ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (15:00)

Νίκη ψυχολογίας θέλει ο Απόλλωνας

*Αντώνης Πασπαλιάρης: «Από εμάς εξαρτάται…»

Δημοσίευση: 12 Νοε 2017 22:04

Δυναμική αντίδραση περιμένουμε σήμερα από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπάρτη με την ομώνυμη ομάδα(15:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα λέγαμε πως το παιχνίδι είναι όπως όλα τα άλλα και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Σήμερα όμως το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι μετά τις έντονες… αναταράξεις, καλούνται να αντιδράσουν.

Να αντιδράσουν διότι η ομάδα θεωρούμε πως έχει άλλες δυνατότητες από αυτές που έδειξε μέχρι τώρα και οι παίκτες ουσιαστικά αδικούν τους εαυτούς τους.

Χρειάζεται λοιπόν μια νίκη ψυχολογίας για να έρθουν καλύτερες ημέρες και χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ανδρέα Πασπαλιάρη, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για τη Σπάρτη: «Από εμάς εξαρτάται και όλα μπορούν να διορθωθούν. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις και θεωρώ πως ό,τι δεν σε… σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Το βέβαιο είναι πως πρέπει να μπει μια τελεία και να ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα, χωρίς… ομιχλώδες τοπίο, για τον Απόλλωνα. Είναι πολύ διαφορετικό το επίπεδο της Football League από αυτό της Γ' Εθνικής και εντελώς διαφορετικά τα μεγέθη. Δεν είναι ώρα να πούμε ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να βρει την ηρεμία της και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δίνουμε σήμερα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό που προέχει είναι να παίξουμε σαν Απόλλων και να πάρουμε αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται από το νέο τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη οι τραυματίες (σ.σ. για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι) Φιρινίδης, Σάββας, ενώ Καμπέρης και Μίλιτς δεν επιλέχτηκαν για λόγους τακτικής, όπως επίσης και οι νεαροί Λουκάς, Πρατσίλας, Τσιάτας.

Στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, κ.Θεοδοσιάδης συμπεριέλαβε τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Κραβαρίτη, Παιτέρη, Σκούπρα, Κουρτεσιώτη, Ιορδανίδη, Καρακατσάνη, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρία, Ανδρέου Ι., Σουλίδη, Χατζή, Αγρόδημο, Λαμπρόπουλο, Μαυριά, Σαχινίδη, Βουτσιά, Μαυριά, Διβανέ και Τσιλούλη.

*Όσον αφορά στην ομάδα της Σπάρτης, στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου όπου απέσπασε λευκή ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, αγωνίσθηκε ως εξής: Γιακουμής, Ζουλιώτης (75’ Γραικός), Παναγιώτου, Νιάρος, Μάγκας, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (83' Σάββα), Μπαρέττας, Ράντι (42’ Γουόρντεν), Ράνος.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Δημήτρης Γκοβέσης της ΕΠΣ Αρκαδίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στη Σπάρτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Συνεργάτες του θα είναι οι κ. Χαραλαμπόπουλος και Κύριος της ίδιας Ένωσης, 4ος ο Μακρυπόδης της ΕΠΣ Αχαΐας ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ.Χρυσόστομος Μάνθος(Ηλείας)

Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 0-0 Δημ. Γήπεδο Δόξας

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στη Δράμα, με το οποίο άνοιξε χθες το απόγευμα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Football League.

Δόξα και Τρίκαλα έμειναν στο 0-0, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αξιόλογες ομάδες.

*Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν τη σέντρα στη μνήμη του Αντώνη Κορέστη, του Λαρισαίου διαιτητή που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΟΧ Κισσαμικός-Αχαρναϊκός

Παναχαϊκή–Εργοτέλης (ΕΡΤ3)

Βέροια-ΑΕ Καραϊσκάκης

Άρης-Καλλιθέα

Σπάρτη-Απόλλων Λάρισας

Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου

ΟΦΗ-Αιγινιακός

Αναγέννηση Κ.-Παναιγιάλειος

ΧΘΕΣ

Δόξα Δράμας - Τρίκαλα   0-0

*Όλα τα ματς αρχίζουν στις 15:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 2 αγώνες)

Δόξα Δράμας(3 αγ.)         4-0          7

Άρης      6-0         6

Παναχαϊκή          5-0         6

ΟΦΗ      2-1         4

Απόλλων Πόντου             1-0          4

Παναιγιάλειος    4-3          4

ΑΟΧ Κισσαμικός               2-1         4

Βέροια  3-2         3

ΑΕ Καραϊσκάκης               1-1          3

Σπάρτη 1-1          2

Εργοτέλης           1-1         2

Αναγέννηση Κ.    0-2         1

Τρίκαλα(3 αγ.)    0-3         1

Καλλιθέα             0-3          1

Πανσερραϊκός    3-5         0

Απόλλων Λάρισας            1-4          0

Αιγινιακός           0-7          0

Αχαρναϊκός         1-1         -24

* Στον Αχαρναϊκό έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass