ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΣΛ - ΦΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Το βάρος στην ψυχολογική βελτίωση…

• Ο Χολ έτοιμος για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 22:34

Η ομάδα του ΓΣΛ - Φάρος ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πολύ καλά και βρίσκεται πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες με την τελευταία να είναι στο θεσσαλικό ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τα Τρίκαλα που κέρδισε με 77-70.

Πάντως ανεξαρτήτως αυτής της νίκης προβλημάτισε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν μια διαφορά είκοσι πόντων που εξανεμίστηκε σε δέκα λεπτά. Αυτό ανάλυσε και στο βίντεο του αγώνα ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος λέγοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται(προηγήθηκε και στην αναμέτρηση με την Κύμη αλλά σε μικρότερο εύρος διαφοράς) και πρέπει να βελτιώσουν τον δείκτη ενθουσιασμού τους, ενώ το κυριότερο ελαφρυντικό είναι το νεαρό της ηλικίας.
Τόνισε ότι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα αφού δέχθηκε η ομάδα εύκολα καλάθια με αποτέλεσμα να μειωθεί γρήγορα η διαφορά.
Θα πρέπει να δουλέψουν στον τομέα αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει υπερενθουσιασμός αλλά ούτε και πανικός όταν βλέπουν τους αντιπάλους να βάζουν συνεχόμενους πόντους. Επίσης τους είπε ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζονται εύκολα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ακόμη τους είπε ότι στο ξεκίνημα η ομάδα μπορεί να ήταν συγκρατημένη αλλά η συνέχεια δικαίωσε τις επιλογές του.
Χθες έγινε διπλή προπόνηση κάτι που θα γίνει και σήμερα. Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε βάρη και ατομική προπόνηση ενώ το απόγευμα ασκήσεις με μπάλα και τακτική.
Ευχάριστο το γεγονός ότι αρχίζει να συμμετέχει στις προπονήσεις και ο Κένι Χολ ο οποίος υπολογίζεται να αγωνισθεί στο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα στις αρχές Δεκεμβρίου με το Ρέθυμνο στη Λάρισα.
Σχετικά με την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη ο ΓΣΛ Φάρος δεν θα έχει το άγχος της νίκης αφού η ήττα δεν είναι καταστροφή, ενώ αν κερδίσει βάζει πλώρη για τα ψηλά της βαθμολογίας.
Ενόψει της αναμέτρησης ο παίκτης της ομάδας Βασίλης Μουράτος είπε: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Άρη δουλεύοντας με μεγάλη συγκέντρωση και ζήλο. Η νίκη που πετύχαμε με τα Τρίκαλα, μας γέμισε αυτοπεποίθηση και δύναμη. Γνωρίζουμε βέβαια πολύ καλά τη σημασία που έχει το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας και πως ο αντίπαλός μας είναι ένα τεράστιο μέγεθος και όνομα, αλλά εμείς κοιτάμε να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ για να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Υπάρχει θετικό κλίμα και αύρα στην ομάδα μας και είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι».
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αναμετρήσεων για την 6η αγωνιστική στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έχουν ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11
16:15 Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ Σχινάς-Ψαριανός-Ανδρικόπουλος (Μπορμπαντωνάκης)
17:00 ΑΕΚ-Πανιώνιος Μάνος-Μαλαμάς-Κάρδαρης (Βιδάλης)
18:30 Άρης-ΓΣΛ Φάρος Σώμος-Ταρενίδης Σ.-Τζιοπάνος (Μήτσιου)
18:30 Κόροιβος-Λαύριο Καρακατσούνης-Δεσλής-Μαγκλογιάννης (Πίγκας)
18:30 Τρίκαλα-Προμηθέας Π. Πηλοΐδης-Τσαρούχα-Τσώνος (Μιναρετζόπουλος)
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/11
17:00 Κύμη-Παναθηναϊκός Διαμαντής-Σκούτας-Ζαχαρής (Κάλφα)
ΔΕΥΤΕΡΑ 20/11
15:45 Κολοσσός Ρ.-Ολυμπιακός Αναστόπουλος Π.-Θεονάς-Παπαθανασίου (Ξάνθος)
ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Για τρίτη φορά φέτος ο Πανιώνιος θ' αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στις 12 Νοεμβρίου και την πρόκληση ζημιών σε δύο οχήματα. Τα όσα έγιναν χαρακτηρίζονται στην απόφαση δυσφημιστικά για το άθλημα και για τον λόγο αυτό επιβάλλεται στον Πανιώνιο και πρόστιμο 800 ευρώ.
Επίσης, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ των κατηγοριών για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι με τον Άρη στις 11 Νοεμβρίου, αλλά της επέβαλε έγγραφη σύσταση για ρίψη χαρτιών στον ίδιο αγώνα, αφού το παράπτωμα δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass