ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ (ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, 18.30)

Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι

• Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση για τους «πράσινους» • Γ. Διαμαντάκος: «Πρέπει να αγωνιστούμε με μεγάλη σοβαρότητα» • Δωρεάν η είσοδος σε μαθητές κάτω των 15 ετών

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2017 22:02

Η αντίστροφη μέτρηση για το κομβικής σημασίας παιχνίδι του Γυμναστικού με το Ρέθυμνο, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 18.30 στο κλειστό της Νεάπολης, άρχισε.

Οι «πράσινοι» θέλουν διακαώς τη νίκη αλλά και μία καλή διαφορά πόντων απέναντι σε μία ανταγωνιστική προς αυτούς ομάδα του πρωταθλήματος που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του στόχου της παραμονής και να δουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Η μεγάλη σημασία που έχει το αυριανό παιχνίδι για τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο κάνει ιδιαίτερα σημαντική τη στήριξη του κόσμου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της ΚΑΕ απηύθυναν κάλεσμα στους φιλάθλους της Λάρισας να στηρίξουν την ομάδα σ’ ένα ακόμα δύσκολο και κομβικής σημασίας παιχνίδι.
Γυμναστικός Λάρισας Φάρος και Ρέθυμνο θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε επίπεδο Α1 Εθνικής (Basket League). Η ομάδα της Κρήτης έχει να αγωνιστεί στη Λάρισα από την παρθενική της σεζόν στην Α1 Εθνική, την περίοδο 2007-08. Συγκεκριμένα στις 3 Νοεμβρίου 2007 είχε αντιμετωπίσει την Ολύμπια από την οποία έχασε με 61-52 (Κουμπούρας 14, Τσιάρας 12-Καραποστόλου 10, Βουγιούκας 9) και στις 15 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς την ΑΕΛ από την οποία επίσης έχασε με 83-62 (Τιγκ 39, Κις 15-Φρίμαν 12, Κούμουλος 12).
Μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα το Ρέθυμνο δεν έχει κερδίσει σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι, δηλαδή μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μακριά από την Κρήτη και πέντε συνολικά στα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ωστόσο οι διορθωτικές κινήσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες, με την προσθήκη δύο παικτών, δηλώνουν ότι η ομάδα του Νίκου Βετούλα θέλει να ανακάμψει βαθμολογικά και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Επομένως θα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, τον οποίο ο Γυμναστικός πρέπει να κρατήσει σε απόσταση.
Ο Γιώργος Διαμαντάκος δίνει το σύνθημα της νίκης για τους «πράσινους» λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο που δεν ξεκίνησε πολύ καλά, οπότε ψάχνει μια εκτός έδρας νίκη για να ανακάμψει.
Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να αγωνιστούμε με μεγάλη σοβαρότητα για να διεκδικήσουμε δυνατά τη νίκη και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν πάρουμε αυτή τη νίκη θα είναι πολύ καλό για μας, διότι θα αποκτήσουμε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ομάδων στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία που αποτελεί και τον πρωταρχικό μας στόχο.
Επίσης βλέπουμε από την αρχή της σεζόν ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε με την ίδια και μεγαλύτερη δυναμικότητα. Τον περιμένουμε και σε αυτόν τον αγώνα για να μας εμψυχώσει».

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ
Στο πλαίσιο της πολιτικής του να φέρει πιο κοντά τα παιδιά στον όμορφο κόσμο του μπάσκετ, στον αγώνα με το Ρέθυμνο, η διοίκηση του Γυμναστικού Λάρισας αποφάσισε να επιτραπεί η δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου). Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, έχοντας ως υποχρέωση απλά να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι από τα γραφεία της ΚΑΕ, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030). Για σήμερα Παρασκευή τα γραφεία θα είναι ανοικτά τις ώρες 10π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ., ενώ αύριο Σάββατο 10μ.μ.-2μ.μ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την ημέρα του αγώνα από τις 5μ.μ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Μ. ΚΑΪΖΕΡ Η ΚΥΜΗ
Την απόκτηση του Μάικλ Κάιζερ ανακοίνωσε η Κύμη. Ο 26χρονος Αμερικανός ύψους 2.08μ. φόργουορντ-σέντερ είναι απόφοιτος του Λουιζιάνα Τεκ και η φετινή σεζόν θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή της καριέρας του. Πριν υπογράψει στην ομάδα της Εύβοιας, αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην Ένωση Ν. Παραλιμνίου.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass