ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ

Καλή παρουσία αθλητών της Α.Σ.Δύναμης

*Αμπελακιώτης: «Κέρδος μας και η συμμετοχή των παιδιών»

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2017 16:25

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης το 12ο Ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ), που είναι ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας (ΕΦΟΕΠΑ).

Την Λάρισα εκπροσώπησε για άλλη μια φορά ο σύλλογος Δύναμη ΑΣ με αποστολή 7 αθλητών και τον προπονητή του σωματείου. Οι αθλητές που πήραν μέρος είναι οι Ζησούλης Κ, Ζησούλη Ε. Αμπελακιώτης Κ. Ζαρμακούπη Δ. Γκανάτσιος Δ. Καραδήμος Α. και Παλιοτζήκας Α.

Συνολικά συμμετείχαν 214 αθλητές από όλη την Ελλάδα με πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα σε κατηγορίες από Μίνι παμπαίδες και μίνι παγκορασίδες μέχρι και έφηβους και νεάνιδες. Η Δύναμη Λάρισας συμμετείχε στην κατηγορία παμπαίδων με τρείς μικρούς αθλητές τους Ζησούλη Κ με 4 νίκες και 4 ήττες, Αμπελακιώτη Κ με 1 νίκη και 6 ήττες και Παλιοτζήκα Α με 7 ήττες. Την καλύτερη θέση την έλαβε ο Ζησούλης ο οποίος τερμάτισε στην 15 θέση από σύνολο 51 παμπαίδες αθλητές, οι Αμπελακιώτης 46ος και στη θέση 50 ο Παλιοτζήκας όπου και οι δύο είναι άπειροι και νέοι στην κατηγορία που συμμετείχαν για την εμπειρία.

Τα δύο κορίτσια Ζησούλη Ε. και Ζαρμακούπη Δ παίξανε στις κατηγορίες κορασίδων και παγκορασίδων αντίστοιχα. Η δυνατή Ζησούλη κατάφερε και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό με 2 νίκες στο γκρουπ και τερμάτισε στην 10η θέση από 20 αθλήτριες με 4 νίκες και 4 ήττες. Η Ζαρμακούπη τερμάτισε στην 13η θέση με μία νίκη και 5 ήττες από 20 αθλήτριες.

 Στην κατηγορία παίδων οι Γκανάτσιος με 3 νίκες και 5 ήττες τερμάτισε 44ος και ο Καραδήμος στη θέση 59ος από 64 αθλητές.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Στέφανος Αμπελακιώτης και γονείς των αθλητών ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Η δύναμη των αθλητών μας μεγαλώνει και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα με 2 προκρίσεις στο κυρίως ταμπλό και νίκες ακόμα και από τους μικρούς και άπειρους σχετικά για τέτοια πρωταθλήματα αθλητές μας. Ο σκοπός της συμμετοχής για μένα κυρίως είναι να βλέπουμε τη θέση και το επίπεδο για κάθε έναν αθλητή ξεχωριστά για να αντιμετωπίζουμε τις αδυναμίες μας και να δουλεύουμε πιο στοχευόμενα. Ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων τα παιδιά είναι κερδισμένα μόνο με την συμμετοχή τους, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και το δύσκολο είναι να το καταλάβουν οι γονείς περισσότερο που ίσως να πιστεύουν σε εύκολα αποτελέσματα. Μαγική συνταγή δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως η προσπάθεια, η συμμετοχή, η προπόνηση, ο μόχθος και η πειθαρχία. Η Λάρισα έχει αξιόλογους αθλητές και μπορεί να προχωρήσει και σε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Τέλος πιστεύω στους αθλητές μου και τους συγχαίρω για την προσπάθεια που έκαναν, και ήττες είχαμε και νίκες κάναμε. Ευχαριστώ τους γονείς που είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass