ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (15:00)

Δύσκολη αποστολή του Αχιλλέα

• Χρειάζεται να είναι σοβαρός για να πάρει αποτέλεσμα

Δημοσίευση: 26 Νοε 2017 22:16

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Αχιλλέας μετά τη νίκη που πέτυχε με αντίπαλο το Βελούχι στην έδρα του(3-0), αγωνίζεται σήμερα και ώρα 15:00 στο Νεοχώρι Τρικάλων.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η ομάδα των Φαρσάλων θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.
Ο αντίπαλός της που έχει επτά βαθμούς όπως και ο Αχιλλέας, θέλει και εκείνος να ανασάνει, κατακτώντας θετικό αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζεται να αγωνισθούν με πάθος και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους που ετοιμάζουν εκδρομή για το Νεοχώρι, να πάρουν αυτό που θέλουν και να δείξουν πως μπορούν παιχνίδι με παιχνίδι, να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αγωνιστικά, θα απουσιάσουν ο Μάρκου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Κουρούμαλος, οποίος αποβλήθηκε στον Αλμυρό και θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του.
Στο γήπεδο κλήθηκαν να είναι όλοι οι παίκτες και ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας θα τους ανακοινώσει τη δεκαοχτάδα. Ετοιμοπόλεμοι λοιπόν βρίσκονται οι: Κουτσουκέρας, Χάμος, Παπαδημητρίου, Καραμπούζης, Καραγκούνης, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Λόλας, Μανιώτης, Μίχος,Συράκος, Βούλγαρης, Χατζής, Κατσανάκης, Αναγνώστης, Τλούπας, Δρόσος και Αλέξης Κομισόπουλος.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Βάιος Καλαντζής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Αχιλλέα Φαρσάλων με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου(15:00), για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του Βολιώτη ρέφερι θα είναι οι συντοπίτες του Παναγιώτης Σάκκας και Σταμάτιος Σφυρής, ενώ παρατηρητής ο Στέφανος Καλυβιώτης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
*Επίσης στον αγώνα του 2ου ομίλου (11η αγωνιστική) Φίλιππος Αλεξάνδρειας-Μακεδονικός, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Λαρισαίος Πέτρος Τσακνάκης. Διαιτητής θα είναι ο κ. Μέγας με βοηθούς τους κ. Βρούζο και Σαλτσίδη από την ΕΠΣ Πιερίας.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(10η αγων., 15:00)
Ρήγας Φεραίος     -    Μαρτίνο
Δίστομο    -     Ολυμπιακός Βόλου
Αστέρας Ιτέας     -     ΑΟ Σελλάνων
Νεοχώρι    -     Αχιλλέας Φαρσάλων
Νίκη Βόλου     -     ΓΣ Αλμυρού
Βελούχι     -     Θήβα
*Ρεπό έχει ο ΝΠΣ Βόλος

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
ΝΠΣ Βόλος      25-8      24
Αλμυρός      11-6     16
Αστέρας Ιτέας      11-10      14
Δίστομο      12-12      14
Ολυμπιακός Β.      8-6     13
Νίκη Βόλου      9-6      11
ΑΟ Σελλάνων      11-11     11
Θήβα      12-10      9
Ρήγας Φεραίος      6-9      9
Αχιλλέας Φ.      6-13      7
Νεοχώρι      4-10      7
Μαρτίνο      8-15     7
Βελούχι      6-13     6
*Δεν έχουν κάνει το ρεπό τους ΝΠΣ Βόλος, Μαρτίνο, Ολυμπιακός Βόλου και Δίστομο. *Οπούντιος Μαρτίνου και Νίκη Βόλου έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass