ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε

• Γ. Βαζάκας: «Παίξαμε ώριμο ποδόσφαιρο»

Δημοσίευση: 26 Νοε 2017 21:58

Στο… τρίτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης και στη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης τόνισε πως στην επανάληψη πήρε το παιχνίδι η ομάδα που έδειξε πως το θέλει περισσότερο, ενώ οι «κυανόλευκοι» δεν ήταν αυτοί που έπρεπε.


Από την πλευρά του ο προπονητής της Αναγέννησης Γιώργος Βαζάκας επισήμανε πως η ομάδα του στο δεύτερο μέρος έπαιξε ώριμο και μεστό ποδόσφαιρο με υπομονή και την κατάλληλη στιγμή πέτυχε τα γκολ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:  

 

Νίκος Θεοδοσιάδης (Απόλλων Λ.):
«Ένα παιχνίδι με δύο όψεις, το οποίο έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως αυτό επηρέασε και τις δύο ομάδες, ώστε να παιχθεί ένα ματς αξιώσεων, ένα ματς που πήγε περισσότερο στη δύναμη. Στο πρώτο μέρος εμείς ελέγχαμε τον ρυθμό και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις έστω με κάποιες μικρές ευκαιρίες να προηγηθούμε στο σκορ. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι γενικά. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα που το ήθελε περισσότερο, το κέρδισε. Δεν θα μείνω στη φάση του πέναλτι, αν και ο Σαχινίδης μου είπε πως είναι καθαρή ανατροπή. Νομίζω αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ θεωρώ πως η νίκη της Καρδίτσας ήρθε γιατί οι παίκτες της βγάλανε ψυχή σε αντίθεση με μας που στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τον Αιγινιακό, που επίσης θα είναι δύσκολο ματς».
Επίσης ο κ. Θεοδοσιάδης σε σχετική ερώτηση που του έγινε προανήγγειλε μεταγραφές τον Ιανουάριο και ανέφερε πως η ομάδα θα ενισχυθεί στον βαθμό που χρειάζεται.

 

Γιώργος Βαζάκας (Αναγέννηση Κ.):
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Όπως όλα τα ματς και αυτό ήταν δύσκολο, είχε και την ιδιαιτερότητα καθώς ήταν γειτονικό ντέρμπι. Ο Απόλλων είναι μια έμπειρη και συμπαθής ομάδα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πήραμε το παιχνίδι. Το μεγάλο κέρδος είναι πως παίξαμε ώριμο και μεστό ποδόσφαιρο με υπομονή και την κατάλληλη στιγμή, πετύχαμε τα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο, δεν έγιναν οι φάσεις. Στο δεύτερο αλλάξαμε ύφος εμείς, μπήκαμε δυνατά, πήραμε τις μονομαχίες, πετύχαμε δύο γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα. Θεωρώ δίκαιη τη νίκη μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

 

Μανώλης Ρουσσάκης (ποδοσφαιριστής Αναγέννησης Κ.):
«Αξίζαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε ώστε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass