Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 2 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣΤΟΣΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Παίρνει φωτιά η μάχη της κορυφής

*Στην 3η θέση ο Οικονόμος μετά το «διπλό» στη Γιάννουλη *Επίθεση σε βοηθό διαιτητή στον Τύρναβο *Ένταση και προσωρινή διακοπή στο Συκούριο για μία αμφισβητούμενη φάση

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2017 22:34

Με συναρπαστικό τρόπο εξελίσσεται η μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος Ηρακλής πέρασε από τα Βούναινα με 2-0 και διατήρησε τα σκήπτρα στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο η Δόξα Αργυροπουλίου κέρδισε στο ντέρμπι της ημέρας στη Φαλάνη, τον Σμόλικα με 1-0, χάρη στο γκολ του Ταρταμπούκα στις καθυστερήσεις (90'+1') και παρέμεινε σε απόσταση 2 βαθμών, έχοντας ωστόσο έναν αγώνα λιγότερο.

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα αναρριχήθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που στάθηκε όρθιος στη Γιάννουλη κερδίζοντας με 1-0 την τοπική Δήμητρα για την οποία είναι η τέταρτη σερί ήττα (σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Ο ΠΟΕ ξαναμπήκε σε τροχιά πλέι οφ μετά το 1-0 επί της Λάρισας 2012, ο Δαμασιακός επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα κερδίζοντας στη Ν. Πολιτεία την Αστραπή με 2-0, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς πέρασε νικηφόρα από τον Τύρναβο χάρη στο γκολ του νεαρού Χαλάτση (0-1) και κρατήθηκε σε κοντινή απόσταση από την προνομιούχο τετράδα.

Στο Συκούριο ο Κίσσαβος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τον Φαλανιακό με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την εγκυρότητα του τέρματος της ισοφάρισης των φιλοξενουμένων, ενώ τέλος ο Αετός Αμυγδαλέας πρόσθεσε την τρίτη σερί νίκη στο ενεργητικό του αυτή τη φορά επί της Δόξας Βλαχογιαννίου με 1-0 και βλέπει τετράδα, καθώς έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας πήρε δίκαια τη νίκη μέσα στα Βούναινα με 2-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησαν ευκαιρίες, ανοίγοντας το σκορ στο 25' με τον Μπάμη μετά από πάσα του Κοντοθανάση.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 80' ο Χριστίδης, μετά από σουτ του Φώτου στο δοκάρι.

Τα Βούναινα μπορεί να μην κέρδισαν, ωστόσο η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι χαρούμενη, καθώς ο παίκτης του Συλλόγου Χριστοδούλου έδωσε αμοιβαία υπόσχεση γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του και οι άνθρωποι της ομάδας τού εύχονται κάθε ευτυχία.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Καρέτζος, Γιουρούκης, Ξαφάρας, Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης, Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Ηλ., Ραπτόπουλος (70' Χατζηλιάδης Σ.), Τσανάς, Μερτζανίδης Φ. (75' Γκομοσίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Μπάμης, Φορτομάρης, Μόσχος, Παπαμάνος, Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (85' Σπανός), Ζαφειρίου, Νάστας (72' Χριστίδης), Αποστόλου (83' Δραγατσίκης), Φώτος.

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑΡΤΑΜΠΟΥΚΑ

Ο Αποστόλης Ταρταμπούκας ήταν ο παίκτης που καθόρισε την τύχη του ντέρμπι στη Φαλάνη και έδωσε τη νίκη στη Δόξα Αργυροπουλίου με 1-0 απέναντι στον Σμόλικα, χάρη στο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις (90'+1').

Σ' ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος, οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που καθόρισαν την εξέλιξή του. Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Χατζηλιάδη, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα και κυρίως στην επανάληψη, δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν πιο κοντά στο γκολ σε δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι και αν μη τι άλλο το τελικό αποτέλεσμα τους αφήνει αδικημένους, αφού τηρουμένων των αναλογιών άξιζαν κάτι περισσότερο.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σμόλικας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Ταστεμερίδης έβγαλε τετ α τετ τον Κακαβίτση αλλά ο τερματοφύλακας Μπαχτσιβάνος Σ/Α απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ και έσωσε από βέβαιο γκολ την εστία του.

Στο 28' ο Σκούπρας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά της δεξιάς συμβολής των δοκών και κατέληξε άουτ, ενώ στο 40' μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Δόξας ο Κολοβός επιχείρησε ένα κοντινό σουτ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυνομένους.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50' σημειώθηκε μία αμφισβητούμενη φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Λιούσκας δέχθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή μαρκάρισμα από τον Μπαχτσιβάνο Σ/Χ, ωστόσο η διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τσιοφλίκη που ήταν πολύ κοντά στη φάση δεν έκρινε ότι υπάρχει παράβαση και συνέχισε το παιχνίδι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό χάθηκε η δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Σμόλικα όταν σε νέο τετ α τετ αυτή τη φορά του Λιούσκα, ο τερματοφύλακας Μπαχτσιβάνος Σ/Α επενέβη σωτήρια και με διπλή προσπάθεια απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Τελικά ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο αντίπαλοι θα μοιράζονταν το βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας, στο 90'+1' ο Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, έβγαλε τετ α τετ τον Ταρταμπούκα, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Καραναστάση και έγραψε το 0-1.

Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Τσιοφλίκη, η οποία είχε δύσκολο έργο, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Αναστασίου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης, Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης (90'+1' Τανάγιας), Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης, Βενέτης (85' Ζιώγας), Τάχας (89' Γάλλος), Κακαβίτσης.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Τσένος, Κακαζούκης, Περήφανος, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καφφές Ζ., Ζάχος, Κυρίτσης (60' Χατζής Γ.), Γκαραγκούνης (54' λ.τ. Κόκκορας), Ταρταμπούκας, Τσιάγκος.

Ο ΖΗΡΔΕΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Νίκη που τον φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε μέσα στη Γιάννουλη ο Οικονόμος Τσαριτσάνης (0-1). Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν ότι και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς τους κατά τεκμήριο καλύτερούς τους παίκτες, Εμμανουήλ και Χάμο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά μέτριο, χωρίς μεγάλες φάσεις. Η καλύτερη ωστόσο στιγμή ανήκει στη Γιάννουλη, στο 32' όταν ο Γκατζούλης βρέθηκε απέναντι στον Νούσια, αλλά ο Κολιός με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή (πριν δηλαδή ο παίκτης των γηπεδούχων ολοκληρώσει την προσπάθειά του).

Στο 58' οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμα πολύ καλή στιγμή με τον Μάτο για να φτάσουμε στο 61' όταν ο Οικονόμος άνοιξε το σκορ, με ένα γκολ για όσκαρ. Ο Κουμπούρας με βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Πούτα σε θέση έξω δεξιά, ο τελευταίος σέντραρε και ο επερχόμενος Ζηρδέλης με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Οικονόμος θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ χάνοντας καλές ευκαιρίες στο 64' με την κεφαλιά του Κουμπούρα, στο 82' με το σουτ του Ζηρδέλη και στο 90'+1' με το φάουλ του Τόλιου.

Κάποιες στιγμές έντασης μεταξύ παικτών σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

*Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης συγχαίρει τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τόλιο, που εξελέγη στη νέα διοίκηση του Επιμελητήριου Λάρισας και μάλιστα πρώτος σε ψήφους μεταξύ όλων των υποψηφίων.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος (74' Γκουντρουμπής), Σέντζας, Σουφχάρας, Ευαγγέλου (49' Αμπατζίδης), Θώμος, Πετράκης, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (74' Πουρνάρας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Σαπάκος (55' Δραχαλίβας), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Γκαμπέτας (62' Παληγιάννης), Καραλούλης, Ζηρδέλης (90'+1' Καραΐσκος), Τόλιος (90'+2' Κακαράντζας), Ντούφας.

ΔΥΣΚΟΛΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.

Δύσκολο και πολύτιμο «τρίποντο» απέσπασε ο μέτριος Π.Ο. Ελασσόνας, επικρατώντας της σκληροτράχηλης «Λάρισας 2012» με το οριακό 1-0.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια δυνατή ομάδα που «πάλεψε» έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας είχε δύναμη, πάθος, δυνατές μονομαχίες, ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες (…και δύο δοκάρια), αλλά και ένταση και περιορισμένα μικρονεύρα σε κάποια σημεία του.

Πάντως, δεν έλειψαν τα παράπονα των φιλοξενουμένων για τη διαιτησία, σε κρίσιμες φάσεις.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

9': Επικίνδυνο σουτ του Τσιάκου των φιλοξενουμένων, έτοιμος ο Γούπος μπλοκάρει.

15': Επίθεση του ΠΟΕ και ανατροπή του Ματούλα στην περιοχή, που καταλογίζεται πέναλτι. Ο «συνήθης ύποπτος» Ματούλας εκτελεί την «εσχάτη των ποινών» και με ψύχραιμο σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας στέλνει την μπάλα στο «πλεκτό» της «Λάρισας 2012», παρά την προσπάθεια του Μπρέλλα, γράφοντας το 1-0 .

18': Επικίνδυνο σουτ του Κίτσιου από καλή θέση φεύγει ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.

21': Νέα επίθεση της Λάρισας 2012, η μπάλα στα πόδια του Κίτσιου, που σουτάρει, υποχρεώνοντας τον Γούπο να διώξει σωτήρια.

33': Επίθεση των γηπεδούχων και το επικίνδυνο σουτ του Γελαλή εξουδετερώνεται από τον Μπρέλλα, που μπλοκάρει την μπάλα.

40': Μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν σε οργανωμένη επίθεση, η μπάλα φθάνει στον Κίτσιο, αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει μόλις άουτ.

43': Έξυπνη κεφαλιά - πάσα του Παπαχρήστου στον Ματούλα, που από τα δεξιά σουτάρει από καλή θέση, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

46': Αδράνεια των Ελασσονιτών αμυντικών, ο Μπόντε δίνει την μπάλα στον Ξέρα, που από καλή θέση σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.

54': Νέα μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν μετά από σέντρα του Μπόντε από τη δεξιά πλευρά, ο νεοεισελθών Μολλάς με κεφαλιά πολύ κοντά στην εστία του Γούπου, στέλνει την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

61': Σειρά του ΠΟΕ να χάσει μοναδική ευκαιρία, όταν το επικίνδυνο σουτ του Παπαχρήστου κτυπά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μπρέλλα και στη συνέχεια της φάσης ο καραδοκών Γελαλής με σουτ…στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

84': Ο ΠΟΕ πιέζει για να «κλειδώσει» τη νίκη. Μετά από νέα επίθεση, η επικίνδυνη κεφαλιά του νεοεισελθόντα Μπόντε μπλοκάρεται από τον έμπειρο Μπρέλλα.

88': Μεγάλη ευκαιρία της «Λάρισας 2012» για την ισοφάριση, όταν ο δραστήριος Μολλάς μόνος του με την εστία… βρίσκει αέρα, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Τσιτσανούδης, Δεδικούσης, Καραμπούλας.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας(73' Λαγός), Κυρίτσης Ι., Περτζιόνι, Ποτούσογλου, Κυρίτσης Αθ., Γελαλής(84' Συνάπαλος), Παναγιώτου(78' Μπόντε), Παπαχρήστος(90' Μπαρλαγιάννης Ν.), Ματούλας, Μπούνα

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης): Μπρέλλας, Φλώρος Β., Φλώρος Παν., Φλώρος Αντ.(80' Σελήνης), Μανακούσιος(73' Κίτσιος Παν.), Μπέης, Φλώρος Βαλ., Τσιάκος, Ξέρας, Μπόντε, Κίτσιος Δ.(50' Μολλάς)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Η ομάδα του Δαμασιακού μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας στο γήπεδο Ν. Πολιτείας την τοπική Αστραπή με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό όταν μετά τη σέντρα του Γεωργαντζά, ο Σουγλής με κεφαλιά πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι καθώς από το 30' αναγκάστηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καψιώχα. Παρ' όλα αυτά προσπάθησαν στην επανάληψη και είχαν μία πολύ καλή στιγμή με τον Καλτσά η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη, για να φτάσουμε στο 80' όταν ο Δαμασιακός σφράγισε τη νίκη του όταν μετά από σέντρα του Γεωργαντζά, ο Τσάλτας αυτή τη φορά κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Σιάρκος, Κατσάνος, Καψιώχας, Μπέτσης, Καλτσάς (85' Τσαγκαλίας), Τόπης (75' Αντωνόπουλος), Ασπετάκης (60' Μαναός), Σκόμπας (75' Φώτης).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης (80' Γκουτζουρέλας), Γεωργαντζάς, Μπακαΐμης, Ιωαννίδης, Μόκκας, Τσάλτας, Μουσιάρης, Δούκας, Λούτσος (75' Βίδρας), Σουγλής (80' Οικονόμου), Ραπτοτάσιος (46' Λέτσιος).

«ΧΤΙΖΕΙ» ΣΕΡΙ Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Τρίτη σερί νίκη για τον Αετό Αμυγδαλέας αυτή τη φορά επί της Δόξας Βλαχογιαννίου με 1-0. Σ' ένα δυνατό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τον αντίπαλό τους με τον Σ. Φακίτσα σε δύο φάσεις στο 18' και το 28' αντίστοιχα.

Στο 55' η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπαντή (υπήρξαν διαμαρτυρίες για την πρώτη κίτρινη κάρτα), ενώ στο 67' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Περδίκης των γηπεδούχων.

Τελικά ο Αετός κατάφερε να βρει στη συνέχεια τον δρόμο προς τα δίχτυα και συγκεκριμένα στο 72' με το ωραίο γυριστό σουτ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, του Κορλού, ο οποίος μ' αυτόν τον τρόπο χάρισε μία ακόμα πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Πολύζος, Περδίκης, Κορλός, Ευαγγελούλης, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Ανδριανόπουλος (85' Χατζηιαωαννίδης), Κλούρας, Σάρα (46' Δημητρέλης), Καρβούνης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μωυσίδης (75' Μπουζούκας Λ.), Μάρκου, Πάσος, Λάκης, Γκουρομπίνος, Πάτσης, Φακίτσας Σ., Μπαντής, Ιγγλέζος (60' Γεωργούλης).

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το γκολ του Χαλάτση στο 79' αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει μία σημαντική από βαθμολογικής πλευράς νίκη στον Δωτιέα Αγιάς μέσα στον Τύρναβο.

Σ' ένα δυνατό παιχνίδι, ο Τύρναβος προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους Γκαντρή και Καραλή στο πρώτο μέρος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά στο 79' ο Ριζούλης έβγαλε μια ωραία πάσα στον Χαλάτση και ο νεαρός μεσοεπιθετικός με ψύχραιμο τρόπο έγραψε το 0-1.

Στο 85' σημειώθηκε ένταση όταν ο Νάτσης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση του α' βοηθού κ. Τέγου, στον οποίο στη συνέχεια επιτέθηκε.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος (84' Βλιώρας), Γαλάνης, Αυλογιάρης, Γανός, Ντουνούδης (46' Λ. Τσατσελάρι), Νάτσης, Μπάκος, Τζιόλας, Τσούτσας (46' Καραλής), Γκαντρής (78' Ρ. Τσατσελάρι).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κ. Τσανάς): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος, Τσακάλι, Ντελής, Ντακούλας, Φλέγγας, Παππάς (70' Μπέτσιος), Χαλάτσης, Ριζούλης (90' Τσαγκαλάς), Τσατσαλίδης (92' Γεωργοβίτσας).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Δυνατό και ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στο γήπεδο Συκουρίου, από το οποίο ωστόσο δεν αποφεύχθηκε η ένταση, λόγω μιας αμφισβητούμενης φάσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 61' με το πλασέ του Μάντζαρη, ενώ στο 64' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους. Για τη φάση διίστανται οι απόψεις. Οι μεν του Φαλανιακού υποστηρίζουν ότι στη σέντρα του Βαρσάμη η α' βοηθός κ. Δεληγιάννη έδειξε ότι ο τερματοφύλακας του Κισσάβου μπλόκαρε την μπάλα αφού είχε περάσει τη γραμμή και επομένως είναι γκολ.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Κισσάβου Συκουρίου υποστηρίζουν ότι ο τερματοφύλακάς τους μπλόκαρε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, ωστόσο ο επιθετικός των φιλοξενουμένων, που διεκδίκησε την κεφαλιά, έπεσε επάνω του και τον έσπρωξε μέσα στο τέρμα, γι' αυτό δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση και να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Για ένα ακυρωθέν γκολ (οφσάιντ στον Αλατά) έκαναν λόγο και οι του Φαλανιακού στις καθυστερήσεις (90'+2').

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Αγγέλης (75' Τζιούρας), Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Παυλόπουλος (65' Αργύρης), Γκαμπέτας, Κορδέλας, Πλιάγκας, Μάντζαρης, Πετράκης.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Κολοβός, Μπλέντι, Πανταζής Γ., Πανταζής Θ. (84' Αλατάς Δ.), Παπαγεωργίου (90' Πάνου), Αλεξανδρής, Λυγούρας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Σμόλικας – Αργυροπούλι               0-1

Δήμητρα Γιάνν. – Οικονόμος        0-1

Αστραπή Ν. Π. – Δαμασιακός       0-2

Βούναινα - Ηρακλής Λάρ.              0-2

Αμυγδαλέα – Βλαχογιάννι             1-0

ΠΟ Ελασσόνας - Λάρισα 2012      1-0

Τύρναβος 2005 - Δωτιέας Αγιάς  0-1

Συκούριο – Φαλανιακός 1-1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/12, 15:00)

Οικονόμος – Αργυροπούλι

Δαμασιακός – Σμόλικας

Ηρακλής Λάρ. - Δήμητρα Γιάνν.

Βλαχογιάννι - Αστραπή Ν. Π.

Λάρισα 2012 – Βούναινα

Δωτιέας Αγιάς – Αμυγδαλέα

Φαλανιακός - ΠΟ Ελασσόνας

Τύρναβος 2005 – Συκούριο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.      25-11     28

----------------------------------

Αργυροπούλι*    16-8       26

Οικονόμος*         26-9       24

ΠΟ Ελασσόνας*                 19-9       23

----------------------------------

Σμόλικας               16-6      23

Δαμασιακός         16-12     22

Δωτιέας Αγιάς     14-11    21

Συκούριο              15-15    21

Αμυγδαλέα*        16-11     20

Δήμητρα Γιάνν.*                8-8         17

Λάρισα 2012       13-12      16

---------------------------------

Τύρναβος 2005  12-20     11

Βλαχογιάννι        9-26        10

Βούναινα             14-30     9

Φαλανιακός         9-20       8

---------------------------------

Αστραπή Ν.Π.* 10-30     4

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass