ΕΠΑΘΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ

Ξαφνικό πρόβλημα με Γκόλια

• Ο Ρέντζας πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2017 22:19

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής που δίνει η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (17.15) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League δείχνει να είναι προβληματικό για τη λαρισινή ομάδα καθώς τα προβλήματα διαρκώς αυξάνονται.

Μετά τις δεδομένες απουσίες του τιμωρημένου Περόνε και των τραυματιών Γιοβάνοβιτς, Γουάλας και Κούσα χθες ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα καθώς ο Νίκος Γκόλιας υπέστη γαστρεντερίτιδα και δεν έκανε προπόνηση. Πάντως σήμερα το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε ότι μπορεί να κάνει προπόνηση και αν δεν νιώσει αδυναμία ο ποδοσφαιριστής υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί όπως και ο Ναβάρο που χθες προπονήθηκε κανονικά.
Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική με δίτερμα τριών δεκαλέπτων στο οποίο δεν σημειώθηκε ούτε ένα τέρμα δείγμα της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας που απέκτησε η ομάδα.
Στη θέση του αριστερού μπακ πρώτη επιλογή του τεχνικού Ηλία Φυντάνη δείχνει να είναι ο Ρέντζας και να παίζει δεξιά ο Μασούρας. Επίσης δοκιμάστηκαν ο Κόντορ και ο Ναβάρο.
Σήμερα θα γίνει ουσιαστικά η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ενώ η αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Αγρίνιο με ενδιάμεσο σταθμό τα Γιάννενα όπου σε γνωστό ξενοδοχείο θα γευματίσει η ομάδα.
Στη συνέχεια στο Αγρίνιο θα κάνει προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παναιτωλικού.

 

ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Στο μεταξύ οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ είδαν σε βίντεο την αναμέτρηση του αγώνα που έδωσαν με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου ο Ηλίας Φυντάνης στάθηκε στα πολύ καλά σημεία που είχε η ομάδα κυρίως στα κλεψίματα της μπάλας και στις μεταβιβάσεις(τομέα που δούλεψε χθες η ομάδα). Επίσης τους επισήμανε και λάθη που έκαναν, αλλά αυτά ήταν πολύ λιγότερα από τις καλές ενέργειες.
Τώρα σειρά έχουν να παρακολουθήσουν βίντεο του αντιπάλου τους όπου θα τους δείξει ο προπονητής τα αδύνατα σημεία του Παναιτωλικού.

 

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΛ (Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ώρα 17.15) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 11.00 έως την έναρξή του από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ και κατά την είσοδο γίνεται έλεγχος για την ακρίβεια των στοιχείων του κατόχου. Υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων μέσω viva.gr.
Και σε αυτόν τον αγώνα η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα διαθέσει δωρεάν εισιτήρια σε Σχολεία, ενώ δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας δωρεάν κάτοχοι δελτίων ανεργίας στη Θύρα 3.
Η διάθεση των ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίων θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα.
Για την έκδοσή τους απαιτείται προσκόμιση:
– Δελτίο ανεργίας σε ισχύ
– ΑΜΚΑ
– Ταυτότητα ή διαβατήριο

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass