ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Δοκιμές από τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη

• Σήμερα και αύριο οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα έχουν άδεια

Δημοσίευση: 11 Νοε 2017 22:19

Μετά από ένα σερί πετυχημένων εμφανίσεων και πολύ καλής βαθμολογικής συγκομιδής, σήμερα και αύριο οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχουν ένα διήμερο ξεκούρασης και θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς τη Δευτέρα το απόγευμα.


Επιστρέφοντας, το μυαλό όλων στη λαρισινή ομάδα θα βρίσκεται στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που στόχος είναι η νίκη που θα φέρει την ομάδα σε βελτιωμένη βαθμολογική θέση και με δεδομένο το καλό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά στην παραμονή αλλά και με υψηλότερες βλέψεις.
Γνωρίζοντας όλοι στην ΑΕΛ πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι, ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης από χθες άρχισε τις δοκιμές των ποδοσφαιριστών αλλά και της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα.
Χθες για τον λόγο αυτό υπήρξε ένα προπονητικό δίτερμα διάρκειας 70 λεπτών (δύο ημίχρονα τα 35 λεπτών) της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ με την ομάδα νέων όπου ο προπονητής δοκίμασε τον Περόνε ως σέντερ φορ και πίσω από αυτόν τον Ναζλίδη σε μια διάταξη 4-4-1-1 αλλά μάλλον δεν έδειξε αυτό το σχήμα να έχει επιτυχία.
Παίζοντας με αυτή την τακτική, το αποτέλεσμα ήταν 0-0 ενώ με το 4-2-3-1 κέρδισαν με 4-0.
Ο Λαγός έδειξε πολύ καλός σαν αντι-Φατιόν ενώ δεν ήταν άσχημος και ο Μπάλλας.
Κάτω από τα δοκάρια αγωνίσθηκε ο Θεοδωροπουλος(ο Μπόζοβιτς δεν έπαιξε καθόλου αφού πήγε στην πατρίδα του ενώ ο Σαφαρίκας έπαιξε με την ομάδα νέων), δεξιά ο Ρέντζας που είναι απόλυτα έτοιμος και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή ο Ναβάρο.
Στα σέντερ μπακ ο Γκόλιας έπαιξε όλο το παιχνίδι ενώ από ένα ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν Κούσας και Ζίζιτς.
Αριστερά αγωνίσθηκε ο Γουάλας ενώ στο δεύτερο μέρος ο Καραμπίνας από την ομάδα νέων.
Στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ στο πρώτο μέρος ο Λαγός ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπάλας έχοντας δίπλα του τον Αγκάνοβιτς(πήρε τη θέση του Λεοζίνιο).
Στις «πτέρυγες» στο πρώτο μέρος αγωνίσθηκαν Κριζμάν και Μασούρας ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπάμπιτς και ο Ντέλετιτς.
Στην επίθεση ήταν ο Ναζλίδης με τον Περόνε και στη συνέχεια ο Κρητικός με τον Γιαννιτσάνη.
Δεν αγωνίσθηκε επίσης ο Φάρκας που πήγε στην πατρίδα του. Ο Φατιόν επίσης δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Οι μόνοι που δεν υπολογίζονται από τον Φυντάνη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο τραυματίας Γιοβάνοβιτς, ο τιμωρημένος Φατιόν ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Κόντορ.
Με τη ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνίσθηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας(Ναβάρο), Γουάλας (Καραμπίνας), Γκόλιας, Κούσας(Ζίζιτς), Λαγός (Μπάλλας), Λεοζίνιο (Αγκάνοβιτς), Κριζμάν (Μπάμπιτς), Μασούρας (Ντέλετιτς) Ναζλίδης (Κρητικός), Περόνε (Γιαννιτσάνης).
Με τους νέους (προπονητής ο Μίλτος Ζιάκας) αγωνίσθηκαν οι: Σαφαρίκας, Πλατσάνας, Βαφειάδης, Καλούσης, Κερμιτζής, Καραθάνος, Δερμιτζάκης, Μακρής, Νούσιος, Γαλιάδης, Μορφάκης ενώ έπαιξαν και οι: Μασούρας, Τάρτας, Αλεξανδρίδης, Ντικάνος, Ζαμίδης, Μούκσιος, Σαλτσίδης, Καραλής, Τόσκας, Λιόντος.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΛ άσκησε ο υπεύθυνος άσκησης διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων της Super League, για την επόμενη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η κλήση αφορά σε ληξιπρόθεσμες οφειλές. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε και η αναβολή για την προσεχή Τετάρτη στην υπόθεση της ΑΕΚ. Αναλυτικά:
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 15/11/2017 και ώρα 15:00) τις παρακάτω ΠΑΕ. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Α.Ε.Λ.
Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36137/9-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 15ης-11-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00.
Β) ΠΑΕ ΑΕΚ
Σας γνωρίζουμε ότι επί της 395/8-11-2017 κλήσεως της ομάδας σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 10-11-2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 κατά την οποία η υπόθεση αναβλήθηκε. Με την παρούσα σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 15-11-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00.»

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass