ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ(17:15)

Kυνηγάει το... θαύμα ο Απόλλωνας

• Η λαρισινή ομάδα περνά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ακόμη και με ισοπαλία

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 22:06

Δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στο στάδιο Αλκαζάρ (17:15).
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η ΑΕΚ από τον 3ο όμιλο έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση με τις δύο νίκες που έκανε κόντρα στη Λαμία (2-0) και στον Απόλλωνα (7-0).


Η δεύτερη ομάδα που θα περάσει είναι από τη σημερινή αναμέτρηση Απόλλων Λ.-Λαμία και οι «κυανόλευκοι» θα προκριθούν με δύο αποτελέσματα, ισοπαλία η νίκη.
Στον Απόλλωνα γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.
Σίγουρα μεγαλύτερη προτεραιότητα δίνεται στο πρωτάθλημα της Football League, όπου η παρουσία τους μέχρι τώρα δεν είναι η αναμενόμενη, αλλά στη συνέχεια υπάρχουν οι δυνατότητες για να ανακάμψει και να βελτιώσει τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.
Πάντως σήμερα οι παίκτες φένονται αποφασισμένοι να παίξουν σαν ίσος προς ίσο, αντιμετωπίζοντας μια σφικτή ομάδα της Super League και φυσικά δεν θα πούνε ...όχι σε μια πρόκριση, αν αυτή όπως εξελιχθεί ο αγώνας είναι εφικτή.
Αγωνιστικά ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει στον τραυματία Πλάτωνα Καρακατσάνη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Κραβαρίτης, Πρατσίλας.
Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τερψιθέας, συγκροτήθηκε η αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Παϊτέρης, Φιρινίδης,  Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σουλίδης, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Σαχινίδης, Ιορδανίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Ανδρέου Ι., Ιβανίδης, Σάββας, Καμπέρης, Χατζής, Τσιάτας και Λουκάς.
Τη δεκαοκτάδα θα ανακοινώσει ο προπονητής κ. Θεοδοσιάδης, λίγο πριν τον σημερινό αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΡΕΣΚΑΣ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τούς Στέφανο Παρασίου και Κωνσταντίνο Γιάντση, όλοι τους από την Ένωση Ημαθίας, 4ος θα είναι ο Δημήτρης Καρατέρπος από την Κοζάνη και παρατηρητής διαιτησίας ο Καρδιτσιώτης Μάνθος Κοφίτσας(Ένωση Τρικάλων).
ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΛΑΜΙΑ
Με αλλαγές θα παρατάξει ο Μπάμπης Τεννές τη Λαμία στο σημερινό ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ. Αν και η ομάδα της Φθιώτιδας χρειάζεται μόνο τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση, ο έμπειρος τεχνικός έκρινε ότι πρέπει να δώσει «ανάσες» σε βασικούς παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί στο πρωτάθλημα, όπως ο Πίτι, ο Μπλάζιτς και ο Βασιλαντωνόπουλος, αλλά και ο βασικός τερματοφύλακας, Νίκος Παπαδόπουλος. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Πίτκας, Μελίσσας, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Ομο, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Λινάρδος, Ακόστα, Βάντερσον, Μανιάς, Φράγκος, Τσούκαλος, Πατσαρούχας και Βουό.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass