ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ (15.00)

Με πίστη για το «διπλό»

• Ν. Θεοδοσιάδης: «Εάν είμαστε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας, θα μπορέσουμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς» • Ανακοινώθηκαν οι 19 παίκτες της αποστολής • Ανοίγει σήμερα στη Δράμα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Football League

Δημοσίευση: 11 Νοε 2017 22:04

Αναχωρεί σήμερα το πρωί με προορισμό τη Σπάρτη η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ομώνυμη ομάδα (15.00) για την 3η αγωνιστική της Football League.

Η Λαρισινή ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την προετοιμασία της, με τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη θα δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Μάλιστα ο Κατερινιώτης τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία ότι εάν ακολουθηθεί πιστά το πλάνο που έχει καταστρώσει, ο Απόλλωνας θα μπορέσει να φύγει από τη Σπάρτη με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του.
«Δουλέψαμε κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας γιατί, όπως έχω τονίσει, πρέπει να τονώσουμε την ψυχολογία των παικτών μας. Στην ομάδα υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες που έχουν όρεξη για δουλειά κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να τονίσουμε» υπογράμμισε ο Νίκος Θεοδοσιάδης και πρόσθεσε:
«Δουλέψαμε παράλληλα και στην τακτική, κυρίως σε κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών. Εάν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στη Β’ Εθνική. Η Σπάρτη είναι μία πολύ καλή ομάδα, ωστόσο αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας, θα μπορέσουμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».
Για το αυριανό παιχνίδι ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Φιρινίδη και Σάββα, τους Καμπέρη και Μίλιτς που δεν επιλέχθηκαν για λόγους τακτικής καθώς και τους νεαρούς Λουκά, Πρατσίλα και Τσιάτα.
Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κραβαρίτης, Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Σουλίδης, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Ιορδανίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Ι. Ανδρέου, και Ιβανίδης.
Εν τω μεταξύ, εκτός των υπολοίπων έργων που εγκρίθηκαν προς δημοπράτηση, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων προχώρησε και στην επανασπορά του χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλιππούπολης, ούτως ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος με την αποπεράτωση των υπόλοιπων έργων στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Με το παιχνίδι της Δόξας Δράμας με τα Τρίκαλα (15.00) ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Αναλυτικά το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15:00) και η βαθμολογία:
• ΣΗΜΕΡΑ
Δόξα Δράμας-Τρίκαλα (ΕΡΤ3)
• ΑΥΡΙΟ
Κισσαμικός-Αχαρναϊκός
Παναχαϊκή–Εργοτέλης (ΕΡΤ3)
Βέροια-ΑΕ Καραϊσκάκης
Αρης-Καλλιθέα
Σπάρτη-Απόλλων Λάρισας
Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου
ΟΦΗ-Αιγινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναιγιάλειος

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Άρης    6-0    6
 . Παναχαϊκή    5-0    6
 . Δόξα Δράμας     4-0    6
4. ΟΦΗ    2-1    4
 . Απόλλων Πόντου    1-0    4
 . Παναιγιάλειος    4-3    4
 . ΑΟΧ Κισσαμικός    2-1    4
8. Βέροια    3-2    3
 . ΑΕ Καραϊσκάκης    1-1    3
10. Σπάρτη    1-1    2
 . Εργοτέλης    1-1    2
12. Αναγέννηση Καρδίτσας    0-2    1
 . Καλλιθέα    0-3    1
14. Πανσερραϊκός    3-5    0
 . Απόλλων Λάρισας    1-4    0
 . Τρίκαλα    0-3    0
 . Αιγινιακός    0-7    0
18. Αχαρναϊκός    1-1    -24
* Στον Αχαρναϊκό έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass