ΛΥΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Τέλος ο Μίλιτς από τον Απόλλωνα

• Ο Κ. Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Πέλλας) «σφυρίζει» στο ματς με την Καρδίτσα

Δημοσίευση: 23 Νοε 2017 18:47

Παρελθόν για τον Απόλλωνα Λάρισας αποτελεί ο Αλεξάνταρ Μίλιτς, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν χθες κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε το γεγονός με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλεξάνταρ Μίλιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ζήτησε για καθαρά οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του και η διοίκηση της λαρισινής ομάδας δεν είχε παρά να ικανοποιήσει το αίτημά του.
 Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον Μίλιτς για την όποια προσφορά του, στο σύντομο όπως αποδείχθηκε, πέρασμά του, από την ομάδα μας, αλλά και για το ακέραιο του χαρακτήρα του και παράλληλα να του ευχηθεί τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του, με υγεία».

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο Κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Κώστας Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Πέλλας ορίσθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (25/11, 15.00) στην Καρδίτσα ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Απόλλωνα Λάρισας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Βοηθοί του θα είναι οι κ. Χρ. Δεμερτζής (Πέλλας) και Β. Καλύβας (Φθιώτιδας), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Β. Φωτιάς (Πέλλας).
Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της 5ης ημέρας της Football League:

 

• Σάββατο 25/11 (15.00)
Άρης – Παναχαϊκή (ΕΡΤ3, «Κλεάνθης Βικελίδης»): Φουκάκης (Ηρακλείου), Κεσίσογλου (Πέλλας), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), παρ. Βλάχος (Γρεβενών).
ΟΦΗ – Καλλιθέα («Θ. Βαρδινογιάννης»): Τσαγκαράκης (Χανίων), Πάγκαλος (Λασιθίου), Χρηστάκος (Πειραιά), 4ος Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ. Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής).
Πανσερραϊκός – Καραϊσκάκης (δημ. Σερρών): Κιγιντζής (Θράκης), Διαμαντής, Τερζόπουλος (Έβρου), 4ος Κοτσάνης (Δράμας), παρ. Καρκελίδης (Πέλλας).
Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας (δημ. στάδιο Καρδίτσας): Σιδηρόπουλος (Πέλλας), Δεμερτζής (Πέλλας), Καλύβας (Φθιώτιδας), 4ος Φωτιάς (Πέλλας), παρ. Λιαχούδης (Μακεδονίας).

 

• Κυριακή 26/11 (15.00)
Δόξα Δράμας – Εργοτέλης (Web TV ΕΡΤ, γήπ. Δόξας): Φωτιάδης (Καστοριάς), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος Φωτιάδης (Σερρών), παρ. Τοπούζης (Θράκης).
ΑΟΧ Κισσαμικός – Βέροια (γήπ. Περιβολίων): Βισκαδούρος (Ηρακλείου), Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), 4ος Κουναλάκης (Ηρακλείου), παρ. Μαράνος (Αθηνών).
Παναιγιάλειος – Τρίκαλα (ΕΡΤ3, δημ. στάδιο Αιγίου): Μανούχος (Αργολίδας), Παπανικολάου (Κορινθίας), Κορτέσης (Αθηνών), 4ος Δραγάτης (Δυτ. Αττικής), παρ. Κωνσταντίνου (Αιτωλοακαρνανίας).
Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου (δημ. «Γ. Παραλυκίδης»): Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ. Δροσινός (Χαλκιδικής).

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Εν τω μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση στην Τερψιθέα, μετά τον Πλάτωνα Καρακατσάνη ενσωματώθηκε κανονικά και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ελαχιστοποιώντας έτσι τα προβλήματα στον τεχνικό μας Νίκο Θεοδοσιάδη. Μοναδικός που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Κώστας Χατζής, για τον οποίο ωστόσο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για τον αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, μεθαύριο Σάββατο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass