«ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ» ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Στην 4άδα με «6 στα 6» ο Δαμασιακός

• Κερδισμένος και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη των πλέι οφ • Σημαντικό «διπλό» στη Γιάννουλη για την Αμυγδαλέα •Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα για το Βλαχογιάννι •Eσπασε το ρόδι η Αστραπή Ν. Πολιτείας

Δημοσίευση: 27 Νοε 2017 22:15

Με αδιάπτωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η χθεσινή 10η αγωνιστική της διοργάνωσης δεν ήταν παραγωγική για τους πρωτοπόρους, οι οποίοι αρκέστηκαν σε ισόπαλα αποτελέσματα, σε αντίθεση με τον Δαμασιακό που διεύρυνε το σερί του (6 στα 6) και μπήκε στην προνομιούχο τετράδα.
Η ουσία είναι ότι μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα αρχίζει να δημιουργείται συνωστισμός στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, στοιχείο που κάνει ακόμα πιο συναρπαστική τη συνέχεια.
Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας δεν μπόρεσε να γευθεί τη χαρά της νίκης μέσα στην έδρα του κόντρα στη Λάρισα 2012 και έμεινε στο 0-0, έχοντας μάλιστα ένα χαμένο πέναλτι. Η Δόξα Αργυροπουλίου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» του πρωτοπόρου για να βρεθεί εκ νέου μόνη στην κορυφή και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ υποχρεώθηκε τελικά, μέσα στην έδρα της, σε ισοπαλία 1-1 από τον Τύρναβο 2005.
Στο ντέρμπι της ημέρας στη Φαλάνη, Σμόλικας και ΠΟΕ έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να πιάσουν στην κορυφή τον Ηρακλή, ενώ ο Δαμασιακός, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του, κέρδισε και τον Δωτιέα Αγιάς με 1-0 και πέτυχε την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Για την ομάδα της Αγιάς ήταν μία ήττα με παρενέργειες, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Γ. Λιάπη.
Στην Τσαριτσάνη ο Οικονόμος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φαλανιακό, κερδίζοντας με το ευρύ 4-0 και πλέον χτυπά την πόρτα της προνομιούχου τετράδας. Πολύ σημαντικό τρίποντο μέσα στη Γιάννουλη πήρε ο Αετός Αμυγδαλέας με 1-0, ενώ νίκη οξυγόνο πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου με 2-1 επί του Κισσάβου Συκουρίου.
Τέλος στη Ν. Πολιτεία η τοπική Αστραπή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση με 4-1 επί των Βουναίνων.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας:
Αστραπή Ν. Π.- Βούναινα    4-1
Δήμητρα Γιάνν. – Αμυγδαλέα    0-1
Σμόλικας - ΠΟ Ελασσόνας    0-0
Αργυροπούλι - Τύρναβος 2005    1-1
Οικονόμος – Φαλανιακός    4-0
Δαμασιακός - Δωτιέας Αγιάς    1-0
Ηρακλής Λάρ. - Λάρισα 2012    0-0
Βλαχογιάννι – Συκούριο    2-1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/12, 15:00)
Αστραπή Ν. Π.     -     Δήμητρα Γιάνν.
Βούναινα     -     Σμόλικας
Αμυγδαλέα     -     Αργυροπούλι
ΠΟ Ελασσόνας     -     Οικονόμος
Τύρναβος 2005     -     Δαμασιακός
Φαλανιακός     -     Ηρακλής Λάρ.
Δωτιέας Αγιάς     -     Βλαχογιάννι
Συκούριο     -     Λάρισα 2012
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    20-9    21
------------------------------------------------------------------
Αργυροπούλι    12-8    20
ΠΟ Ελασσόνας    17-8    19
Δαμασιακός    13-9    19
-------------------------------------------------------------------
Οικονόμος    22-8    18
Σμόλικας    9-5    17
Δήμητρα Γιάνν.    8-5    17
Συκούριο    12-13    16
Αμυγδαλέα    13-10    14
Δωτιέας Αγιάς    10-10    14
Λάρισα 2012    11-9    13
-------------------------------------------------------------------
Βλαχογιάννι    9-23    9
Βούναινα    13-20    9
Τύρναβος 2005    11-19    7
Φαλανιακός    6-15    7
-------------------------------------------------------------------
Αστραπή Ν. Π.    10-25    4«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ
Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας δεν μπόρεσε να φτάσει σε μία ακόμα νίκη και αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη μαχητική Λάρισα 2012.
Οι «κυανόλευκοι» έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ και να δώσουν διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Κοντοθανάσης που κλήθηκε να το εκτελέσει δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπρέλλα, ο οποίος με πολύ ωραία ενέργεια αποσόβησε τον κίνδυνο.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή φάση με τη γυριστή κεφαλιά του Μπόντε, που χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού, όπως και στη συνέχεια ένα απευθείας φάουλ του Σελήνη που είχε την ίδια κατάληξη.
Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο απευθείας φάουλ του Κοντοθανάση στο 75' (η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών).
Γενικά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Μόσχος, Παπαμάνος, Κοντοθανάσης, Μπάμης, Νάστας (73' Σπανός), Φώτος, Γκιουρσάνης (85' Ψωμολιάς), Αποστόλου.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης): Μπρέλλας, Κίτσιος Π., Φλώρος Βαλ., Φλώρος Β., Φλώρος Αντ., Σελήνης (80' Νταής), Μολάς (87' Μανακούσιος), Τσάκος, Μπέης (75' Ξέρας), Μπόντε (87' Κριεμάδης), Κίτσιος Δ.ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Αν και προηγήθηκε στο α' ημίχρονο η Δόξα Αργυροπουλίου δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Τυρνάβου και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» του πρωτοπόρου Ηρακλή.
Στο 37' ο Κόκκορας με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Περήφανου, έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 42' με τον Ζάχο για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.
Οι φιλοξενούμενοι που προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 82' με την κεφαλιά του Τσούτσα, μετά από σέντρα του Γανού, ενώ νωρίτερα είχαν τις δικές τους καλές ευκαιρίες με τους Γκαντρή, Μπάκο και Τζιόλα, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Τσένος, Περήφανος, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καφφές, Σαΐτης, Ζάχος (89' Ματθαίου), Κυρίτσης (65' Γκαραγκούνης), Τσιάγκος, Ταρταμπούκας, Κόκρας (55' λ.τ. Κακαζούκης).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Γανός, Γαλάνης, Βλιώρας, Νάτσης, Μπάκος (90'+2' Παυλόπουλος), Τζιόλας, Τσατσελάρι Ρ., Καλέσης (78' Τσατσελάρι Λ.), Τσούτσας (90' Φιλίππου), Γκαντρής (76' Λιάκος).ΑΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ
Χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι της Φαλάνης ανάμεσα στον Σμόλικα και τον ΠΟΕ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με δύναμη και πάθος για τη νίκη, δημιούργησαν τις δικές τους καλές στιγμές, ωστόσο δεν μπόρεσαν να επιδείξουν την απαιτούμενη οξυδέρκεια για να φτάσουν στο γκολ.
Το τετ - α - τετ του Μπαρλαγιάννη στο 30' και το κοντινό πλασέ του Κακαβίτση στο 89', που πέρασαν ελάχιστα άουτ, ήταν οι πιο χαρακτηριστικές στιγμές για τις δύο ομάδες.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (83' Τανάγιας), Σκούπρας, Δολιάνης, Κολοβός, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης (86' Τεκέδης), Λιούσκας, Τάχας (70' Γάλλος), Κατσαρός (65' Ζιώγας), Κακαβίτσης.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος (80' Μπούσιας), Ποτόσογλου, Περτζιόνι, Γελαλής, Ι. Κυρίτσης Θ. Κυρίτσης (65' Σινάπαλος), Παναγιώτου (88' Σιαφαρίκας), Ματούλας, Μπούνα, Μπαρλαγιάννης (58' Παπαχρήστος).ΕΚΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ
Την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Δαμασιακός, αυτή τη φορά με 1-0 επί του Δωτιέα Αγιάς και μπήκε στην προνομιούχο τετράδα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πάθος τη νίκη και το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα στο 77' οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μία ανάσα από το γκολ, με τον Τσατσαλίδη να χάνει ανεπανάληπτο τετ - α - τετ, όμως στην αμέσως επόμενη φάση, ο Σουγλής μετά από ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-0.
Η χθεσινή ήττα του Δωτιέα είχε και παρενέργειες, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Γ. Λιάπη, τον οποίο ευχαριστεί για το έργο που προσέφερε στην ομάδα κατά το διάστημα της θητείας του.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς, Καρατζιόλης (65' Μπακαΐμης), Ιωαννίδης, Ντόκος, Δούκας, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Λούτσος (46' Τιούτιος), Σουγλής (80' Μόκας), Λέτσιος (70' Βίδρας).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ντελής, Τσακάλι, Γούτος Ε. (87' Μαλλιάρας), Γούτος Ν., Σούλι, Ντακούλας, Υφαντής (65' Μπέτσιος), Χαλάτσης, Μούσιας (80' Παπαδόπουλος), Τσατσαλίδης.ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ
Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αυτή τη φορά επί του Φαλανιακού με 4-0.
Στο 28' ο Τόλιος με φάουλ έστειλε την μπάλα στη δεξιά συμβολή των δοκών της αντίπαλης εστίας. Αυτό ήταν το πρώτο καμπανάκι κινδύνου για τον Φαλανιακό, καθώς μετά από τρία λεπτά, στο 31' ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο άνοιξε το σκορ.
Στο 39' μετά από γέμισμα του Κουμπούρα και την κεφαλιά-πάσα του Χάμου, ο Ζηρδέλης με δυνατό συρτό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ στο 48' σε ασυνεννοησία μεταξύ αμυντικής γραμμής και τερματοφύλακα του Φαλανιακού, παρεμβλήθηκε ο Τόλιος, ο οποίος εύκολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 79' ο Χάμος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και αφού η πορεία της μπάλας αλλοιώθηκε ελαφρά, καθώς χτύπησε σε πόδι αμυνομένου.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Ντούφας (74' Σαπάκος), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης (57' Β. Σακοράφας), Ζηρδέλης, Τόλιος (53' Παληγιάννης), Κακαράνζτας (53' Γκαμπέτας).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας (69' Τσακνάκης), Βαρσάμης, Σουλιώτης, Πάνου, Πανταζής Γ. (81' Σαμαράς), Κολοβός, Πανταζής Ηλ., Λυγούρας Χρ., Παπαγεωργίου (56' Καρακίτσιος), Πανταζής Θ. (46' Αλεξανδρής).ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
Ο ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ
Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αετός Αμυγδαλέας, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 1-0 από τη Γιάννουλη. Μία δίκαιη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου, η οποία ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, πίεσε και αν ήταν πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να είχε κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.
Από την άλλη πλευρά η Δήμητρα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ειδικά στην επίθεση τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ενώ απώλεσε πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Μάτος αστόχησε σε πέναλτι στο 82'.
Στο 28' και στο 44' με τον Καρβούνη σημειώθηκαν οι καλύτερες στιγμές των φιλοξενουμένων στο α' μέρος. Ο Αετός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο β' ημίχρονο χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Όμως σε μία επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων στο 82' ο Κατσαμάγκας ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Περδίκη, με τον διαιτητή κ. Φακή να καταλογίζει αμέσως την παράβαση. Το πέναλτι κλήθηκε να εκτελέσει ο Μάτος, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.
Αντ' αυτού στο 87' σε μια επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων, ο Σπανός σημάδεψε σωστά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έγραψε το 0-1.
Στο 89' ένα καλό σουτ του Αντωνόπουλου και στο 90'+1' ένα φάουλ του ίδιου παίκτη πέρασαν λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. Αυτές ήταν οι τελευταίες καλές στιγμές του παιχνιδιού, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος και τον Αετό να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Φακή και των βοηθών του κ. Καραμπούλα και Δ. Κοτούμπα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Αετού Αμυγδαλέας μετά το παιχνίδι δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε κεντρική ταβέρνα της Λάρισας για να γιορτάσουν την πολύ σημαντική νίκη.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος (57' Πουρνάρας), Πετράκης, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σέντζας, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (46' Ευαγγέλου).
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Περδίκης, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ντιντής, Δημητρέλης (76' Κλούρας), Σπανός (90'+2' Χατζηιωαννίδης), Ανδριανόπουλος (89' Σάρα).ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ
Την τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Βλαχογιαννίου, αυτή τη φορά με 2-1 επί του Κισσάβου Συκουρίου.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους καθώς ξεκίνησαν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια. Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μπαντής εκτέλεσε φάουλ, ο Μητούλας έκανε ένα γύρισμα και ο Πάσος από κοντά με πλασέ έγραψε το 1-0.
Ο Κίσσαβος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός επιθετικά. Στο 60' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν μετά από ωραία ενέργεια του Σ. Φακίτσα, ο Μπαντής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Κίσσαβος ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 88' με τον Τσιανάκα να μειώνει σε 2-1, ωστόσο από κει και μέχρι το τέλος του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε, με τη Δόξα να παίρνει μία πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας (46' Θανασούλης), Μάρκου, Πάσος, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (82' Γεωργούλης), Μωυσίδης, Φακίτσας Σ., Μπαντής (72' Πάτσης), Ιγγλέζος.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Αγγέλης (65' Τζιούρας), Δίχρης, Κορδέλας, Πλιάγκας, Μάντζαρης, Πετράκης.ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ
Την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση πανηγύρισε στο γήπεδο Ν. Πολιτείας, η τοπική Αστραπή με 4-1 επί των Βουναίνων.
Στο 25' ο Κατσιάνος μετά από τακουνάκι του Καλτσά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 35' ο Μπέτσης, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 62' ο Ασπετάκης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά από γύρισμα του Καλτσά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 70' ο ίδιος παίκτης έγραψε το 4-0.
Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 90' ο Τσανάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Γ. Χατζηλιάδης).
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 79' και μετά τα Βούναινα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ο Φ. Μερτζανίδης.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Μαρδάνης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης (60' λ.τ. Ασπετάκης), Καψιώχας, Σιάρκος, Μαναός (46' Τόπης), Πράπας (80' Σιώκας), Καλτσάς (75' Αντωνόπουλος), Μπέτσης.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Τέρπος, Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης, Καρέτζος, Φαρμάκας (46' Μερτζανίδης Φ.), Ξαφάρας, Μερτζανίδης Ηλ., Χριστοδούλου, Τσανάς, Χατζηλιάδης Σ. (65' Γκομοσίδης), Ραπτόπουλος (73' Γιουρούκης).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass