ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ

Ποιες οι λύσεις για τον αντι-Γουάλας

• Στόχος στο Αγρίνιο η ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα

Δημοσίευση: 23 Νοε 2017 22:25

Η ΑΕΛ από χθες ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να βλέπει την ψυχολογία της ομάδας ανεβασμένη, αλλά αυξημένα και τα προβλήματα που υπάρχουν για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Δυστυχώς για τον προπονητή ενώ υπολόγιζε τις απουσίες του τιμωρημένου Περόνε και του τραυματία Γιοβάνοβιτς ήρθαν και αυτές των τραυματιών Γουάλας, Κούσα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ναβάρο.
Αυτό που τον προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η απουσία του Γουάλας όπου σ’ αυτή τη θέση ήταν ο μόνιμος παίκτης των «βυσσινί» στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Οι λύσεις μάλλον είναι περιορισμένες για τον Φυντάνη, καθώς ο μόνος αριστεροπόδαρος είναι ο Κόντορ που δεν έχει παιχνίδια στα «πόδια» του, ενώ οι άλλες λύσεις είναι ο Ρέντζας και ο Μασούρας. Πιο πιθανό φαντάζει να παίξει αριστερό μπακ ο Ρέντζας και δεξιά ο Μασούρας. Ο Ναβάρο που ίσως ήταν και αυτός μια λύση, έχει προβλημα τραυματισμού.
Από κει και πέρα ερωτηματικό παραμένει αν θα συνεχίσει το δίδυμο στα σέντερ μπακ αυτό των Γκόλια και Ζίζιτς και μάλλον θα εξαρτηθεί από το ποιος θα παίξει σαν σέντερ φορ στον Παναιτωλικό στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Αν είναι ο Μαρκόφκσι μάλλον θα προτιμηθεί ο Φάρκας ενώ αν είναι ο Μόραρ, ο Γκόλιας θα παραμείνει στη θέση του.
Η πολύ καλή παρουσία του Λαγού στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης δημιουργεί και ένα ερωτηματικό στη θέση του αμυντικού χαφ. Θα τον αφήσει ο Φυντάνης ή θα βάλει τον Φατιόν που εξέτισε την ποινή του;
Περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση. Πριν ξεκινήσει οι παίκτες θα δούνε και σε βίντεο την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ο προπονητής θα αναλύσει τα λάθη αλλά και τις θετικές ενέργειες που είχε η ομάδα.
Χθες είχαμε νέα ομιλία του προπονητή που με αφορμή τις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους με τον Απόλλωνα Σμύρνης ζήτησε από τους παίκτες να είναι πιο προσεχτικοί στα τελειώματα και να «καθαρίζουν» πιο νωρίς τα παιχνίδια. Πάντως τους είπε ότι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις αργές επιστροφές των φιλοξενούμενων.
Μιλώντας για τον Παναιτωλικό τους είπε απλά ότι αν έχουν απόδοση ισάξια με αυτή κόντρα στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Πλατανιά Χανίων και Κέρκυρα θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που είναι ο πρώτος στόχος σε μια ομάδα εξίσου ανταγωνιστική με την ΑΕΛ.
Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο το Σάββατο το πρωί, θα γευματίσει στα Γιάννενα και θα προπονηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Παναιτωλικού.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΕΖΟΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2017-2018. Ο 36χρονος Θανάσης Σέζος (φωτ.), από τον Σύνδεσμο Κιλκίς, λογιστής στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στις 17:15 στο Γήπεδο Παναιτωλικού. Βοηθοί του ο Ιωάννης Τουμπακάρης από τον σύνδεσμο Αθηνών και ο Βασίλης Νικολακάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από την Ένωση Θεσπρωτίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
Επίσης ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων, ορίστηκε να διευθύνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή (26/11) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Στο επίσης σημαντικό ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι, μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος από την ΕΠΣ Καβάλας.
Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:

 

• ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη: Καραντώνης (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος : Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.: Φαντόπουλος (Πειραιά)
17:15 Απόλλων Σμύρνης-Λαμία: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κουράκης (Ηρακλείου), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος : Γκάμαρης (Αθηνών), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
19:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Μάνταλος (Καβάλας), Κούλα (Ξάνθης), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος : Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), παρ: Δαγκλής (Μακεδονίας)

 

• ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11
15:00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος : Τζήλος (Λάρισας), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας)
17:15 Παναιτωλικός-ΑΕΛ: Σέζος (Κιλκίς), Τουμπακάρης (Αθηνών), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος : Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ.: Τικόζογλου (Μακεδονίας)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Ευαγγέλου (Αθηνών), Ακρίβος (Αθηνών), Βλάσσης (Λασιθίου), 4ος : Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Δάλλας (Ηπείρου)
19:30 Κέρκυρα-Ολυμπιακός: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικολαϊδης (Μακεδονίας), 4ος: Κουτσιαύτης (Αρτας), παρ.: Μπέγκος (Αργολίδας)

 

• ΔΕΥΤΕΡΑ 27/11
19:30 ΑΕΚ-Πλατανιάς: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Καρσιώτης (Κορινθίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας), 4ος : Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass