ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

«Μπλοκ στην αδιαφορία, πάσα στο χαμόγελο»

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2017 22:01

Διασυλλογικό τουρνουά βόλεϊ και μίνι βόλεϊ φιλανθρωπικού σκοπού συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού», με πλήθος ομάδων από τη Θεσσαλία, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει στην Αγιά, την Παρασκευή και το Σάββατο 22 και 23 Δεκεμβρίου, το τμήμα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου επαρχίας Αγιάς «Ερμής», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, τη δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Καλυψώ» και τον Α.Ο. «Δωτιέας», υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.


Σύνθημα του τουρνουά είναι «Μπλοκ στην αδιαφορία, πάσα στο χαμόγελο». Εισιτήριο δεν θα υπάρχει. Αντί αυτού, οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να φέρει είδη πρώτης ανάγκης για να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Οι αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή, από τις 3 μ.μ. ως τις 8 μ.μ. στο δημοτικό γυμναστήριο, και το Σάββατο, από τις 10 π.μ. ως τις 8 μ.μ., στα γυμναστήρια του Λυκείου και του Γυμνασίου, όπως και στο δημοτικό γυμναστήριο.
Συμμετέχουσες ομάδες είναι οι ΑΕΛ, Άθλεση Λάρισας, Απολλώνιος Λάρισας, Αργώ Βόλου, Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, Ερμής Αγιάς, Μακεδονικός Θεσσαλονίκης, Νίκη Βόλου, Όλυμπος Γόννων, Σουφλάρια, Φοίβος Γιάννουλης και Φιλαθλητικός Λάρισας.
Τη διοργάνωση θα υποστηρίξει η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Ε.Ο.Δ.Υ.Α.

Του Νίκου Γουργιώτη
(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass