ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αξιολόγηση υλικού και τεστ ενόψει ΠΑΣ Γιάννενα

• Ελπίδες να αγωνισθεί ο Γουάλας που χθες έκανε πρόγραμμα τρεξίματος

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2017 22:28
Αγωνία στον πάγκο για την πρόκριση, με τον Τάσο  Χριστακόπουλο, τον διευθυντή της ομάδας, να έχει  επικοινωνία με γνώριμους φίλους από την Πάτρα… Αγωνία στον πάγκο για την πρόκριση, με τον Τάσο Χριστακόπουλο, τον διευθυντή της ομάδας, να έχει επικοινωνία με γνώριμους φίλους από την Πάτρα…

Η ΑΕΛ πέτυχε προχθές τον στόχο της στον αγώνα κυπέλλου που έδωσε στην Καρδίτσα με αντίπαλο την Αναγέννηση αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση έστω και με άγχος καθώς περίμενε και το αποτέλεσμα του αγώνα Παναχαϊκή-Παναθηναϊκού που δεν ήθελε νίκη της πατρινής ομάδας, το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν 1-1 και μέχρι να τελειώσει το άγχος ήταν φανερό.

Μπορεί η ΑΕΛ να είχε άσχημη διαιτησία με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του Ναζλίδη από τον Μασούρα, να είχε παράπονα από το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Αναγέννησης με την ανοχή του διαιτητή Γρατσάνη(Τρικάλων) αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το τελείωμα των φάσεων σ’ έναν αγώνα που έδειξε ότι τα θεσσαλικά ντέρμπι έχουν «ξεφτίσει» αφού η προσέλευση των θεατών ήταν πολύ μικρή (μόνη δικαιολογία οι άσχημες καιρικές συνθήκες).
Οι παίκτες της ΑΕΛ από απόσταση 4-5 μέτρων έχαναν διαρκώς ευκαιρίες ενώ η αμυντική λειτουργία προχθές ήταν υποδειγματική. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το πρώτο επί ημερών του τεχνικού Ηλία Φυντάνη που δεν πέτυχε γκολ η ΑΕΛ.
Μάλιστα ο προβληματισμός για το τελείωμα των φάσεων ήταν έντονος από τον Ηλία Φυντάνη και θα δουλέψει στον τομέα αυτό στη σημερινή προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα την ερχόμενη Κυριακή στο Ael Fc Arena.
Για τον αγώνα αυτό υπάρχει μια ευχάριστη είδηση καθώς ο Γουάλας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα τρεξίματος χθες και σήμερα θα έρθει σε επαφή με μπάλα. Αν περάσει τα αγωνιστικά τεστ τότε δεν αποκλείεται να αγωνισθεί στον αγώνα με τα Γιάννενα ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά αποθεραπείας που τον ήθελαν να είναι έτοιμος σε τρεις βδομάδες.
Ο μοναδικός που σίγουρα δεν θα παίξει είναι ο τραυματίας Γιοβάνοβιτς ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λαγού που τραυματίστηκε στον προχθεσινό αγώνα.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Το παιχνίδι της ΑΕΛ στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό ηγέτη της ομάδας να κάνει και μια αξιολόγηση παικτών αφού πήραν ευκαιρία να αγωνισθούν παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Από αυτούς ο Μπάμπιτς δείχνει να είναι παρελθόν, ενώ και άλλοι τρεις μάλλον σύντομα θα αποτελέσουν ξένο σώμα για την ομάδα. Αυτό σημαίνει και αντικατάσταση από άλλους αν και ακόμα είναι νωρίς για μεταγραφικές κινήσεις καθώς για κάποιον μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις.
Μετά τον αγώνα με τη Λαμία στις 17 Δεκεμβρίου που θα είναι και ο τελευταίος του πρώτου γύρου θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις αν και θα φανούν αρκετές στις επιλογές των τελευταίων αγώνων της ομάδας από τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη.

 

Συγχαρητήρια Αναστασιάδη σε Φυντάνη

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες χθες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ Άγγελου Αναστασιάδη με τον νυν Ηλία Φυντάνη και ο πρώτος του έδωσε συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας. Αφορμή της επικοινωνίας τους ήταν η χθεσινή ονομαστική γιορτή του Ανδρέα Λαυδαριά συνεργάτη του Ηλία Φυντάνη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass