύονταν από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΠΑΕ Γιάννη Καλογιάννη και το στέλεχος του Τμήματος Επικοινωνίας Άκη Θεοδωρούδη.
Οι ευχές προς τα παιδιά για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή με απόλυτη υγεία στα σπίτια τους ήταν αυτονόητες και συνοδεύτηκαν με συλλεκτικές φανέλες της χρονιάς επανόδου στη Super League, ενώ ο αρχηγός της λαρισινής ομάδας Θωμάς Ναζλίδης είπε στα παιδιά ότι μεταφέρει τις ευχές τόσο του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια, του τεχνικού τιμ όσο και των υπόλοιπων συμπαικτών του.
Ευχαριστίες προς την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά προς τον κ. Κούγια εξέφρασε κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο διοικητής των δύο νοσοκομείων κ. Παναγιώτης Νάνος, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η εξαιρετικά ευγενής αναφορά του καθηγητή κ. Γιώργου Συρογιαννόπουλου.
Χαμόγελα, ζωντανή μουσική από ένα υπέροχο συγκρότημα, εδέσματα για τα παιδιά και τους γονείς τους, περίσσευμα αγάπης και ευχές για συνέχιση της ανοδικής πορείας της ΑΕΛ, «σφράγισαν» την παρουσία της «βυσσινί» αντιπροσωπείας στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού.
Παρόντες στην εκδήλωση εκτός των προαναφερομένων ήταν και η αναπληρώτρια διοικήτρια κ. Ανθή Χαλιβέρα, η προϊσταμένη κ. Αικατερίνη Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΓΝΛ κ. Κώστας Λαρίσης, η προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής διαιτολόγος κ. Αικατερίνη Τσολάκη, ο γενικός σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιώργος Φωτόπουλος και ο δάσκαλος του ΠΓΝΛ και της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Νίκος Μακρής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass