Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Oταν ο βουλευτής συμπαραστέκεται σαν ...πατέρας

*Και οι αθλητικοί χώροι δεν του είναι εντελώς άγνωστοι...

Δημοσίευση: 13 Νοε 2017 20:35

Του Σωτ. Κέλλα
Στον προχθεσινό αγώνα ΓΣΛ Φάρος-Τρικάλων 77-70 το «παρών» έδωσε και ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος όχι με την πολιτική του ιδιότητα ούτε για να κάνει δημόσιες σχέσεις, αλλά σαν πατέρας που το παιδί του ο Αβραάμ έχει ευθύνη στο τεχνικό κομμάτι της ομάδας.
Η αγάπη του Νίκου Παπαδόπουλου για τον αθλητισμό είναι γνωστή καθώς από το 1990 βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους με την ιδιότητα του εφόρου στα Ολύμπια (όπως είναι το σωστό και όχι η Ολύμπια όπως καθιερώθηκε να αναφέρεται) και ώθησε στην αθλητική δράση τα δυο του παιδιά τον Αβραάμ που υπήρξε παίκτης της ομάδας αλλά και την κόρη του Ελένη που ήταν πρωταθλήτρια στη Θεσσαλία φθάνοντας να γίνει και 3η πανελληνιονίκης στον δίσκο και στη σφαίρα, ενώ σπούδασε Γυμναστική Ακαδημία και τώρα είναι διορισμένη γυμνάστρια στα Φάρσαλα.
Η παρουσία του στις κερκίδες είναι συνεχής και προχθές η απουσία του θα ήταν εξαίρεση.
Τον βρήκαμε μετά τη λήξη του αγώνα και του ζητήσαμε ένα σχόλιο. Μας είπε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες και χάρηκα τη διακύμανση του αποτελέσματος αφού τα Τρίκαλα που έχαναν είκοσι πόντους μείωσαν στο ..τρίποντο.
Πιστεύω ότι αυτή ήταν η ομορφιά του αγώνα με τη λαρισινή ομάδα να είναι πιο ψύχραιμη στο τέλος και να κερδίζει. Τέτοια ματς αποτελούν διαφήμιση του αθλήματος και φέρνουν κόσμο στο γήπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα μας έπαιξε καλά αλλά μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και να παίξει ακόμα καλύτερα».
*Την προπονητική καριέρα του Αβραάμ πώς τη σχολιάζετε;
«Το μπάσκετ, όταν ήμουν έφορος στα Ολύμπια, μου έδωσε πολλές χαρές γιατί ανεβαίναμε κατηγορίες και έφυγα όταν η ομάδα έπαιξε Α1. Ο Αβραάμ μυήθηκε στον αθλητισμό από μικρός όπως και η κόρη μου. Χαίρομαι λοιπόν που συνεχίζει να είναι σε αυτόν τον χώρο. Μου έλεγαν ότι είναι καλός προπονητής(σ.σ. είχε πολλές επιτυχίες με συνεχείς ανόδους με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ) και χαίρομαι που τον βλέπω σε πάγκο ομάδας Α1 εθνικής κατηγορίας. Κάνει την προσπάθειά του και μακάρι να φθάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Δουλεύει σκληρά για να κάνει αυτό που αγαπάει και πιστεύει. Χάρηκα που είδα και τον Χαλίτσιο που είναι γυμναστής, ένα από τα παιδιά του Πελασγού με τον οποίο σαν σωματείο είχαμε πολύ καλές σχέσεις αφού υπήρχαν κοινοί διοικητικοί παράγοντες...».
Τέλος σχετικά με τον αθλητισμό της Λάρισας δηλώνει ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αλλά διαρκώς θα ανεβαίνει, ενώ η ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας θα φέρει αναπτυξιακή τροχιά και για τα αθλήματα του υγρού στίβου.•Στη φωτογραφία ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος και πιο πίσω διακρίνονται ο αντιπρόεδρος του ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Γιώργος Καντώνιας, και δύο Λαρισαίοι Ολυμπιονίκες των ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου κωφών, Παναγιώτης Ντικούδης και Θανάσης Ρέτζιος. Πιο μπροστά ο Αχιλλέας Βησσαρίου, παλαίμαχος  παίχτης της Ολύμπια και δίπλα του ένας ακόμα ο Μίρσα Κούρτοβιτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass