ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Το παρκούρ απέκτησε «στέγη»

Δημοσίευση: 23 Νοε 2017 20:30

Με τη συμμετοχή 54 από τα 89 σωματεία-μέλη (και άλλων πέντε σωματείων που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου) πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΓΟ.

Το παρκούρ εντάχθηκε πλέον επίσημα στην Ομοσπονδία Γυμναστικής, καθώς έγιναν ομόφωνα δεκτές οι σχετικές εισηγήσεις για την τροποποίηση του καταστατικού και την τροποποίηση σχετικά με την προθεσμία κατάθεσης σε έξι μήνες (αντί τριών ετών που ίσχυε έως τώρα) της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης που χορηγείται από τη ΓΓΑ στα σωματεία-μέλη της ΕΓΟ.
Ομοίως, εγκρίθηκε η τροποποίηση του κανονισμού του μπόουλινγκ, που ήδη έχει ενταχθεί στην ΕΓΟ, ενώ το θέμα τροποποίηση του Κανονισμού των Εθνικών Ομάδων Γυμναστικής, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από κάποιους αθλητές και τα σωματεία τους, αναβλήθηκε για την Τακτική Γενική Συνέλευση.
Από εκεί και πέρα, με ομοφωνία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της ΕΓΟ για το 2018, ο οποίος προβλέπει συνολικά έσοδα ύψους 1.520.000 ευρώ (έσοδα από Γ.Γ.Α.: 1.400.000 ευρώ, έσοδα από αθλητικές εκδηλώσεις, εισιτήρια κλπ.: 60.000 ευρώ, έσοδα από Ε.Ο.Ε.: 50.000 ευρώ, συνδρομές μελών - εγγραφές: 10.000 ευρώ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass