ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗ ΦΕΡΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ

Στη Λαμία για το καλύτερο…

*Ο Φυντάνης έκανε προπόνηση και στους… συνεργάτες του

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2017 14:35 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Δεκ 2017 19:35

Στη Λαμία με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα (αν και η ισοπαλία δεν θα θεωρηθεί αποτυχία) αγωνίζεται σήμερα η ΑΕΛ με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα (17.15) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League, με τη λαρισινή ομάδα να έχει την πιο βασική απουσία αυτή του προπονητή της Ηλία Φυντάνη που λόγω τιμωρίας θα μείνει για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης ΑΕΛ-Ξάνθη στο φύλλο αγώνα ανέφερε το επεισόδιο με τους φιλάθλους και ότι αποβλήθηκε ο προπονητής.

Χθες λοιπόν η προπόνηση ξεκίνησε με τον Φυντάνη να δίνει οδηγίες στους άμεσους συνεργάτες του Ανδρέα Λαυδαριά και Βασίλη Καλαπαθαράκο για τον τρόπο που θα επικοινωνούν μαζί του και έκανε ανάλυση των πρώτων πλάνων για το ξεκίνημα του παιχνιδιού όπως μαρτυράει και η φωτογραφία…

Μιλώντας στην «Ε» ο Ηλίας Φυντάνης είπε ότι οι οδηγίες θα δίνονται τηλεφωνικά στους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ επιτόπου στο γήπεδο της Λαμίας θα εξεταστούν και άλλοι τρόποι.

Λίγο αργότερα μιλώντας στην «Ε» είπε ότι η απόφαση είναι άδικη, θα εξεταστεί η έφεση την Τρίτη και τόνισε ότι πουθενά δεν καταγράφηκε το επεισόδιο με τους φιλάθλους, ενώ ο ίδιος μόνος του έφυγε από το γήπεδο και δεν τον απέβαλε κανένας κάτι που αποδεικνύεται από την έκθεση του παρατηρητή, ενώ δεν πέρασε ασχολίαστη η μικρότερη ποινή του τεχνικού της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ για τη χειρονομία του στους οπαδούς του ΠΑΟ στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ.

Περιμένει το αποτέλεσμα της έφεσης που άσκησε η ΠΑΕ ΑΕΛ και είπε ότι αυτή η τιμωρία είναι άδικη αλλά θα πρέπει να την αντιμετωπίσει ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων για την ομάδα, αυτό σήμερα με τη Λαμία και την ερχόμενη Πέμπτη στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη στη φάση των «16».

Σχετικά με τα αγωνιστικά πλάνα ο Φυντάνης που έκανε λίγες προπονήσεις αυτή τη βδομάδα λόγω του θανάτου του αδελφού του, έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ότι προβληματίζεται για το αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια σίγουρα θα είναι ο Μπόζοβιτς ενώ στην άμυνα τα μπακ θα είναι ο Ρέντζας με τον Γουάλας. Στα σέντερ μπακ Ζίζιτς και Γκόλιας έχουν προβάδισμα αλλά δοκιμάσθηκε αρκετές φορές και ο Φάρκας.

Ο Φατιόν με τον Λαγό έχουν ίδιες πιθανότητες για αμυντικό χαφ ενώ πιο μπροστά θα παίξουν Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Μασούρας δεν ξέρουμε αν αισθάνονται σιγουριά γιατί υπάρχει και ο Λεοζίνιο ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και δύο αμυντικά χαφ.

Στην επίθεση ο Θωμάς Ναζλίδης είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής παίκτες: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γουάλας, Μασούρας,Φάρκας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Καρατάσιος, Λαγός, Φατιόν, Μπάλας(αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού), Αγκάνοβιτς, Κρητικός, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Γιαννιτσάνης, Κριζμάν, Περόνε και Ναζλίδης.

Από χθες δε προπονείται ο Κόντορ με την ομάδα καθώς έλυσε και τυπικά το συμβόλαιό του όπως κι ο Κούσας. Δεν ισχύει το ίδιο με Ναβάρο και Μπάμπιτς που συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα παρότι δεν είναι στα πλάνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης χθες έδειξε στους παίκτες στιγμιότυπα σε βίντεο από την αναμέτρηση Λαμία-Κέρκυρα ενώ το ίδιο θα κάνει και σήμερα με το παιχνίδι Λαμία-Παναιτωλικού.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

 Δέκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η Λαμία και η ΑΕΛ, στην έδρα της γηπεδούχου. Την ομάδα της Λαμίας ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε τρεις αναμετρήσεις και έχουν χάσει επτά φορές. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Λαμίας με 13-9.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της Λαμίας με την ΑΕΛ:

21/02/1965 Λαμία-ΑΕΛ 1-0 Β' Εθνική

13/02/1966 Λαμία-ΑΕΛ 0-2 Β' Εθνική

31/12/1967 Λαμία-ΑΕΛ 2-0 Β' Εθνική

10/11/1968 Λαμία-ΑΕΛ 3-2 Β' Εθνική

30/05/1971 Λαμία-ΑΕΛ 1-2 Β' Εθνική

18/01/1976 Λαμία-ΑΕΛ 2-1 Β' Εθνική

21/11/1976 Λαμία-ΑΕΛ 0-1 Β' Εθνική

11/12/1977 Λαμία-ΑΕΛ 2-1 Β' Εθνική

27/10/2014 Λαμία-ΑΕΛ 1-0 Β' Εθνική

08/02/2016 Λαμία-ΑΕΛ 1-0 Β' Εθνική

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 Ο Μάνος Σκουλάς, από τον Σύνδεσμο Θεσσαλίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας στο AEL FC ARENA με την Παναχαΐκή (25/10/2017) που είχε βρει νικήτρια την ΑΕΛ με 3-0. Βοηθοί του ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας και ο Αντώνης Διπλάρης από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σε αναμετρήσεις για τη 15η αγωνιστική της Super League σημειώθηκαν χθες τα εξής αποτελέσματα:

Κέρκυρα-Ατρόμητος         1-3

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης    0-0

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ              0-1

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός

17:15 Λαμία-ΑΕΛ

19:30 Ξάνθη-Παναθηναϊκός

ΑΥΡΙΟ

19:30 Λεβαδειακός-Πανιώνιος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)

1. ΑΕΚ     31 -15αγ.

 . ΠΑΟΚ                 31 -15αγ.

3. Ατρόμητος       30 -15αγ.

4. Ολυμπιακός    29

5. Πανιώνιος       22

6. Αστέρας Τρ.     21

7. ΑΕΛ    17

 . Ξάνθη                17

 . ΠΑΣ Γιάννινα    17

10. Λαμία             16

11. Λεβαδειακός                15

 . Παναθηναϊκός                15

13. Παναιτωλικός              14

14. Απόλλων Σμ.                12 -15αγ.

15. Κέρκυρα         11 -15αγ.

16. Πλατανιάς     6 -15αγ.

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass