ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Δεχθήκαμε αστεία γκολ...»

• Αλλαγή ενδεκάδας αλλά όχι στόχου στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 22:10

Η προχθεσινή ήττα της ΑΕΛ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 3-1 σταμάτησε ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών για τη λαρισινή ομάδα αλλά οι «βυσσινί» δεν πληγώθηκαν σημαντικά καθώς η καλή εμφάνιση απάλυνε τις «πληγές» που δημιούργησε η απώλεια ενός θετικού αποτελέσματος, ενώ παράλληλα παρέμεινε δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν στη Λάρισα με αυτούς που αγωνίσθηκαν στο Αγρίνιο να κάνουν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του αυριανού αγώνα στην Καρδίτσα με αντίπαλο την Αναγέννηση στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας όπου η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.
Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης πριν την προπόνηση μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους επισήμανε τα αστεία γκολ που δέχθηκαν καθώς και στα τρία οι παίκτες της λαρισινής ομάδας είχαν στην κατοχή τους την μπάλα και στη συνέχεια τους την έκλεψαν οι αντίπαλοι.
Επίσης μίλησε και για τα τελειώματα των φάσεων και θεώρησε αδικαιολόγητο το γεγονός ότι η ομάδα την Παρασκευή έκανε προπόνηση σε παρόμοιες φάσεις και στο Αγρίνιο δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες.
Είπε χαρακτηριστικά ότι ακόμα και ο αντίπαλος προπονητής εγκωμίασε την ΑΕΛ λέγοντας ότι ήταν η ομάδα που πέρασε από το Αγρίνιο και έκανε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες αλλά αυτό δεν έφθασε αφού δεν αξιοποιήθηκαν ή για την ακρίβεια αξιοποιήθηκε μία.
Στο μεταξύ το μυαλό όλων είναι στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση όπου η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση που θα σημάνει πολλά για την ψυχολογία της ομάδας, για τον στόχο στον θεσμό(μην ξεχνάμε ότι έχει στεφθεί δύο φορές κυπελλούχος Ελλάδας) αλλά και για οικονομικούς λόγους.
Στον αυριανό αγώνα ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπως έκανε και στον προηγούμενο αγώνα με την Παναχαϊκή μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά Χανίων.
Στη δεκαοκτάδα θα συμπεριληφθούν βάσει της προκήρυξης και δύο νεαροί που θα είναι ο Σαφαρίκας και ο Δερμιτζάκης.
Αναγκαστικά απόντες θα είναι οι τραυματίες Γιοβάνοβιτς και Γουάλας(ο τελευταίος θα κάνει πάλι σήμερα ακτινογραφία για να διαπιστωθεί η πορεία του τραυματισμού του).
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Παρασκευή (24-11-2017) εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η διάθεση εισιτηρίων καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Π.Α.Ε. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ», κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – Π.Α.Ε. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (29-11-2017) και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass