ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Kαθοριστική η σημερινή αγωνιστική

• Στις 12:30 ο αγώνας των Παίδων και στις 14:30 των Νέων • Απαραίτητη προϋπόθεση η νίκη, με τα βλέμματα ωστόσο να είναι στραμμένα και στα Γιάννενα

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2017 15:02

Κομβικής σημασίας για τη μάχη της κορυφής στον 6ο όμιλο είναι η σημερινή 5η αγωνιστική των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Ε.Ο. Παίδων και Νέων. Συγκεκριμένα οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ θα υποδεχθούν στο γήπεδο Χάλκης τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας με στόχο τη νίκη που θα τις κρατήσει ζωντανές στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι των Παίδων θα ξεκινήσει στις 12:30 και των Νέων στις 14:30 αντίστοιχα.
Τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα για τους Νέους καθώς μετά την ήττα στα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική, η τύχη τους εξαρτάται και από το σημερινό αποτέλεσμα στα Γιάννενα, στο παιχνίδι της ΕΠΣ Ηπείρου με την ΕΠΣ Τρικάλων. Σε περίπτωση νίκης της τρικαλινής ομάδας οι πιθανότητες πρόκρισης για την ΕΠΣΛ θα εκμηδενιστούν, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική.
Για τους Παίδες, η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου και η υπόθεση πρόκριση θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική στα Γιάννενα, σ’ ένα παιχνίδι τελικό.
Για τις σημερινές αναμετρήσεις οι Ενωσιακοί προπονητές Κυριάκος Κυζιρίδης και Αχιλλέας Μαστοροδήμος κάλεσαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Μικτή Παίδων (ώρα συγκέντρωσης 11:15): Αντωνόπουλος, Τσιούπρος, Πετσούλας, Στάμος, Ζησούλης (ΑΕΛ), Κατσάμπελας, Μπαργιώτας, Δελημήτρος (Ατρόμητοι), Παπαδάκος, Νατσίδης, Χριστακέας (Ηρακλής Λάρ.) Μητάκος, Ζαχόπουλος, Τσιάμης, (Ν. Πολιτεία), Παπαθανασίου (Νίκη Μιχαήλ), Καραγκιόζης (ΠΟΕ), Τσιγγάνης, Κουτσικούλης (Πελασγιώτιδα).
Μικτή Νέων (ώρα συγκέντρωσης 13:00): Τσαρούχας, Σκουλίδης (Δήμητρα Γιάνν.), Γκούμας, Μπούρας (ΑΕΛ), Μπάγκας, Βλαχάκης (Ατρόμητοι), Καφανέλης (Ανθούπολη), Δραγατσίκης (Ηρακλής Λάρ.), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Τζιόλας (Πυργετός), Αγγελούλης (Μελισσοχώρι), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Αετόπουλος, Φουρίκης, (Παναγροτικός), Πότος (Πελασγιώτιδα), ,Ματζώνης (Αμπελωνιακός), Βλησαρούλης (Απόλλων Λάρ.), Χλωρός (Αστραπή Ν.Π.).
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Τρικάλων

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
1. ΕΠΣ Τρικάλων    6-4    8
------------------------------
2. ΕΠΣ Λάρισας    8-6    7
3. ΕΠΣ Ηπείρου    3-3    4
4. ΕΠΣ Καρδίτσας    5-9    3
ΠΑΙΔΕΣ
1. ΕΠΣ Λάρισας    13-3    10
------------------------------
2. ΕΠΣ Ηπείρου    11-2    10
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    3-12    3
4. ΕΠΣ Τρικάλων    1-11    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass