ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο Ζαχαριάδης θα διευθύνει τον αγώνα ΑΕΛ-Γιάννενα

• Ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος θα σφυρίξει το ΠΑΟ-Πανιώνιος

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2017 18:27

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2017-2018.

Ο 36χρονος Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, γυμναστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:15 στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2017-2018, στο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος στο AEL FC ARENA με τον Αστέρα Τρίπολης (28/08/2017) που είχε λήξει ισόπαλος με 1-1 και στην εκτός έδρας ήττα για το κύπελλο Ελλάδας με 2-0 από τον Παναθηναϊκό (20/09/2017). Βοηθοί του ο Λάζαρος Δημητριάδης επίσης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Γιώργος Κελάζογλου από τον Σύνδεσμο Χαλκιδικής. Τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μητροφάνης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.
Ο Μανώλης Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλίας θα διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, που θα γίνει αύριο Σάββατο 2/12 στα Πηγάδια. Παράλληλα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Θανάση Τζήλο από τη Λάρισα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο, ενώ ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία θα «σφυρίξει» το παιχνίδι της πρωτοπόρου ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και Γιώργος Τζοβάρας του συνδέσμου Φθιώτιδας το ματς του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής:

 

• ΣΑΒΒΑΤΟ 2/12
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα: Κουμπαράκης (Θράκης), Καρατζίκας (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.: Καλαθενός (Δωδεκανήσου)
17:15 Ξάνθη-ΠΑΟΚ: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), 4ος : Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ.: Λιόλιος (Λάρισας)
19:30 Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Φωτόπουλος (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών), 4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), παρ.: Κουρκούνας (Χανίων)

 

• ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12
15:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: Τζήλος (Λάρισας), Ακρίβος (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.: Βέλλιος (Ξάνθης)
17:15 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)
17:15 Λαμία-Παναιτωλικός: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας), παρ.: Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας)
19:30 Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)

 

• ΔΕΥΤΕΡΑ 4/12
19:30 Πλατανιάς-Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), 4ος : Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass