ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ ΜΕ 5-0 ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΕ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

Σε τροχιά play off ο Σμόλικας

* Στο +4 ο Ηρακλής Λάρισας * Ο Τύρναβος σταμάτησε το σερί του Δαμασιακού *Τρία παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης *Παράπονα για τη διαιτησία από τα Βούναινα *Επέστρεψαν στις επιτυχίες Δωτιέας Αγιάς και Κίσσαβος Συκουρίου

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2017 22:01

Μετ' εμποδίων λόγω της βροχόπτωσης διεξήχθη η 11η αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε αφού τρεις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν καθώς οι αγωνιστικοί χώροι είχαν μετατραπεί σε λίμνες.

Συγκεκριμένα δεν έγιναν τα παιχνίδια της Αστραπής Ν. Πολιτείας με τη Δήμητρα Γιάννουλης, του Αετού Αμυγδαλέας με τη Δόξα Αργυροπουλίου και του ΠΟΕ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας κατάφερε στο 85’ να κάμψει την αντίσταση του Φαλανιακού (1-2) και να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του αυξάνοντας την διαφορά στους 4 βαθμούς, ενώ σε τροχιά πλέι οφ μπήκε πλέον και ο Σμόλικας Φαλάνης που πέρασε με το ευρύ 5-0 από τα Βούναινα (τέσσερα γκολ πέτυχε ο Κακαβίτσης) και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία και μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε χθες ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Τύρναβος ο οποίος έβαλε φρένο στην ξέφρενη πορεία του Δαμασιακού (1-0) και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα μετά από έξι σερί νίκες.

Ο Δωτιέας Αγιάς με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Τσανά επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας 2-0 τη Δόξα Βλαχογιαννίου, ενώ ο Κίσσαβος Συκουρίου που ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια κατάφερε να διαφυλάξει το ρευστό 1-0 μέχρι το τέλος απέναντι στη Λάρισα 2012.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 11ης ημέρας του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής:

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΛΑΝΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε να κάμψει στη Φαλάνη την αντίσταση του τοπικού Φαλανιακού με 2-1 και να διατηρήσει τα κεκτημένα. Μετά από δύο χαμένα τετ α τετ του Αποστόλου και ένα του Νάστα, ο Γκιουρσάνης στο 40’ με σουτ έκανε το 0-1 για τους πρωτοπόρους.

Ο Φαλανιακός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 48’ όταν ο Αλεξανδρής πλάσαρε από κοντά αλλά η μπάλα κόλλησε στα νερά, ξεγελώντας ακόμα και τον Λυγούρα που ακολουθούσε τη φάση.

Τελικά η απάντηση των γηπεδούχων δόθηκε στο 65’ όταν ο Αλεξανδρής κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Παπαγεωργίου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 80’ σημειώθηκε μία αμφισβητούμενη για τους φιλοξενούμενους φάση, όταν ο Αποστόλου βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή ζητώντας πέναλτι, αλλά ο διαιτητής κ. Μπουμαρσόπουλος είχε αντίθετη άποψη και έβγαλε την κίτρινη κάρτα. Τελικά ο Ηρακλής πήρε τη νίκη στο 85’ με το γκολ που πέτυχε ο πολυτιμότερος παίκτης των «κυανολεύκων» Γκιουρσάνης.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Κολοβός, Σουλιώτης, Βαρσάμης, Πανταζής Γ., Πανταζής Θ. (75’ Αλατάς Δ.), Αλεξανδρής, Λυγούρας, Πανταζής Ηλ. (83’ Καρακίτσιος), Παπαγεωργίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής (80’ Παπαμάνος), Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Νάστας, Γκιουρσάνης, Φώτος (85’ Ζαφειρίου), Αποστόλου.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ Ο ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

Με τέσσερα γκολ του δαιμόνιου σκόρερ Γιώργου Κακαβίτση ο Σμόλικας Φαλάνης πέρασε από τα Βούναινα και πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, με το ευρύ 5-0, μπαίνοντας παράλληλα σε τροχιά πλέι οφ. Ένα παιχνίδι που η διαιτησία του κ. Γρηγοριάδη δημιούργησε πολλά παράπονα στους γηπεδούχους, οι οποίοι χθες εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ στο 2’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Σκούπρα.

Στο 20’ σ’ ένα φάουλ που έκαναν οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για το ότι ο διαιτητής «κιτρίνισε» τέσσερις παίκτες, ενώ στο 57’ ο Φαρμάκας αντίρκισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους όταν ο Σκούπρας έβγαλε τη σέντρα και ο Κακαβίτσης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Το 0-3 έγινε στο 68’, ενώ ο φορ των φιλοξενουμένων πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στο 72’ μετά από πάσα του Ζιώγα.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 79’ ο Τεκέδης με σουτ. Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη μετά από αυτή τη νίκη παρέμεινε για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τα παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς στο 70’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Τσανάς.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ

Η διοίκηση της ΑΕ Βουναίνων στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία αναφέρει τα εξής:

«Με αυτήν τη διαμαρτυρία θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας αλλά και να ενημερώσουμε για το αίσθημα δικαίου που χάθηκε με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον αγώνα ΑΕ Βουναίνων - Σμόλικας Φαλάνης ο διαιτητής κ. Γρηγοριάδης.

Θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο πως η διαμαρτυρία δεν έχει άμεση σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Κι άλλες φορές έχουμε χάσει αλλά αυτό το ορίσαμε εμείς με την απόδοσή μας. Αυτό που θεωρούμε απαράδεκτο είναι «διαιτητικοί χειρισμοί» να καθορίζουν την έκβαση ενός αγώνα.

Όταν ο διαιτητής από την αρχή είναι εριστικός με μια ανεξήγητη διάθεση αυστηρότητας και τιμωρίας μόνο κατά της ομάδας μας, τότε η πορεία του αγώνα είναι προκαθορισμένη.

Σε φάση στο 20' που δεν δικαιολογείται με τίποτα «κιτρίνισε» 4 παίκτες (τρεις γιατί τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν και ο τέταρτος γιατί ήταν ...περαστικός!) τόσο απλά με τον σχολιασμό «πάρε και συ μία!».

Όταν ο αγώνας στο ημίχρονο ήταν 0-1 σ’ ένα γήπεδο με τις επικρατούσες άσχημες καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες, πώς γίνεται η ομάδα μας να έχει 5 κίτρινες και η αντίπαλη ομάδα καμία;

Στο 57' ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ και αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη ξεκινώντας το χορό των κίτρινων καρτών σε κόκκινες. Κορωνίδα της όλης «επαγγελματικής» διαχείρισης ήταν να βγάλει δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία στον ίδιο παίκτη αφήνοντάς μας στο 70' με εννέα παίχτες.

Αντί να δρα πυροσβεστικά σε ένα ήδη δυναμιτισμένο κλίμα ακούγαμε και σχολιασμούς του τύπου «δεν είστε για αυτήν την κατηγορία», «αν δεν μπορείτε φύγετε». Αυτό προσπάθησε να μας επιβάλει ο κ. Γρηγοριάδης; Να μας τιμωρήσει που δεν παίζουμε στην κατηγορία που θεωρεί ότι πρέπει να παίζουμε;

Μήπως θα έπρεπε να διορθώσει τη συμπεριφορά του στο γήπεδο; Τι να σκεφτούμε όταν ακούσαμε όλοι να λέει στον αρχηγό της ομάδας μας ο οποίος αγανακτισμένος από τις υποδείξεις του τού είπε «να σεβαστεί έστω τον κόπο και τον ιδρώτα μας» και έλαβε την απάντηση «στα αρ.... μου»!

Λυπόμαστε και ζητάμε ο κύριος αυτός να μην μας κάνει ξανά τη χάρη να διαιτητεύσει σε δικό μας αγώνα είτε σε αυτή την κατηγορία είτε σε οποιαδήποτε άλλη πιστεύει ο κ. Γρηγοριάδης ότι πρέπει να βρισκόμαστε. Ούτε εκεί!».

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Τανάγιας, Ταστεμερίδης, Λιούσκας (75’ Ζιάγκας), Γάλλος (65’ Τάχας), Βενέτης, Κατσαρός (65’ Ζιώγας), Κακαβίτσης (71’ Τεκέδης).

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ. (80’ Γιουρούκης), Καρέτζος, Κατσιώτης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Ραπτόπουλος (70’ Καζάνι Κ.), Μερτζανίδης Ηλ., Μερτζανίδης Φ. (65’ Χατζηλιάδης Σ.), Ξαφάρας.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η δυνατή και ακατάπαυστη βροχή που έπεφτε στην Ελασσόνα από το βράδυ της Παρασκευής (άρχισε μετά από… ολιγόλεπτη «φεγγαράδα») έως και το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ελασσόνας, με αποτέλεσμα το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Π.Ο. Ελασσόνας και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Κάτω από συνεχή βροχή, ο διαιτητής Αγγελούλης, οι επόπτες Γκαρέλης και Αναστασίου, με τους δύο αρχηγούς των ομάδων Ματούλα (Π.Ο.Ε.) και Πούτα (Οικονόμος Τσαριτσάνης) κατευθύνθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να δουν από κοντά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δοκιμάζοντας την μπάλα. Μετά από ολιγόλεπτη «πρόβα» σε διάφορα σημεία, η απόφαση ήταν οριστική για την αναβολή του αγώνα, ενημερώνοντας τις διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων.

Για την ιστορία, να αναφερθούν οι συνθέσεις των δύο ομάδων, που… θα άρχιζαν το αγώνα:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος,Κυρίτσης Ι., Περτζιόνι, Ποτούσογλου, Κυρίτσης Αθ., Γελαλής, Παναγιώτου, Μπαρλαγιάννης Ν., Ματούλας, Μπούνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Πούτας, Ντούφας, Κουμπούρας, Κολιός, Τόλιος, Χάμος, Μιφτάρι, Καραλούλης, Ζηρδέλης, Κακαράντζας.

*Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Π.Ο.Ε., η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου(με δώρο ένα κινητό τηλέφωνο), μετά την αναβολή του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί στον επόμενο εντός έδρα αγώνα του ΠΟΕ.

                                                                                   ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ

Ο Τύρναβος έμελλε να είναι η ομάδα που σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του Δαμασιακού αφού υποχρέωσε την ομάδα του Νίκου Χρόνη σε ήττα μετά από έξι σερί νίκες. Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι μέτρησε το πάθος και η ψυχή, αλλά και μία σωτήρια επέμβαση του Γραβάνη που δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν στο σκορ και να δώσουν ενδεχομένως διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η φάση σημειώθηκε στο 75’ και ξεκίνησε από τη σέντρα του Λούτσου. Ο Σουγλής βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή, πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας Γραβάνης έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Στο 85’ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Ο Καραλής εκτέλεσε κόρνερ και ο Αυλογιάρης (αποδείχτηκε η «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του) με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Γανός, Γαλάνης, Βλιώρας, Τσατσελάρι Ρ., Νάτσης, Μπάκος (68’ Αυλογιάρης), Καλέσης (46’ Ντουνούδης), Τζιόλας, Τσούτσας 91' Τσατσελάρι Λ.)., Γκανδρής (75’ Καραλής)

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης (70’ Βίδρας), Καρατζιόλης (46’ Οικονόμου), Ιωαννίδης, Ντόκος, Τσάλτσας (75’ Τιούτιος), Μουσιάρης (85’ Μόκας), Δούκας, Γεωργαντζάς, Σογλής, Λούτσος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Καλύτερος ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε δίκαια της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-0 και πρόσθεσε τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Τσανά, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 16’ με τον Ριζούλη μετά από πάσα του Χαλάτση. Στο 23’ ο Χαλάτσης είχε οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 32’ το δοκάρι σημάδεψε ο Τσατσαλίδης.

Το 2-0 έγινε στο 41’ με το απευθείας φάουλ από τα 30 περίπου μέτρα του Ντακούλα, ενώ 62’ ο Τσατσαλίδης είχε και νέο δοκάρι.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κ. Τσανάς): Κουτσιρίμπας, Τσακάλι, Ντελής, Γιούτος Ε. (78’ Γεωργοβίτσας), Μπέτσιος, Ντακούλας, Υφαντής (80’ Τσαγκαλάς), Χαλάτσης, Γούτος Ν. (68’ Μούσιας), Ριζοπύλης (60’ Τσιρογιάννης), Τσατσαλίδης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας Λ. (78’ Μπουζούκας Θ.), Μάρκου, Πάσος, Γεωργούλης (69’ Λάκης), Γκουρομπίνος (80’ Καλογιάννης Ξ.), Πάτσης, Φακίτσας Σ., Μπαντής, Θανασούλης (57’ Ιγγλέζος).

ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΤΟ «ΡΕΥΣΤΟ» 1-0

Ο Κίσσαβος Συκουρίου επικράτησε της Λάρισας 2012 και επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις, σ’ ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση 40’’ και μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Πλιάγκα, ο Πετράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Από κει και πέρα η Λάρισα 2012 προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και δημιούργησε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τους Δ. Κίτσιο, Μολά και Μοπόντε, ενώ από την άλλη πλευρά ο Κίσσαβος προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση, έχοντας και αυτός τις δικές του καλές στιγμές για να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Τελικά το 1-0 δεν άλλαξε με τον Κίσσαβο να παίρνει μία σημαντική νίκη επί ενός μαχητικού αντιπάλου.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης (30’ λ.τ. Κορδέλας), Κουτσοκέρας (44’ λ.τ. Γκανάτσιος), Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Δίχρης (88’ Καρβούνης), Αγγέλης, Πλιάγκας, Μάντζαρης, Πετράκης (89’ Τζιούρας).

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης): Μπρέλλας, Κίτσιος Π. (58’ Μολάς, 88’ λ.τ. Νταής), Φλώρος Βασ., Φλώρος Βαλ., Μανακούσιος, Σελήνης (75’ Φλώρος Π.), Μπέης, Τσιάκος, Κίτσιος Δ., Μπόντε, Ξέρας (65’ Κριεμάδης).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστραπή Ν. Π.- Δήμητρα Γιάνν.    αναβλ.

Βούναινα – Σμόλικας          0-5

Αμυγδαλέα – Αργυροπούλι αναβλ.

ΠΟ Ελασσόνας – Οικονόμος        αναβλ.

Τύρναβος 2005 – Δαμασιακός      1-0

Φαλανιακός - Ηρακλής Λάρ.         1-2

Δωτιέας Αγιάς – Βλαχογιάννι        2-0

Συκούριο - Λάρισα 2012     1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.          22-10  24

-----------------------------------

Σμόλικας       14-5   20

Αργυροπούλι*          12-8   20

ΠΟ Ελασσόνας*      17-8   19

-----------------------------------

Δαμασιακός  13-10  19

Συκούριο       13-13  19

Οικονόμος*   22-8   18

Δήμητρα Γιάνν.*       8-5     17

Δωτιέας Αγιάς         12-10  17

Αμυγδαλέα*   13-10  14

Λάρισα 2012 11-10  13

----------------------------------

Τύρναβος 2005       12-19  10

Βλαχογιάννι   9-25   9

Βούναινα       13-25  9

Φαλανιακός   7-17   7

----------------------------------

Αστραπή Ν.Π.*        10-25  4

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/12, 15:00)

Σμόλικας - Δήμητρα Γιάνν.

Αργυροπούλι - Αστραπή Ν. Π.

Οικονόμος – Βούναινα

Δαμασιακός – Αμυγδαλέα

Ηρακλής Λάρ. - ΠΟ Ελασσόνας

Λάρισα 2012 – Φαλανιακός

Δωτιέας Αγιάς – Συκούριο

Βλαχογιάννι - Τύρναβος 2005 (9/12)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Ξέφυγε ο Γ. Κακαβίτσης

Ξέφυγε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ο Γ. Κακαβίτσης. Ο επιθετικός του Σμόλικα, μετά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στα Βούναινα, έφτασε τα δέκα συνολικά τέρματα. Στη δεύτερη θέση αναρριχήθηκε ο Γκιουρσάνης του Ηρακλή Λάρισας με 7 γκολ.

Συνοπτικά οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής μετά από 11 αγωνιστικές:

10 γκολ: Κακαβίτσης (Σμόλικας)

7 γκολ: Γκιουρσάνης (Ηρακλής Λάρ.)

6 γκολ: Σουγλής (Δαμασιακός)

5 γκολ: Φώτος (Ηρακλής Λάρ.), Ταρταμπούκας (Αργυροπούλι), Χάμος (Οικονόμος), Τσιάλτας (Δαμασιακός), Τσατσαλίδης (Δωτιέας Αγιάς).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass