ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Επαιξαν μπάλα, αντάλλαξαν ευχές

* Θοδ. Μανδραβέλης: «Η Φαλάνη είναι πάντα στην καρδιά μου»

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2017 22:06

Μέσα σε γιορτινό κλίμα διεξήχθη φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαιμάχους του Φαλανιακού και της Κοζάνης, όπου βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-0. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως όσα χρόνια και αν περάσουν δεν ξεχνούν αυτό που αγάπησαν από μικροί, στις γειτονιές της Φαλάνης και της Κοζάνης, να παίζουν δηλαδή μπάλα. Τις δύο ομάδες ενώνει ο Θοδωρής Μανδραβέλης, γέννημα θρέμμα της Φαλάνης, ο οποίος ξεκίνησε από τον Φαλανιακό, αγωνίσθηκε και στην ΑΕΛ στη θέση του σέντερ φορ, ακολουθώντας τον δρόμο του Τάκη Παραφέστα και του Θανάση Τσιτσιλή.


Ενθουσιασμένος αλλά και συγκινημένος ο κ. Μανδραβέλης που ζει και εργάζεται στην Κοζάνη, σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παλαιμάχους του Φαλανιακού εκ μέρους όλων των παικτών της Κοζάνης, για την άψογη φιλοξενία, την οποία και θα ανταποδώσουμε σε ματς που θα γίνει στην πόλη μας. Η Φαλάνη είναι πάντα στην καρδιά μου, θυμάμαι τα δύσκολα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις μόνο συγκίνηση φέρνουν...
Εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία στους συγχωριανούς μου και σε όλο τον κόσμο».
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το γκολ της Κοζάνης πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο με ωραία ενέργεια ο Αναστασιάδης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ (Κώστας Λυγούρας): Καστανούλιας, Κυρίτσης, Καρακίτσιος, Μακκάς, Τσιτσιλής, Αλατάς, Μαρμάγκος, Παπαδόπουλος, Τσάκαλος, Κακανούλιας, Αλατάς(Μπλάνας).
ΠΑΛΑΜΑΧΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (πρόεδρος Θοδωρής Μανδραβέλης, προπονητής Παναγιώτης Τσακιρίδης): Πιπερίδης, Κωτούλας, Βουνοτρυπίδης, Μαγγιρίδης, Μακεδόνας, Τζιμουλάκας, Θωμάς Παπαδόπουλος, Δίντσικος, Μαντζάρης, Αναστασιάδης, Τσαλίδης (Μιχαηλίδης, Μίλτος Παπαδόπουλος).
* Μετά το παιχνίδι ακολούθησε δεξίωση σε ταβέρνα της Φαλάνης για τις δύο ομάδες, με τους παλαιμάχους του Φαλανιακού να προσφέρουν τοπικά προϊόντα, τσίπουρο και κομπόστα, στους φιλοξενούμενους.
Οι παλαίμαχοι της Κοζάνης απηύθυναν πρόσκληση να γίνει αγώνας ρεβάνς στην πόλη της Μακεδονίας, κάτι που έγινε δεκτό και απλά μένει να επισημοποιηθεί η ημερομηνία της αναμέτρησης.
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass