Βαριά «καμπάνα» στον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 20:01

Βαριά «καμπάνα» για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Μπρισμπέιν Ρόαρ τιμωρήθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών από την πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστραλίας.


Ο Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε γιατί στον αγώνα κόντρα στη Σίδνεϊ, για το πρωτάθλημα Αυστραλίας, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, επειδή έφτυσε τον αντίπαλό του, Ματ Σίμον, ο οποίος στη συνέχεια τον απώθησε βίαια και ακολούθησε σύρραξη. Η ομοσπονδία έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια και τον τιμώρησε παραδειγματικά με επτά αγωνιστικές.
Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος άσος, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Μελβούρνη και είναι κάτοχος διαβατηρίου Αυστραλίας, ενώ στη διάρκεια της καριέρας του έχει φόρεσει ακόμη τις φανέλες των Άρη, Ολυμπιακού, Τραμπζονσπόρ, Σανγκάι Σένχουα και Τζουμπίλο Ιουάτα, εντάχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο δυναμικό της Μπρισμπέιν Ρόαρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass